Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tubli opi.Palju tal neid juba koos on?Tundub , et parim hooaeg Hollandis

Kommentaar

Opilt koll seisuks 2:0 Ecxelsiori vastu 90. minutil. Ja 90+2 minutil on ta kohe van Tornhouti vastu välja vahetatud.

Igatahes on siis eelmise hooaja rekord löödud,kuna see oli 9 värav sel hooajal liigamängudes.
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

kas keegi on video ka saanud juba?

Kommentaar

Üle pika aja kah midagi toredat Operi kohta kuuldud, väga hea. Andku minna, mina toetan teda igaljuhul!

Kommentaar

kuradi tõbras julges värava lüüa

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
              Marge ma ootaks küll nüüd ja kohe su poolset komentaari miks andres ei andnud seda raha jalka heaks et teha staadion vaid annetas selle veneerakonnale (loe keskerakond). Ise räägite siin jalka toetamisest aga teete annetust keskerakonnale. häbi olgu. toetate jalkat andes raha sellistele inimestele!?! kas see 1.5 M läks ratase ja sõtnikule kes pidid oma kohast loobuma tallina linnavalitsuses?
              Kahju, et Marge ei vastanud sulle. Oleks ka huviga tema vastust lugenud.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=FolMXdV_3Pc Opi koll ka siin
                fc pohmell

Kommentaar

Kus alles vajutas!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                    Kus alles vajutas!

1,5 miljoni kroonine löök.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust

Taas väga kena sooritus. Sel hooajal võiks ta kollidest lausa slideshow kokku panna.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Sama mängu esimene värav päris omapärane:

Ja resultatiivse söödu andja Oper

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
                          milline värav jällegi operilt, iga värav mis ta roda särgis lööb on lihtsalt imeline.
                          {9}

Kommentaar

Tore oleks kui koondises ka midagi sellist vahelduseks korda saadaks.

Kommentaar

Selleks et koondises ka sarnaselt esineda, peavad kõrval olema mängijad kes söötu jagavad anda. Usu mind, ka Drogba ja Eto´o jääksid Eesti koondise eest väravate löömisega jänni.
                              Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                                Tore oleks kui koondises ka midagi sellist vahelduseks korda saadaks.
                                tore oleks kui koondises selliseid julgeid läbimurdeid oleks ja täpseid sööte samuti, küll siis oper paneks samuti!
                                //

Kommentaar

Working...
                                X