Algselt postitas rauno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Herr Vaata postitust
jälgige siis kolmapäeval saadet
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVõiks muidugi, aga ei saa. Muidugi on ta palju koondist aidanud, sellepärast olekski tore kui aitaks ka nüüd. Tõenäoliselt ta koondises just silma paistis ja tänu sellele sellisesse klubisse saigi. Ja siis häirib veel see, et kui ta läks NY-sse siis lükas kohe kategooriliselt ümber väited, et koondise esindamisega probleeme tekkib. Ja lisaks häirib veel see vastik hämamine - Joel peab kindlustama oma kohta NYRB-s, sellepärast ei saa mängida koondise eest. Esiteks, on ta seal nii kindel kui kindel põhimängija ja teiseks - sellist juttu järgides ei saa ju mitte ealeski koondist esindada, alati on vaja ju kindlustada oma positsiooni klubis. Ega mind eriti tema otsus ei häiriks, kui Eestil oleks panna tema positsioonile keegi teine samaväärne, aga VUNK, no sorry.
loodame et rohkem meie mehi sinna mängima ei lähe, sest olgem ausad ameerikast eestisse tulla on tegelt ju nuss.
Kommentaar
-
Intervjuu Delfis:
Meil on kindlasti üks vaba päev nädalas ja üks trenn päevas. Trenni pikkused on varieeruvad, kuid ütleme nii, et üheksaks lähen staadionile ja ühest olen trennijärgse lõunasöögi söönud! Tromsö trennid olid tunduvalt raskemad!
Treeningute tempo ja tase on Lindpere sõnul meeletult kõrge ja võrreldamatud tema eelmise töökohaga Norras.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustYeah, He may be a legend in NY but his stocks are not as high as they used to be in eyes of Estonian national football team supporters. All because of his decision not to participate in European Championship qualification matches ( especially against Italy). And to be honest, I am also bit dissapointed. But anyway, life goes on.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustIntervjuu Delfis:
Intervjuu Sportlandis:
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustütleb nii mõndagi. Joel on paras põmmpea. Loomulikult ma ei hakkaks talle halba soovima nagu mõni siin ja võin ka mänge vaadtaa aga ikkagi mõistan hukka, hukka, hukka, et ta Vunki sugune vend pidi ringi siblama makaroonide vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKahju et ise ma seda ei näe, aga kas saade on vaadatav järgmisel päeval netist?
Kommentaar
-
Ootan huviga, saab vb ehk rohkem selgust, kes tänu Joeli otsusele nälga ei surnud ning mida ta 10 000 dollariga tegi, kas tal õnnestus tänu sellisele otsusele klubis positsioon kindlustada jne..
Ei tegelt tahaks küll Joeli sõnu kuulda, pakun et peamiseks vabanduseks toob ta välja selle lennureisi, (väsimus + Pohlak) ehk siis eelistas NYRB'i koondisele, kuna koondis ei suuda nikuinii midagi, aga NYRBi ta suudab MLS võitjaks tuua.. Natuke egoistlik minujaoks, kuna NYRB's on kindlalt asendajaid tema positsioonile, mitte vb täiesti samaväärseid, aga koondises ju pole kedagi tema väärilist veel..
Aga eks paistab, pealtnägija purustab täna kanal2'e vaatamisrekordid
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustNatuke egoistlik minujaoks, kuna NYRB's on kindlalt asendajaid tema positsioonile, mitte vb täiesti samaväärseid, aga koondises ju pole kedagi tema väärilist veel..
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustKui teda võtta ründava poolkaitsjana, siis on meil olemas Vassiljev, kes on vähemalt minu arust paremgi ja kui teda võtta vasakäärena, siis on sealgi minu arust konkurentsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustMetrofanaticute foorumis käib jutt, et Henry ei mängi Galaxy vastu pisivigastuse tõttu, Järvela teab et mängib - jään ikkagi RB poolehoidjaid uskuma.
Artikli point, et USA liigas on sponsoritel/omanikel ja muudel rahajõmmidest seenetreialitel liiga head võimalused reegleid enda poole kallutada on minu meelest tõsi. Kuigi teistsugune(loe: kämani) kultuuriruum.
Teab keegi, kas Euroopa vutiklubisid on ka seostatud altkäemaksudega loobuda koondisemängudest?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar