Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sõprusmängus mitte osalemine on okei.

Aga siuke otsus langetab minu silmis ta mainet kõvasti, eks raha ole ju kõige tähtsam.

Kommentaar

Kurb küll, aga ega muidu ehk polekski väga hullu, aga nagu siin juba ka mainitud on, siis imelik on lihtsalt see kiire meelemuutus - USAsse siirdudes lubas mees kindlasti igal võimalusel (minu mäletamist mööda, kui pange panen, panen pea pange) koondist aitama tulla, aga nüüd järsku selline avaldus..

Täitsa huvitav oleks teada saada, mis selle taga reaalselt seisab, sest miskipärast vähemalt mulle tundub jutt, et 'vaja ennast tiimis kehtestada ja perele leiba ja vorsti osta', mitte just kõige põhjapanevamana.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        Kurb küll, aga ega muidu ehk polekski väga hullu, aga nagu siin juba ka mainitud on, siis imelik on lihtsalt see kiire meelemuutus - USAsse siirdudes lubas mees kindlasti igal võimalusel (minu mäletamist mööda, kui pange panen, panen pea pange) koondist aitama tulla, aga nüüd järsku selline avaldus..

Täitsa huvitav oleks teada saada, mis selle taga reaalselt seisab, sest miskipärast vähemalt mulle tundub jutt, et 'vaja ennast tiimis kehtestada ja perele leiba ja vorsti osta', mitte just kõige põhjapanevamana.
        Duubeldan jällegi

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Mul tekkis niisama üks provokatiivne küsimus, et kas näiteks kõik, kes siin jauravad auasjast jms, on ikka rõõmsalt kaitseväeteenistuses käinud?
          No mina olen käinud ning seda 1996. aastal Kuperjanovi ÜJP. Minul oli auasi oma riiki teenida ja sinna läksin ka vabatahtlikult. Joelil on samuti vaba voli valida, kas tulla SiniMustValget esindama või mitte, aga tema valik oli selline, mis enamikele Eestimaa kodanikele on arusaamatu ja vastuvõetamatu.

Kuidas on võimalik nii kergekäeliselt loobuda oma riiki teenimast? Eks igaüks teeb oma valikud, aga kurvaks teeb see, et Vene päritolu (minul on hea meel, et meil sellised olemas on. Tean, et kesa arvamus on teine) mehed tulevad parema meelega Eesti koondisele appi (Operi jamad kunagi, samas Stepanov lubas alati kohal olla) kui Kalevite kanged pojad.

OK, saan aru, kui tegemist oleks mingi suvalise sõprusmänguga (kuigi sõprusmängud on ka meie väiksele riigile tähtsad), aga hetkel on tegemist maailma ühe kõvema jalgpalliriigiga (vastik nii küll öelda, aga kahjuks see nii on) ning iga mees on meie koondisele vajalik lüli. Hetkeemotsiooni pealt loodan, et kui Lindpere reedel mängul ei ole, siis et ta enam ei hakkaks üldse ida poole tulema. Las luristab oma Red Bulli.

Koondis suudab võita ka ilma mingi Joel Lindpereta!

Smörrile tänud!
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            No mina olen käinud ning seda 1996 aastal Kuperjanovi ÜJP.Minul oli au asi oma riiki teenida ja sinna läksin ka vabatahtlikult.Joelil on samuti vaba voli valida kas tulla SiniMustValget esindama või mitte,aga tema valik oli selline mis enamustele Eestimaa kodanikele on arusaamatu ja vastu võetamatu kuidas on võimalik nii kergekäeliselt loobuda oma riiki teenimast.eks igal üks teeb oma valikud aga kurvaks teeb see,et Vene päritolu (minul heameel ,et meil sellised olemas on)(tean,et kesa arvamus on teine)mehed tulevad parema meelega Eesti koondisele appi(Operi jamad kunagi,samas Stepanov lubas alati kohal olla) kui Kalevite kanged pojad.ok saan aru kui tegemist oleks mingi suvalise sõprusmänguga(kuigi sõprusmängud on ka meie väiksele riigile tähtsad) aga hetkel on tegemist maailma ühe kõvema jalgpalli riigiga(vastik nii küll öelda aga kahjuks see nii on) ning iga mees on meie koondisele vajalik lüli.Hetke emotsiooni pealt loodan,et kui Lindpere reedel mängul ei ole siis ,et ta enam ei hakkaks üldse ida poole tulema.las luristab oma Red Bulli.
            Koondis suudab võita ka ilma mingi Joel Lindpereta!

ma pole veel ühtegi nii õiget ja head postitust sinult lugenud

Ühesõnaga on jah nii, et lindpere valis ikkagi arusaamatu valiku... Kõige rohkem häirib mind, et ennem sai lubatud, et on kohal igal koondise mängul... see on kodumaa fännidele valetamine....

