Algselt postitas nurmalna
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Liechtenstein
Collapse
X
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustKorralikult olete siin üle keenud ikka.
Muidugi oleks pidanud täna võitma, aga...no ma ei tea, koondist sõimama hakata selle tähtsusetu viigi pärast on küll liig. Publikuarvgi näitas, kui ebaoluline see kohtumine oli. Paljud teist ei viitsinud end staadionilegi ajada.
Palju meil on neid kohtumisi kus Staadion oleks rahvast täis?Teades eestlaste huvi jalgpalli vastu siis see 2000 inimest jahedas sügisõhtus jalgpalli vaatamas on päris normaalne number aga sinu jaoks on vist tähtsad mängud need kus staadion rahvast täis?paras udu ikka oledMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustOn ETV kodukal täismäng ka üleval(esimene ja teine poolaeg)?
Teist poolaega näha ei saanud ja tahaks puhtast huvist üle vaadata oma silmaga. Kommentaare jms olen juba kuulnud aga siiski.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMillised mängud siis TÄHTSAD on?Krt meile nn.väiksele jalkariigile peaks ikka kõik kohtumised tähtsad olema aga ma ei saa nagu sinu mõttest aru.Helista Aivarile,et ärme neid mõtetuid mänge enam mängi.
Palju meil on neid kohtumisi kus Staadion oleks rahvast täis?Teades eestlaste huvi jalgpalli vastu siis see 2000 inimest jahedas sügisõhtus jalgpalli vaatamas on päris normaalne number aga sinu jaoks on vist tähtsad mängud need kus staadion rahvast täis?paras udu ikka oled
Valikmängudes - 6858
Sõprusmängudes - 3076
Valiktsüklite kaupa (sõprusmängud alates eelmise tsükli lõpust):
EM 2004
Valikmängude keskmine - 4300
Sõprusmängude - 2400
keskmine - 3033
WC 2006
valikmängud - 6309
sõprusmängud - 3500
keskmine - 4797
EM 2008
valikmängud - 8908 (Inglismaa, Venemaa)
sõprusmängud - 2617
keskmine - 6811
WC 2010
valikmängud - 6406
sõprusmängud - 3372
keskmine - 4458
käimasolev EM 2012 siiani
valikmängud - 6824 (kukub kindlasti, Itaaliaga mäng mängitud)
sõprusmängud - 3305
keskmine - 4625
Kui arvestada lõppenud tsükleid alates EM 2000 kuni WC 2010, on Eesti koduste valikmängude keskmine publikuarv :
6006.
Sellega oleme 53 UEFA liikme hulgas auväärsel 47.-dal kohal.
Alla kümnetuhandeliste klubi:
9111 Makedoonia
8542 Armeenia
8184 Montenegro
7991 Sloveenia
7880 Malta
7645 Moldova
6941 Läti
6430 Küpros
6300 Island
6006 Eesti
4897 Leedu
3909 Luksemburg
3484 Fääri saared
3217 Liechtenstein
2047 Andorra
1948 San Marino
Muuseas Soome keskmine on 23086 (25.)
Hüpata pole meil tõesti ka koondisemängude publikurohkuse üle.
Montenegro?, Malta?, Küpros?, Island?, miks sellised meist pisemad riigid Eestist eespool on?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust
Montenegro?, Malta?, Küpros?, Island?, miks sellised meist pisemad riigid Eestist eespool on?
Kommentaar
-
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustPalju numbreid...
Ma olen üks neist, kes on iseseisvalt tee leidnud staadionile. Pole ma trennis kuskil käinud, pole mind ka kunagi keegi kutsunud. Ning oma esimest mängu käisin vaatamas eelmine aasta. Kui käin, siis ka üksi, sest vabandage väga, aga paljusid see eesti jalgpall ei koti. No ja for fakk seik, palju oli reklaami enne seda mängu jällegi? Tulles nüüd Liiga probleemide juurest koondise omade juurde, saab paralleeli tõmmata. Kus kurat on reklaamid. Ainuke kord oli vist enne Brasiilia mängu (võin jällegi puusse panna) kui tänavad olid reklaame täis, aga no vabandage väga see oli ka kommerts üritus.
