Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Sügavalt varjatud huumoriga koomikut kes oma "vaimukaid nalju" pea igasse teemase topib. Kuradi jube on kui inimene ei mõista, et ta pole vaimukas vaid lithsalt lollilt tüütu.

Aiman. Kuid võimu vastu me ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      a selle unustasin, et kes pole veel Roda lehte vaadanud viimasel ajal, siis seal info, et Roda peab augusti alguses soprusmangu Getafega. et siis eestlane latlase vastu
      Hiljuti oli kuulda, et Getafe loobub lätlasest, kuna Kiiev küsib liiga kõrget hinda.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Hiljuti oli kuulda, et Getafe loobub lätlasest, kuna Kiiev küsib liiga kõrget hinda.
        Kauaks tal laenulepingut on? Ehk jõuab kahele väravale veel lisa sepistada.

Kommentaar

3 vooru on ju veel jäänud.

Kommentaar

No see tõesti ei puutu absoluutselt teemasse, kuid kommentaarides togitakse ikka neid, kes endist nõrgemad tunduvad. Olgu siis nõrgemad grammatiliselt, teadmistelt või kuidas iganes. Ei maksa üleliigset tähelepanu pöörata sellele.

Samas ei maksa ka lolli juttu ajada, ehk siis ikka mõtle enne kui kired.

Ma nüüd tunnen end natuke liiga isalikuna, tooge mind maapeale palun.
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Eesti mängib inglismaaga !!!!!!!!!!!!
              kuidas see võimalik on ????
              inglismaa on maailma üks parimaid ja beckham on parim mängija
              boby charlton on ka
              ei tea kas maradona ka mängib
              pele on varumees
              Algselt postitas Hogweed
              homme on meil mäng kohilaga kell 1 teeme vähemalt 15-0 ära
              ja selle peale ütles Evu:
              Algselt postitas Evu
              kui ei tee üle 15ne, siis sa oled koos oma meeskonnaga üks suur munn
              sigpic

Kommentaar

Aitäh.

Ei tea kas seal Kuressaares enam koolitunde pole või?

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                  No see tõesti ei puutu absoluutselt teemasse, kuid kommentaarides togitakse ikka neid, kes endist nõrgemad tunduvad. Olgu siis nõrgemad grammatiliselt, teadmistelt või kuidas iganes. Ei maksa üleliigset tähelepanu pöörata sellele.

Samas ei maksa ka lolli juttu ajada, ehk siis ikka mõtle enne kui kired.

Ma nüüd tunnen end natuke liiga isalikuna, tooge mind maapeale palun.
                  Tule maa peale sunnik

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                    Kauaks tal laenulepingut on? Ehk jõuab kahele väravale veel lisa sepistada.
                    Verpakovskis on La Ligas löönud 1 ja Copa Del Rey-s 1 kolli. Kuidagi nadivõitu, et loota juunis lõppeva laenulepingu pikendamist. 90 % mängudest lastakse ta väljakule 75-85 minuti paiku. Ma võin eksida, kuid minu arust pole ta ühtegi liigamängu algusest lõpuni mänginud, korra või paar oli vist ka algkoosseisus, kuid viimases mängus sekkus taas 83. minutil ehk kui mäng juba ammu tehtud oli. Minu jaoks oli juba laenule võtminegi tema puhul üllatav, arvestades, et ta polnud juba Kiievis pea aasta sisuliselt arvestatavat mängupraktikat saanudki. Schusterile oli ta meelde jäänud ajast, mil ta Sahtari treener oli, ju siis arvas, et mees on sel tasemel kui ta just Kiievisse saabus ja Läti em-finalturniirile aitas, kuid sellest vormist pole enam midagi järel.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas fcknr13 Vaata postitust
                      boby charlton on ka
                      pele on varumees
                      Ma olen hea inimene,tegelikult ka, olen alati üritanud foorumi prahiga täitmist vältida,aga tegelikult ka, see ei ole ju naljakas. Ma tõsiselt ikka loodan et sa üritasid nalja teha.Kuid ikkagi kahju,ei tulnud välja. No mite kohe. Isegi Neemelol tuleb ründajaamet paremini välja

Aga Operi kohapealt, ma tõesti loodan et ravib oma vigastuse välja ja et noh,küll saame hakkama Horvaatia ja Inglismaaga.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                        Verpakovskis on La Ligas löönud 1 ja Copa Del Rey-s 1 kolli. Kuidagi nadivõitu, et loota juunis lõppeva laenulepingu pikendamist. 90 % mängudest lastakse ta väljakule 75-85 minuti paiku. Ma võin eksida, kuid minu arust pole ta ühtegi liigamängu algusest lõpuni mänginud, korra või paar oli vist ka algkoosseisus, kuid viimases mängus sekkus taas 83. minutil ehk kui mäng juba ammu tehtud oli. Minu jaoks oli juba laenule võtminegi tema puhul üllatav, arvestades, et ta polnud juba Kiievis pea aasta sisuliselt arvestatavat mängupraktikat saanudki. Schusterile oli ta meelde jäänud ajast, mil ta Sahtari treener oli, ju siis arvas, et mees on sel tasemel kui ta just Kiievisse saabus ja Läti em-finalturniirile aitas, kuid sellest vormist pole enam midagi järel.
                        Kuskilt lugesin, et getafe tahaks teda, kui hind oleks normaalne. Kiiev küsivat üle mõistuse.

Kommentaar

Algselt postitas fcknr13 Vaata postitust
                          boby charlton on ka
                          pele on varumees
                          mul on häbi elada kuressaares

Kommentaar

Lühike offtopic, kuid... keegi võiks teha IP-check järgmisele kahele nimele, fcknr13 ja jalkameesFCKU, et ega nad juhuslikult samad ei ole.
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

me oleme klassikaaaaaaslased ja head s]brad ,ta k2ib m6nikord minu juures

Kommentaar

pepuvennad
                                Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Working...
                                X