Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
    nüüd siis kindel: 2 järgmist koondisemängu ilma roda tuusata!
    kellele langeb küll nüüd väravatelöömisekoorem?
    Ei ole veel 100prossa kindel. Homme pidavat ta käima kellegi teise arsti juures, kes lubas anda oma hinnangu
    AS. Sorry, ma lugesin alles nüüd artiklit et ei saa, kuigi postimees või sloleht väitis, et homme saab selgeks.
    ps. nojah ma ei tea kellele väravatelöömiskoorem langeb, kui langeb ültsegi. Ise hoian pöialt, et Kink suudaks midagi korraliku näidata.

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
      nüüd siis kindel: 2 järgmist koondisemängu ilma roda tuusata!
      kellele langeb küll nüüd väravatelöömisekoorem?

No nüüd on siis kolmikul Vosko, Konsa (juhul kui on terve mängudeks) ja Kink hiilgav võimalus näidata maailma top 12 koondiste vastu, kas neis on potensiaali, et lüüa värav (-aid) või jäävadki kaks viimati nimetatut meie armsasse liivakasti liigasse edasi toksima.

Opi 21a- lt lõi kodumängudes Leedule ja Bosniale ära. Sama vanal Kinkil ja juba aasta vanemal Konsal on tagumine aeg tegusi hakata tegema, eriti selle kirjutise valguses, kus ta tahab Opi jälgedes astuda.
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Eks ta ole neil, et "nüüd või mitte kunagi"

Kommentaar

Arvestadades just kodupubliku mänge, kuna nii tugevaid vastaseid ilmselt enne järgmise mm 2010 valiktsüklit (mille mängud algavad alles järgmisel sügisel) Eesti pinnal ei näe. Selle aasta ülejäänud kodumängud Andorra ja Usbekistaniga ei kvalifitseeru mitte ligilähedalegi neile kahele juunikuisele.
          Muuseas mõtlesin ja mõtlesin, kuid kogu taasiseseisvusaja jooksul, mil on mängitud em ja mm valikmänge, pole ajalises mõttes nii lühikese aja jooksul (nagu nüüd 4 päeva) maailma rankingus nii kõrgetele kohtadel olevate koondiste vastu mängitudki. Seega on arusaadav ka selline suur välismeedia huvi nagu paar päeva tagasi võis tv 3 uudistest näha.
          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Väga suur miinus on et Opi ei saa mängida Horvaatia ega Inglismaa vastu
            aga Hollandi liigas läks tal hästi,isegi tuli meeskonna suurimaks väravakütiks ja pikendas Rodaga lepingut

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
              aga Hollandi liigas läks tal hästi,isegi tuli meeskonna suurimaks väravakütiks ja pikendas Rodaga lepingut
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              Ma olen küll joogine ja magamata aga no krdi krt....
              Tõsi ka,et ei mängi vä?Ja pikendas ka vä?
              Eino,näri muru
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                Ma olen küll joogine ja magamata aga no krdi krt....
                Tõsi ka,et ei mängi vä?Ja pikendas ka vä?
                Eino,näri muru
                Vaata asi on selles. Tema ei mõelnud kolm korda enne postitamist, aga mina olen selle juba ära õppinud

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                  Vaata asi on selles. Tema ei mõelnud kolm korda enne postitamist, aga mina olen selle juba ära õppinud
                  Ja selleks läks ainult 200 postitust? Normaalne.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Ja selleks läks ainult 200 postitust? Normaalne.
                    Eks me vaata palju jalkameesfcku 'l läheb

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
                      Suur-suur aitähh selle väga haruldase teabe eest. Kust sa selliseid asju teada saad?
                      Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

mida krdit te norit eiga sõnum ei pea olema informatiivne, siis on küllaga sõnumeid, kus inimene väljendab oma arvamust
                        Kui ta roppust ja teemast mööda ei kirjuta sii POLE VAJA ju nokkida

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU
                          rõvedus
                          kui käituda ei oska, siis kasuta mingit teist avatari või veel parem ära postita üldse midagi

Kommentaar

jalkameesFCKU

veel üks niisugune postitus ja eluaegne bänn on kindlustatud

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
                              jalkameesFCKU

veel üks niisugune postitus ja eluaegne bänn on kindlustatud
                              See oleks võinud juba ammu tulla.

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
                                Suur-suur aitähh selle väga haruldase teabe eest. Kust sa selliseid asju teada saad?
                                ma liiga tark!

Kommentaar

Working...
                                X