Pikk jutt sitt jutt, kokkuvõttes, küll need inimesed sinna koondise mängule ka ronivad (näe, mina olen näide) ning väga kõrgele me ka selles tabalis ei tõuse, kui staadion seab omad piirid.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustÕlu ja turvad, kes ei aja näppu aanusesse?
Mugavam on teleka ees lesides pooleteistliitrist Karu õlut Lauaviinale peale luristada ja ise endale näppu urru toppida.
Hiljem aga kommida, et kõik on OK, kui miskit ei meeldi, istu õige mehe moodi kodus.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustJu vist.
Mugavam on teleka ees lesides pooleteistliitrist Karu õlut Lauaviinale peale luristada ja ise endale näppu urru toppida.
Hiljem aga kommida, et kõik on OK, kui miskit ei meeldi, istu õige mehe moodi kodus.
Miskipärast usun, et sul pole mune ka täna nagu polnd sul neid ka siis ku oli vaja oma nimi paberile panna Flora kontoris enne viimast liigamängu.
Kommentaar
-
On häid mänge ja on halbu mänge, seekord juhtus halb mäng, see ongi kogu kokkuvõte. Juhtub. Ja mis puudutab aplodeerimisse, siis ise staadionil olles oleksin ilmselt austust avaldanud Lie mängijatele ning vb, kui mitte kindlalt, ka meie koondisele.
NB! Staadionil enamasti viibida ei saa, kuna elan Tallinnast piisavalt kaugel.
Kommentaar
-
[QUOTE=orbitaaljaam;1247672]Esimeseks.. QUOTE]
Koduliigade teemasse:
On kolm gruppi riike, kus üks koduliigavoor toob keskmiselt vähem publikut kokku kui üks koondise valikmäng keskmiselt.
1. mõistetavalt
Iirimaa
Wales
Põhja-Iirimaa
2. lagunenud Balkani miniimpeerium
Serbia
Horvaatia
Makedoonia
Montenegro
Sloveenia
3. lagunenud NL postsovjetlikud pisiriigikesed
Gruusia
Valgevene
Azerbaidaan
Armeenia
Moldova
Läti
Leedu
Eesti
Lisaks hokihull Soome ja suurtest ümbritsetud Luksemburg.
Päris pisikestest andmed puudulikud aga näiteks Liechtensteini FC Vaduzi külastatavus veitsi esiliigas on ca 1000.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga mina ei alustaks mängust vaid juba enne mängu oli mul küsimus, et mille kuradi pärast me peaksime mängima sellise meeskonn vastu nagu LIE ? Kaotus neile oleks ju katastroof, viik oli masendav aga ometi ei oleks ka võit kui tulemus mulle mingit erilist emotsiooni pakkunud (rõõmu oleks võinud teha ainult ilus mängupilt võib-olla).
Kommentaar
-
Esimeseks on kohe kindlasti see, et Eesti jalpallikoondis pole väga vana (ma ei võta arvesse Ivan Orava aegseid kohtumisi). Seetõttu pole, ja ma tean, see on asja korrutamine, harjumust, kultuuri või nimetage kuidas seda tahate, et staadionile ronida. Pane nendele koondisemängudele juurde veel vastavate riikide liigade numbrid ja ma usun, et tulemus on veel masendavam.
Samas sõltub palju ka tulemustest. Ma ei kahtle, et kui me saanuks Itaalialt ja Sloveenialt kahe peale 3-4 punkti kätte, oleks järgmisel aastal Põhja-Iiri ja Serbia vastu täismaja ja mõnigi huviline jääks piletita.
Alla kümnetuhandeliste klubi:
9111 Makedoonia
8542 Armeenia
8184 Montenegro
7991 Sloveenia
7880 Malta
7645 Moldova
6941 Läti
6430 Küpros
6300 Island
6006 Eesti
4897 Leedu
3909 Luksemburg
3484 Fääri saared
3217 Liechtenstein
2047 Andorra
1948 San Marino
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSiia võiks veel juurde lisada, et kui koduse jalgpalli koha pealt tundub vaatajaarve vaadates, et eestlasi jalgpall üldse ei koti, siis rahvusvahelise jalgpalli vastu on huvi täiesti arvestatav. MMide ja EMide vaatajaarvud on üsna suured, protsentuaalselt ilmselt mitte olulisemalt väiksemad kui neis traditsioonidega jalgpalliriikides, kus oma meeskonda finaalturniiril ei osale.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar