Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

saada rüütlile kindlasti ka see, ta on rahul ma usun.

Kommentaar

tegelt peakski ju kruglovi vasakkaitses kasutama.venemaal ta ju mängib seal.

Kommentaar

mulle peelo variant meeldiks
        Last edited by Kaurr; 07.11.11, 16:28. Põhjus: valenimi

Kommentaar

Ahjupera
          Vassiljev
          Lindpere, Dimitrjev, Vunk, Kink
          Kruglov , Klavan, Piiroja, Jääger
          Pareiko
          õi
          See oleks parim variant , aga see kõigest minu arvamus.
          "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

külmavärinad tulevad neid koosseise vaadates.

Kommentaar

Algselt postitas R.Madritista Vaata postitust
              Ahjupera
              Vassiljev
              Lindpere, Dimitrjev, Vunk, Kink
              Kruglov , Klavan, Piiroja, Jääger
              Pareiko
              õi
              See oleks parim variant , aga see kõigest minu arvamus.
              +1, või "Like" või mis iganes muu asi, et see koosseis leiaks Tarmo Rüütli üles...või Rüütli selle koosseisu.

Kommentaar

iga üks võiks pakkuda kolm koosseisu, siis paneme kenasti ümbrikusse, saadame rüütlile, ja siis janno kivisild on fortuunaks ja selle mille tema väike valge käsi välja tõmbab, selliselt ka mänitakse. sest nii ju käib see asi igal pool mujal ennem tähtsaid mänge!

Kommentaar

Miks pannakse Klavan keskkaitsesse?Tundub nagu üritataks kõik vähegi ründavad mängijad koosseisu toppida ja selle arvelt võetakse võib olla ühelt tähtsaimalt positsioonilt(keskkaitse) mängijad ära
                  Pareiko
                  Jääger Stjopa/Rähn Piiroja Klavan
                  Puri/Purje Dmitrjev Vunk Kruglov
                  Vassiljev
                  Ahjupera
                  Teises kohtumises peaks juba Lindpere põhis olema
                  Keskkaitses ei ole absoluutselt vahet.Kogemusi kui ka oskusi on nii Rähnil kui Stepanovil ühe palju.Parempoolikus võiks pigem Puri alustada, Purje on vahetusest tulnuna parem.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                    külmavärinad tulevad neid koosseise vaadates.
                    +1

Lähme ja eksperimenteerime EM play-offis jah?

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                      Miks pannakse Klavan keskkaitsesse?
                      kui minu teha oleks
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                        Koondises on postitsoonid suht kindlalt paigas ja pole mõtet neid vahetada.Rähn ja Stepanov on nähtavasti keskel parimad, Klavan vasakkaitses parim, Kruglov vasakpoolikus parim.Ei ole mõtet positsioone vahetada.Kruglov vasakkaitses on suht kehv, Klavan ka pole just kõige parem keskkaitses.

Mängima peab ikka seal, kus sa oled koondise jaoks kõige kasulikum.Ja tõesti, ei ole mõtet koosseisu muuta enne Play offe

Miks me üldse Lindpere teemas arutame koondise koosseisu üle?

Kommentaar

sest Joll on nagu juu ess änd ei - kõigi võimaluste maa vms

Ses suhtes õige lähenemine, et kui mootor töötab, siis pole mõtet seda sõidu ajal seisata ning putitama hakata.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            ???

Mõni postitus ülalpool räägiti midagi uhkuse mahasurumisest. Ma saan aru, mida mõeldi, aga tegu ei ole mitte uhkuse, vaid jonni mahasurumisega. Ja enda jonni kontrollimine on kiiduväärt isikuomadus.

Veel pisut eespool toodi näide, et kui Man United maksaks Rooneyle koondise mitteesindamise eest, siis ... Rooney on Man Unitedi omand ja mutt. Kui Roo soovib Kolme Lõvi eest mängida, siis ainult juhul, kui klubi leiab, et tal pole "vigastust". Ja kui on FIFA mängupäev.

Veel varem räägiti ka Lindperest.. Tähendab, ebaõiglane oleks asi siis, kui jagataks EM kuldmedaleid ja Joel oleks ka jaole tulnud. Saage aru, praegu on vaatluse all kahemänguline etapp nimega playoff. Eduka playoffi puhul tehakse järgmise aasta mais uus kutsung ja pannakse kokku uus koosseis, mis võib, aga ei pruugi olla samasugune, nagu praegu. Pigem saab jälle keegi "teenimatult" 23 hulka. Aga praegu on siiski vaja panna välja maksimaalselt tugev sats, et läbida see esimene kahejalgne etapp. Minu poolest mängigu või Kolbassenko ise, aga et Eesti võidaks!

Kõige lõpetuseks - hea on näha, et need sõbrad ja võõrad inimesed, kelle arvamust ma hindan, on eranditult Joeli taasliitumise poolt.
                            Tundub, et sa ei saanud hästi aru mu postitusest.Mul pole absoluutselt midagi Lindpere vastu ja olen just rõõmus, et ta koondisse.Mu postituse eesmärk oli öelda, et Klavan peaks ikka oma positsioonil olema mitte keskel ja Kruglov äärepoolikus.Lindperest polnud juttugi

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                              Sinu postitusele vastasin kolme küsimärgiga. Edasi rääkisin teiste varasemate postituste põhjal.
                              Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                              Klavan ka pole just kõige parem keskkaitses.
                              Loodetavasti nüüd saad aru

Ühesõnaga Klavani õige koht peaks olema äärekaitses

Kommentaar

Working...
                              X