Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
kas kuulda olnud midagi Andreas Sutti kohta. ta käis ka Hollandis trialil ja pidid head võimalused olema sinna saada. ju ka mõne akadeemia tasemel?
-
mis on saanud Kaljumäe ja Teino ja co Hollandis käigust?
kas tuli välja, et ilus suvepuhkus või saab midagi asja ka?
Leave a comment:
-
mina pakun, et kas Mihkel Aksalu või Sander Puri. lihtsalt kui kedagi huvitama peakspean siis siit Maarjamaalt suurde ilma minekut silmas
Leave a comment:
-
Algselt postitas stark Vaata postitustloodan et sander puri on järgmine ..
ilmselt saksamaale .. ma arvan
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNoortemeeskond jah.
Või mismõttes "ainult noortemeeskond". Ka Ojamaa pallis reservides, mis oli põhimõtteliselt niisamuti noortemeeskond ja nüüd arvatavasti laenatakse noormees välja mõnda väiksemasse klubisse, kus ta peab ennast tõestama. Kui Tamm saaks lepingu, siis ootaks teda suure tõenäosusega samasugune teekond: enda tõestamine Primaveras -> laenulolek mõnes madalama liiga klubis -> Sampdora pink -> Sampdoria algkoosseis. Noh, see siis selline potensiaalne teekond.
Mulle on näiteks siiamaani täiesti arusaamatu, miks Anier ütles Primaverasse minemise kohta "mingisse noortetiimi ma küll ei lähe." Okei, talle vist ei pakutudki lepingut, aga kas Floras virelemine on nüüd parem variant. Ega see Primavera tase nüüd nii sitt ka ei ole.
Leave a comment:
-
Minu kogemused Sampdoria noortemeeskonnast pärinevad mitmeaasta tagusest Itaalias turniirilkägust. Tol korral kaotasime me nende noortevõistkkonnale mingi 0-15 vms. Igaljuhul oli nende tase hämmastav, silma hakkas just füüsiline pool, kui meil olid kõik alles poisikesed siis nemad olid juba mehe kasvu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustPrimavera on ju ainult noortemeeskond, ei?
Või mismõttes "ainult noortemeeskond". Ka Ojamaa pallis reservides, mis oli põhimõtteliselt niisamuti noortemeeskond ja nüüd arvatavasti laenatakse noormees välja mõnda väiksemasse klubisse, kus ta peab ennast tõestama. Kui Tamm saaks lepingu, siis ootaks teda suure tõenäosusega samasugune teekond: enda tõestamine Primaveras -> laenulolek mõnes madalama liiga klubis -> Sampdora pink -> Sampdoria algkoosseis. Noh, see siis selline potensiaalne teekond.
Mulle on näiteks siiamaani täiesti arusaamatu, miks Anier ütles Primaverasse minemise kohta "mingisse noortetiimi ma küll ei lähe." Okei, talle vist ei pakutudki lepingut, aga kas Floras virelemine on nüüd parem variant. Ega see Primavera tase nüüd nii sitt ka ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas willane Vaata postitustlugesin uudist ning miskipärast tuli meelde kohe Rootsi Kunn ja tema lause, et Flora ei tahagi meistriks tulla ...
kõik vähegi kaela kandma hakkavad mängijad üritatakse välja müüa
Väide ju isegi võiks olla, et andekate lahkumine mujale viib noortemeeskondade treeningtaseme alla, kuna treenivad koos keskpärased. Samas kogemus ja treeningkvaliteedi peaks kätte saama ka võimalusega treenida näiteks reservide või põhimeeskonnaga.
Leave a comment:
-
lugesin uudist ning miskipärast tuli meelde kohe Rootsi Kunn ja tema lause, et Flora ei tahagi meistriks tulla ...
kõik vähegi kaela kandma hakkavad mängijad üritatakse välja müüa
Leave a comment:
-
See on see, kui lööd u19 eliitliiga turniiril 17-aastasena koondise ainsa värava. Kardan, et eriti muud testikutse taga pole. Eks itaallastel nüüd paar nädalat aega vaatamaks, mis mehega ka tegu on.
Leave a comment:
-
FC Flora ründaja Joonas Tamm lendas eile Itaaliasse, et liituda U.C. Sampdoria Primavera meeskonna treeninglaagriga.
17-aastane Tamm läbib Itaalias arstliku kontrolli ning osaleb seejärel ka meeskonnaga sealsetes sõpruskohtumistes. FC Flora ründaja jääb Genovas ja Parmas toimuvasse treeninglaagrisse kuni 8. augustini. U.C. Sampdoria lõpetas eelmise hooaja Serie A tabelis 13. kohal.
Joonas Tamm tuli Viljandi JK Tulevikust üle Tallinna FC Florasse käesoleva aasta alguses, mänginud on ta FC Flora esindusmeeskonna eest üheksa mängu ja löönud ka ühe värava. Eesti U-17 noortekoondise eest on Joonas mänginud kuuel korral ja löönud ühe värava, U-19 koondise eest mänginud üheksal kohtumisel ja löönud kolm väravat.
ERR SPORT / FC Flora pressiteenistus
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: