Algselt postitas Kaspy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Subbotini sinna pääsemine oleks väga-väga üllatav, kuigi juba Kadriorus toimunud eelturniiril rääkisid skaudid sellest kutist positiivselt, aga imo ta üpris õnnetu peale jooksmise ja jalavarjude.
Leave a comment:
-
Või jättis Tamm nii vägeva mulje, et Sampdoria tüübid vaatasid "vahi, Eesti noored on päris tasemel."
Leave a comment:
-
Varsti on pool endist U-19 koondist juba seal . Mis võiks küll olla sellise huvi põhjuseks ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustNoor Anier kasvab peale.
Hannes jätkab ja veel paremini
Leave a comment:
-
Algselt postitas UrmoT Vaata postitustSuper! Anier on mu lemmik mängija ning pärast eelmise aasta poole hooaja hiilgust Flora ridades on mul temasse usku hulgaga ja hulgaga. Tänavu on ta küll üsna varjus olnud, aga loodetavasti saab siiski lepingu, ehkki Floral läheb ründajatega üpris kitsaks kätte lõpuks.
Leave a comment:
-
Kui hakkavadki Tammega koos Sampdoria noortes ründeduot moodustama, siis on see päris võimas.
Leave a comment:
-
Super! Anier on mu lemmik mängija ning pärast eelmise aasta poole hooaja hiilgust Flora ridades on mul temasse usku hulgaga ja hulgaga. Tänavu on ta küll üsna varjus olnud, aga loodetavasti saab siiski lepingu, ehkki Floral läheb ründajatega üpris kitsaks kätte lõpuks.
Leave a comment:
-
Tundub, et järgmisena läheb Anier.
Ja veel täpselt samasse klubisse kuhu sai lepingu Joonas Tamm.
Leave a comment:
-
kui jätkata, siis seni on sakslased käitunud temaga "tuul tõmbab küll läbi, aga külm ära ei võta" ehk treener ja klubi juhtkond
Leave a comment:
-
kui jätkata, siis seni on sakslased käitunud temaga "tuul tõmbab küll läbi, aga külm ära ei võta"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: