Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Kas see tähendab seda et ei pea kuulma enam Järvelat koondise mänge kommenteerimas?
- Likes 2
Leave a comment:
-
Ma saan aru, et vastane oli klassilt kõvasti üle ja 1 poolaeg ei lähe arvesse, aga ma ei näinud mingit mänguplaani. Kui su mängijad on oskamatud ja pole loovad siis proovi mõni liikumine välja mõelda.
Leave a comment:
-
Mida need 9 venda seal alas kaitsid ka muidu. Julm ikka, nagu unitedit vaataks
Leave a comment:
-
Kui Poolas ka kraanid lahti keeratakse, oleks meil juba kogemus all ja võimalused palju suuremad.
Leave a comment:
-
Milline Eesti koondislane hetkel Metsast parem on? Olles üsna regulaarselt vaadanud Metsa mänge klubi eest, on ta oma tööga üsna tublisti toime tulnud. Jah, kaht viimast mängu pole kahjuks õnnestunud vaadata, kuna aeg kattus muude tegemistega, ja kui just need kaks tal halvasti välja kukkusid, siis tõesti kurb. Loodetavasti saab enesekindluse tagasi, sest üldplaanis on ta seal klubis olnud oluline mängija ja panustanud rohkem positiivsest küljest kui apsakatega. Klavani mänge Liverpooli ja Cagliari eest oli ärevam vaadata, sest apsakaid sattus hulga rohkem sisse. Muidugi mängis ta ka kõrgemal tasandil kui Mets praegu.Algselt postitas Wingback Vaata postitustMets ongi ülehinnatud kahjuks.
Leave a comment:
-
Jah aga su suhtumine ja meelsus Eesti mängijate vastu on rõvedalt negatiivne.Algselt postitas Eranio Vaata postitust
Kui vaadata suurt pilti, siis nurisemiseks ei ole põhjust, aga kui vaadata viimaseid viike, siis süda valutab, olgem ausad. Eile lasime omale lõpus värava lüüa ja ma pean ka endale tuhka pähe raputama. Halb tunne on sees, aga üldpildis on kõik okei," sõnas Mets enesekriitiliselt.
Leave a comment:
-
Kui vaadata suurt pilti, siis nurisemiseks ei ole põhjust, aga kui vaadata viimaseid viike, siis süda valutab, olgem ausad. Eile lasime omale lõpus värava lüüa ja ma pean ka endale tuhka pähe raputama. Halb tunne on sees, aga üldpildis on kõik okei," sõnas Mets enesekriitiliselt.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ah, mis su vigastus on?
Leave a comment:
-
Ah, mis su vigastus on?Algselt postitas Eranio Vaata postitustMa julgeks väita, et Karol Mets ka koduklubis kaua põhis ei jätka.
2 mängu suht koomiline tegutsemine kaitses ja ka oma mehed sõimavad teda juba.
Leave a comment:
-
Paskotši kaotas ka põhikooseisu koha peale koondise mänge. Enesekindluse kadumine ju sportlastele saatuslik.Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitust
Koondises käimine pani enda võimetes kahtlema, ei ole hea koondises käija kui niipalju negatiivsust läbi pea jookseb koondiseakna jooksul, pärast ei tule oma mäng enam nädalaid välja.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: