Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Chemic Vaata postitust
    Mäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.

Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.

JAH, ma olen tujurikkuja

Kommentaar

Ma tahaks näha korraliku, ilusat jalgpalli, mitte seda, et meie poisid istuvad oma kastis 10kesi ja ootavad oma nö kuldset võimalust.
      kindel et sa õiget mängu käisid vaatamas?

Kommentaar

no krt.. Kas ikka zaho puutus seda palli ??

Kommentaar

Ma tahaks näha korraliku, ilusat jalgpalli, mitte seda, et meie poisid istuvad oma kastis 10kesi ja ootavad oma nö kuldset võimalust.
          Vaatasid ikka Eesti-Uruguai mängu?

Kommentaar

Kindel et sa käisid vaatamas Eesti-Uruguay mängu???
            Mina pole näinud, et nii head söötu lükatakse Eestis ühegis mängus. Nauditav oli vaadata kuidas pall liikus mõlemal tiimil aga no Uruguay söödumäng on ikka muljetavaldav. Eesti ründas ja kaitses mängiti targalt, endale ei ehitatud enamasti kuigi 1 sööt oli küll vastaste ründajale jala peale.

Kommentaar

Kuule debiilik mine istu oma liivakastis ja oota oma kuldset võimalust .

Kommentaar

Mäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.

Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.

JAH, ma olen tujurikkuja
                Ma olen selle mängu ja tulemusega niivõrd rahul, et ma ei suuda ega viitsi sinusugusega vaielda ja mürada. Ja tee palun üks teene ka kaasfoorumlastele - ära enam MITTE KUNAGI vaata Eesti koondise mänge(sa ei ole seda väärt) ning ära enam kunagi siin foorumis kirjuta.

Õnne kõikidele tõelistele fännidele!

Kommentaar

Fotod:Eesti vs Uruguay

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                    Vassiljev ütles, et Zahovaiko tegi otsustava puute. Kahjuks seda intekat ERR Sporti üles ei saand panna, kuna heli muundus miskipärast praagiks. Juhtub.

Küll aga tahaks öelda seda, et need kes selle videosid youtube'i panevad teadku, et tegelevad piraatlusega (mu teada vist ainult ühe kasutaja alt võib video sinna minna). Need väljaanded, kes youtube'i videosid sellest mängust kasutavad, tegelevad piraatlusega, kuna kindlasti selleks neil õigusi ei ole. Kui mõne meediaväljaande lehel selliseid videosid näete, siis teate, milliste inimestega ja millise saidiga on tegu.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                      kindel et sa õiget mängu käisid vaatamas?
                      Algselt postitas Mask Vaata postitust
                      Vaatasid ikka Eesti-Uruguai mängu?
                      Algselt postitas HABE Vaata postitust
                      Kindel et sa käisid vaatamas Eesti-Uruguay mängu???
                      Üritate talle invaliidsuskonkursil ära teha või?

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                        Seda tuleks Zaholt küsida.

Kommentaar

Sa oled ikka tõeline Leo!

Mängu kohta ei oska isegi preagu mitte midagist öelda kui vaid seda:TÄNAN POISID TEID SELLE VÄGEVA EMOTSIOONI EEST!LIHTALT OLITE TÄNA PARIMAD!
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Selle teemaga jätkates:http://ohtuleht.ee/420002

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Selle teemaga jätkates:http://ohtuleht.ee/420002
                              respekt, vast ainuke välismaine "staar" kes ei hakka ebaedu õigustama. (who the fuck is) Diego Forlan on kidlasti sümpaatsem kui daivimsspetsid brassid-hispaanlased-portugaallased-inglased.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                                Küll aga tahaks öelda seda, et need kes selle videosid youtube'i panevad teadku, et tegelevad piraatlusega (mu teada vist ainult ühe kasutaja alt võib video sinna minna). Need väljaanded, kes youtube'i videosid sellest mängust kasutavad, tegelevad piraatlusega, kuna kindlasti selleks neil õigusi ei ole. Kui mõne meediaväljaande lehel selliseid videosid näete, siis teate, milliste inimestega ja millise saidiga on tegu.
                                Minge ja ostke parem mõni uus kaamera või midagi, et pilt selline sitt poleks. Praegu on isegi häbi Juutuubi laadida sihukest asja.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X