Kommentaar

Budulojus, kujuta seda kui ebanormaalselt tihedalt toimuvaid kordusõppuseid. Minu tagasihoidlik arvamus on see, et üldse kohe mitte ei saa ette heita kellegile patriootluse puudumist kui mees nii oma 10 aastat mitu korda aastas suvalisel ajal "riiki teenimas" on käinud. Väga ülekohtune tundub see kohtlemine. Sest olgem ausad, see aeg mida ta juba on kulutanud riigi teenimisele ületab suuresti kõigi meie endi panused.

Ei taha ohtu seada oma töökohta pole just kõige põhjapanevam argument?? Mis seal mõista on, klubi ütleb, et parem oleks kui Sa ei läheks ja rohkem nagu väga ei olegi. Lindpere võib ju hästi esineda aga temasuguseid Euroopa pealt leiab põhimõtteliselt iga kivi alt. Fännid tihtipeale kipuvad unustama, et see ei ole mängijatel hobi vaid reaalne elatusallikas mis enamasti kestab üsna piiratud aega.

Ma pakun, et see ettekujutlus riikide vahel reisimisest oli ehk alguses vähe optimistlik ning kujutas asja lihtsamana. Täiesti reaalne on ka klubipoolne vaikne surve, et keset hooaega kusagile teisele kontinendile kondama minek pole just ehk kõige targem idee. Reaalsus ka see, et NYRB-l on 4. septembril MLS mäng.

Kommentaar

Ei imestaks kui see koondisekarjäär niimoodi ära lõppeb. Praegusest jutust ei loe kuidagi välja, et mees isegi tulevikus võiks appi tulla. Oleks tegu sõprusmänguga, no okei saan veel aru, aga valikmänguga grupi tugevaima vastu- millal siis veel tulla kui mitte nüüd?

Kommentaar

RB foorumit vaadates tundub, et ka suurema osa sealsete fännide arvates oleks "The Bird Family" siiski pidanud oma kodumaad esindama. Samas visatakse kive ka MLS kapsaaeda graafiku pärast. Osad homie´d jällegi tahavad Joelile anda Hero of the Year auhinda.

Kommentaar

New York Red Bullsi ridades palliv Jeol Lindpere avaldas täna teate, kus andis teada, et sel aastal ta Eesti koondist ei esinda.
                    REKLAAM

Teatavasti peab Eesti oktoobris kaks EM-valikmängu, kui võõrsil kohtutakse Serbiaga ning koduväljakul minnakse vastamisi Sloveeniaga.

«Olen otsustanud viisakalt tagasi lükata koondisekutsed selle aasta lõpuni, et keskenduda MLSile. Tunnen, et on esmatähtis aidata Red Bullsil jõuda play-offi ning seejärel heidelda tiitli eest,» vahendab Red Bulls Reader Lindpere sõnu.

Veel lisatakse, et Lindpere on seega valmis väljakule jooksma Red Bullsi järgmises mängus Real Salt Lake’i vastu 4. septembril.
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

loetav kirjatükk

Smörrile tänud!

Vau, smörr toimetab nüüd buduka tekste või?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Vau, smörr toimetab nüüd buduka tekste või?
                        lihtsalt soovitas tihedamini kirjavahemärke kasutada
                        Ott Järvela

Kommentaar

joel hater'itele(võibolla): kusen teile näkku, munnid!

Kommentaar

lihtsalt soovitas tihedamini kirjavahemärke kasutada
                            EI, rohkem ÕHKU.

Kommentaar

Algselt postitas Alcantara Vaata postitust
                              Ei taha ohtu seada oma töökohta pole just kõige põhjapanevam argument?? Mis seal mõista on, klubi ütleb, et parem oleks kui Sa ei läheks ja rohkem nagu väga ei olegi. Lindpere võib ju hästi esineda aga temasuguseid Euroopa pealt leiab põhimõtteliselt iga kivi alt. Fännid tihtipeale kipuvad unustama, et see ei ole mängijatel hobi vaid reaalne elatusallikas mis enamasti kestab üsna piiratud aega.
                              Ma saan aru, et klubis on tore mängida ja vat kus lops, raha saab ka, aga fck sake, oma sünniriigi koondise Euroopa Meistrivõistluste valikmäng on oma sünniriigi koondise Euroopa Meistrivõistluste valikmäng. See, et see kuradi MLS-i kalender nii sitasti koostatud on, sellest ei saa ma üldse aru, aga Backe peaks ju ka ikkagi mõistusega treener olema..

Ma ei ole kursis, kas Joel on Red Bullsist tõesti ainuke mees, kes rahvuskoondist esindab või kuidas teistega need lood on?

Kommentaar

Ma ei ole kursis, kas Joel on Red Bullsist tõesti ainuke mees, kes rahvuskoondist esindab või kuidas teistega need lood on?
                                Lindpere klubikaslased otsustasid koondist isegi sõprusmängudes esindada
                                USA jalgpalliliiga klubis New York Red Bullsis mängiv Joel Lindpere otsustas koondisemängudest sel aastal mitte osa võtta. Tema klubikaaslased aga sõidavad rahvusesinduste juurde isegi sõprusmängudeks.

Ja ma kordan üle: MITTE ÜKSKI TEGEVMÄNGIJA EI SAA KOONDISES MÄNGIMISEST LOOBUDA!
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X