Algselt postitas jethro
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
Portugali jalgpalliportaalis on uudis, et Slava saab aastase lepingu (babelfishi tõlkes - per year and the way, äkki see on siis 1+1) ja sõlmimine on paari detaili taga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustvähemalt Vanna kohta on jah flora lehel väide et on Syrianskas
EDIT: Leidsin meeskonna alt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSlava ja Vanna said lepingud siis w
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vova Vaata postitustMa valiks selle viimase uudise
Leave a comment:
-
Et kaks uudist. Võimalused:
- Mõlemad said lepingu, eraldi uudised
- Zaho sai ja Vanna ei saanud
- Vanna sai ja Zaho ei saanud
- Kumbki ei saanud, eraldi uudised
- Üks sai, teine testib
- Teine sai, üks testib
- Mõlemad testivad, eraldi uudised
- Mõlemad ei testi enam, eraldi uudised
- Zaho testib, Kams sai lepingu
- Kams testib, Reim sai koondise peatreeneriks
Kaheks uudiseks on võimalusi päris palju.
Leave a comment:
-
Ärge muretsege, küllap uudised tulevad. Siis, kui õige aeg on. Ja vähemalt kaks uudist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
Leave a comment:
-
Algselt postitas v50 Vaata postitustTundub, et Pohlak on jälle asja susima hakanud ja rikkus võimalused lepinguks ära, ei tule sealt mingeid uudiseid.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
ka. mina
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: