saada rüütlile kindlasti ka see, ta on rahul ma usun.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas R.Madritista Vaata postitustAhjupera
Vassiljev
Lindpere, Dimitrjev, Vunk, Kink
Kruglov , Klavan, Piiroja, Jääger
Pareiko
õi
See oleks parim variant , aga see kõigest minu arvamus.
Kommentaar
-
Miks pannakse Klavan keskkaitsesse?Tundub nagu üritataks kõik vähegi ründavad mängijad koosseisu toppida ja selle arvelt võetakse võib olla ühelt tähtsaimalt positsioonilt(keskkaitse) mängijad ära
Pareiko
Jääger Stjopa/Rähn Piiroja Klavan
Puri/Purje Dmitrjev Vunk Kruglov
Vassiljev
Ahjupera
Teises kohtumises peaks juba Lindpere põhis olema
Keskkaitses ei ole absoluutselt vahet.Kogemusi kui ka oskusi on nii Rähnil kui Stepanovil ühe palju.Parempoolikus võiks pigem Puri alustada, Purje on vahetusest tulnuna parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustkülmavärinad tulevad neid koosseise vaadates.
Lähme ja eksperimenteerime EM play-offis jah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMiks pannakse Klavan keskkaitsesse?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Mängima peab ikka seal, kus sa oled koondise jaoks kõige kasulikum.Ja tõesti, ei ole mõtet koosseisu muuta enne Play offe
Miks me üldse Lindpere teemas arutame koondise koosseisu üle?
Kommentaar
-
sest Joll on nagu juu ess änd ei - kõigi võimaluste maa vms
Ses suhtes õige lähenemine, et kui mootor töötab, siis pole mõtet seda sõidu ajal seisata ning putitama hakata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Stok???
Mõni postitus ülalpool räägiti midagi uhkuse mahasurumisest. Ma saan aru, mida mõeldi, aga tegu ei ole mitte uhkuse, vaid jonni mahasurumisega. Ja enda jonni kontrollimine on kiiduväärt isikuomadus.
Veel pisut eespool toodi näide, et kui Man United maksaks Rooneyle koondise mitteesindamise eest, siis ... Rooney on Man Unitedi omand ja mutt. Kui Roo soovib Kolme Lõvi eest mängida, siis ainult juhul, kui klubi leiab, et tal pole "vigastust". Ja kui on FIFA mängupäev.
Veel varem räägiti ka Lindperest.. Tähendab, ebaõiglane oleks asi siis, kui jagataks EM kuldmedaleid ja Joel oleks ka jaole tulnud. Saage aru, praegu on vaatluse all kahemänguline etapp nimega playoff. Eduka playoffi puhul tehakse järgmise aasta mais uus kutsung ja pannakse kokku uus koosseis, mis võib, aga ei pruugi olla samasugune, nagu praegu. Pigem saab jälle keegi "teenimatult" 23 hulka. Aga praegu on siiski vaja panna välja maksimaalselt tugev sats, et läbida see esimene kahejalgne etapp. Minu poolest mängigu või Kolbassenko ise, aga et Eesti võidaks!
Kõige lõpetuseks - hea on näha, et need sõbrad ja võõrad inimesed, kelle arvamust ma hindan, on eranditult Joeli taasliitumise poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSinu postitusele vastasin kolme küsimärgiga. Edasi rääkisin teiste varasemate postituste põhjal.Algselt postitas Meintz Vaata postitustKlavan ka pole just kõige parem keskkaitses.
Ühesõnaga Klavani õige koht peaks olema äärekaitses
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar