Kui sul on 100krooni ja sa saad sellega ilusti hakkama, sa ei taha püüelda 200krooni poole?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKui sul on 100krooni ja sa saad sellega ilusti hakkama, sa ei taha püüelda 200krooni poole?
Kui see 100 eeku tähendab, et ma elan oma elu pea täiuslikult ning töö kvaliteeti ei anna enam praktiliselt parandada (NYRB'i puhul oleks see siis tiitlivõit või ütleme, et vähemalt poolfinaali jõudmine), siis jah: ma ei näe mingit põhjust püüelda selle 200 krooni poole.
Eks lõppude lõpuks määrabki kõik ära see, kaugele Red Bulls omadega play-offides jõuab. Kui näidatakse end tõelise tiitlipretendendina, siis ei ole minu arvates ka mingit põhjust JPA'd välja puksima hakata ja riskida sellega, et järgmisel aastal pole enam play-offidessegi asja ning paari aasta pärast leitakse end taas MLS'i häbiplekina.
Teine asi on muidugi see, et väidetavalt on Backele antud kaks aastat tiitli koju toomiseks ning selle mõttes on arusaadav, miks ta nii väga higistab, et staaride armee kiiresti kohale tuua. Paras noateral kõndimine minu jaoks, aga eks siis ülevaltpoolt surutakse teda piisavalt, et ta on valmis selliseid riske võtma.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Kui see 100 eeku tähendab, et ma elan oma elu pea täiuslikult ning töö kvaliteeti ei anna enam praktiliselt parandada (NYRB'i puhul oleks see siis tiitlivõit või ütleme, et vähemalt poolfinaali jõudmine), siis jah: ma ei näe mingit põhjust püüelda selle 200 krooni poole.
Kommentaar
-
Jalgpall jalgpallivõistkonna otsuseid tegevatele asjapulkadele on ikka eelkõige äri. Tiitli võitmine on ärile kindlasti kasulik, kuid ärimehed peavad tõsiselt kaaluma. Kui mitu fänni neil vähemaks jääks? Mitu särki nad vähem müüksid kui Angelist loobuksid? Kas ja kui maksejõulised fännid saabuksid koos uue staarnimega?
Kui nad need asjad on ära kaalunud, siis võtavad veel arvutusse selle, et kui uus mees juhtub olema kehvem kui Angel ning edaspidiste mängude tulemused selle all kannatavad. Siis milline on selle mõju klubi sissetulekutele. jne.
Fännid aga vaatavad asja eelkõige emotsiooni pealt ning seejärel tulemuste pealt. Klubi finantstulemused huvitavad väga väheseid fänne (vähemalt seni kuni nendega kõik väliselt korras on). Emotsiooni seisukohast oleks tublist tööhobusest Angelist raske loobuda. On ta ju olnud lojaalne ja stabiilne - pealegist sobib ta hästi enamasti ladina-ameeriklasest NYRB fännile. Tulemustel pole ka viga olnud, väravaid on ta löönud ühtemoodi nii raskel kui ka edukamal perioodil (kuigi võiks ju eeldada, et edukamal perioodil skooriks rohkem).
Mina isiklikult hetkel usaldan klubi juhtkonda ja ka Angelit .. küll nad leiavad koostöös parima lahenduse. Kui selleks juhtub olema Angeli lahkumine, siis nii olgu.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSeal on koguaeg mingi kuradi Advertisement ees...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar