Algselt postitas jethro

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse

X
- 

Viimasel ajal suhteliselt asjalikuks muutunud guugltransleidi kohaselt pigem poolteist aastat. Leiria seisukohalt oleks vist mõistlik samm - pool aastakest anda kutile vormi saamiseks/kohanemiseks ja siis järgmine aasta vaadata, kas tast üldse mängumeest on.
 - 

Portugali jalgpalliportaalis on uudis, et Slava saab aastase lepingu (babelfishi tõlkes - per year and the way, äkki see on siis 1+1) ja sõlmimine on paari detaili taga.
Leave a comment:
 - 

Kus kohast sa seda loed?Algselt postitas Amadeus Vaata postitustvähemalt Vanna kohta on jah flora lehel väide et on Syrianskas
EDIT: Leidsin meeskonna alt.
Leave a comment:
 - 

vähemalt Vanna kohta on jah flora lehel väide et on SyrianskasAlgselt postitas Felipe Vaata postitustSlava ja Vanna said lepingud siis w
Leave a comment:
 - 

Ära peale enam võta!Algselt postitas Vova Vaata postitustMa valiks selle viimase uudise
Leave a comment:
 - 

Et kaks uudist. Võimalused:
- Mõlemad said lepingu, eraldi uudised
- Zaho sai ja Vanna ei saanud
- Vanna sai ja Zaho ei saanud
- Kumbki ei saanud, eraldi uudised
- Üks sai, teine testib
- Teine sai, üks testib
- Mõlemad testivad, eraldi uudised
- Mõlemad ei testi enam, eraldi uudised
- Zaho testib, Kams sai lepingu
- Kams testib, Reim sai koondise peatreeneriks
Kaheks uudiseks on võimalusi päris palju.
Leave a comment:
 - 

Ärge muretsege, küllap uudised tulevad. Siis, kui õige aeg on. Ja vähemalt kaks uudist.

Leave a comment:
 - 

Loodetavasti tuleb vastus lähipäevil ja enne jõulupühi. Ka Puri suhtes tuli lõppinfo vahetult järgmise nädala algul peale eelnevat täispikka testimisnädalat.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
Leave a comment:
 - 

siin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.Algselt postitas v50 Vaata postitustTundub, et Pohlak on jälle asja susima hakanud ja rikkus võimalused lepinguks ära, ei tule sealt mingeid uudiseid.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
Leave a comment:
 - 

Ma ei öelnud, et ma kujutasin ette, et Jääger põhisse saab. See oli üllatus minu jaoks, et ta üldse nii suure hüppe suutis teha ja Zahovaiko puhul oleks lepingu teenimine sama suur üllatus ning tagajärg tõenäoliselt samasuguneAlgselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
Leave a comment:
 - 

enamus siin kujutasidAlgselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
ka. mina
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: