Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusta selle unustasin, et kes pole veel Roda lehte vaadanud viimasel ajal, siis seal info, et Roda peab augusti alguses soprusmangu Getafega. et siis eestlane latlase vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustHiljuti oli kuulda, et Getafe loobub lätlasest, kuna Kiiev küsib liiga kõrget hinda.
Kommentaar
-
No see tõesti ei puutu absoluutselt teemasse, kuid kommentaarides togitakse ikka neid, kes endist nõrgemad tunduvad. Olgu siis nõrgemad grammatiliselt, teadmistelt või kuidas iganes. Ei maksa üleliigset tähelepanu pöörata sellele.
Samas ei maksa ka lolli juttu ajada, ehk siis ikka mõtle enne kui kired.
Ma nüüd tunnen end natuke liiga isalikuna, tooge mind maapeale palun.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Eesti mängib inglismaaga !!!!!!!!!!!!
kuidas see võimalik on ????
inglismaa on maailma üks parimaid ja beckham on parim mängija
boby charlton on ka
ei tea kas maradona ka mängib
pele on varumeesAlgselt postitas Hogweedhomme on meil mäng kohilaga kell 1 teeme vähemalt 15-0 äraAlgselt postitas Evukui ei tee üle 15ne, siis sa oled koos oma meeskonnaga üks suur munn
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustNo see tõesti ei puutu absoluutselt teemasse, kuid kommentaarides togitakse ikka neid, kes endist nõrgemad tunduvad. Olgu siis nõrgemad grammatiliselt, teadmistelt või kuidas iganes. Ei maksa üleliigset tähelepanu pöörata sellele.
Samas ei maksa ka lolli juttu ajada, ehk siis ikka mõtle enne kui kired.
Ma nüüd tunnen end natuke liiga isalikuna, tooge mind maapeale palun.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustKauaks tal laenulepingut on? Ehk jõuab kahele väravale veel lisa sepistada.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas fcknr13 Vaata postitustEesti mängib inglismaaga !!!!!!!!!!!!
boby charlton on ka
pele on varumees
Aga Operi kohapealt, ma tõesti loodan et ravib oma vigastuse välja ja et noh,küll saame hakkama Horvaatia ja Inglismaaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustVerpakovskis on La Ligas löönud 1 ja Copa Del Rey-s 1 kolli. Kuidagi nadivõitu, et loota juunis lõppeva laenulepingu pikendamist. 90 % mängudest lastakse ta väljakule 75-85 minuti paiku. Ma võin eksida, kuid minu arust pole ta ühtegi liigamängu algusest lõpuni mänginud, korra või paar oli vist ka algkoosseisus, kuid viimases mängus sekkus taas 83. minutil ehk kui mäng juba ammu tehtud oli. Minu jaoks oli juba laenule võtminegi tema puhul üllatav, arvestades, et ta polnud juba Kiievis pea aasta sisuliselt arvestatavat mängupraktikat saanudki. Schusterile oli ta meelde jäänud ajast, mil ta Sahtari treener oli, ju siis arvas, et mees on sel tasemel kui ta just Kiievisse saabus ja Läti em-finalturniirile aitas, kuid sellest vormist pole enam midagi järel.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcknr13 Vaata postitustEesti mängib inglismaaga !!!!!!!!!!!!
boby charlton on ka
pele on varumees
Kommentaar
-
Lühike offtopic, kuid... keegi võiks teha IP-check järgmisele kahele nimele, fcknr13 ja jalkameesFCKU, et ega nad juhuslikult samad ei ole."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar