Hansa Rostock testib Joel Lindperet
Kodulehekülje info siit.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustAksalu tõenäoliselt teenib lepingu
Leave a comment:
-
Ma arvan et Alliku läheb tuleva suvel , v talvel kusagile välisklubisse... eks oleneb ka palju floras mänguaega saab , aga florast on väga kerge juba minema saada, nagu Tamm, Anier jne ka näitasid... tuleb ainult veel iga trenn kõvasti tööd teha , ja mängus endast parim anda.
Leave a comment:
-
St. Johnstone'is käis ju testimisel, aga ei usu, et sealt midagi tuleb.
Leave a comment:
-
kas keegi mäletab, mis klubidega (kui üldse?) on mosnikovi seostatud, tegeleb flora talle kosilase otsimisega üldse? aastalõpu turnal jättis küll väga hea mulje tema hetkevorm.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustNoo Lemsalu käis ka ´98 vist Liverpooli juures kui ei eksi...
Paraku testimine enamasti lepingut ei tähenda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustsander puri
Kui nüüd vaadata veel siin koosseise ja asju ning kes ka enne välismaal pallinud, siis välismaale oleks veel võimalik nii mõnigi mängija saata:
FC Levadia
Tihhon isov ja Taijo Teniste oleksid sellised kindlamad variandid, kuid nii Gussev kui ka Neemelo on välismaal aastaid mänginud miks mitte ka nende poolt väikene üllatus.
FC Flora
Mihkel Aksalul tiirutab Inglismaal loodetavasti ka tema lahkub, Monikov käis otimaal testimisel, nemad tunduvad olevat vähemalt mulle Flora järgmised müügiartiklid
Nõmme Kalju
Minu teada hetkel lepinguta Hurt ja Novikov oleksid samuti välismaa klubides vägagi arvestatavad lisajõud. Rõkevitski käis siin suvel testimisel Bulgaarias vist kui ma ei eksi, taset tal on kuskil madalamas liigas nt Superettanis v Addecoligaenis saaks vabalt hakkama nagu ka Tõnis Kaukvere, aga see minu arvamus.
Vnoo see selleks materjali on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustVanna, Vunk, Slava ja kes see neljas on?
Leave a comment:
-
vist on omamoodi rekord,et veel enne,kui talvine üleminekuperiood ametlikult algab, on 4 eestlast juba välismaale siirdunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKreeka on hea küll.
Oper käis ka kunagi Arsenalis testimas. Aga tolku pold sest keda kuraditki.
Leave a comment:
-
Kreeka on hea küll.
Oper käis ka kunagi Arsenalis testimas. Aga tolku pold sest keda kuraditki.
Leave a comment:
-
Algselt postitas peters Vaata postitustPuri video võis muidugi hea olla, aga sellegipoolest sattus ta kahtlase kreeka liiga tagasihoidlikusse klubisse.
Ükskõik kui ilusti talle "ei" öeldi, on selge, et ta mänguklassiga ei jäädud rahule. Vähemalt mitte sedavõrd, et leping sõlmida.
Kreeka liiga on mänguliselt kindlasti väga hea koht.
Leave a comment:
-
Algselt postitas peters Vaata postitustTõenäoline on, et varsti algab kepp tema koondisesse pääsemise üle. Kreekast ei taheta ju tulema lasta. Esimene kord on juba täna õhtul.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: