Algselt postitas fan of tottenham
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSeleta mulle ka ära mille poolest Voskoboinikov neist kahest ettem ründaja on kui ta pole ühtegi väravat mitte üheski sarjas löönud ei tia mis ajast?Viikmäega ei tea väga võrrelda präegu ta parem aga Viikmäe tippvormile jääb Vosko alla vist!
Kommentaar
-
ma isiklikult loodan et ta Kreekasse ei läheks.
tore oleks Operit näha mängimas inglismaa esiliigas või las jätkab hollandis.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustma isiklikult loodan et ta Kreekasse ei läheks.
tore oleks Operit näha mängimas inglismaa esiliigas või las jätkab hollandis.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustWatfordil hea elu küll, hangib endale odava hinnaga häid eestlasiAga see Watfordi asi on ka alles jutt, midagi kindlat nagu Kreeka veel pole olnud.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Oper tunnistab ka ise, et kreeklased on palgarahade väljamaksmisel hätta jäänud. Kuid tunnistab ka, et talle väga meeldiks Kreekas mängida. Keegi kirjutas siin varem, et kreeka liiga on võrreldes hollandi liigaga tagasiminek, kuidas on kreeka liiga tagasiminek kui Phanathinaikos ja Olymphiakos mängivad euroopas, ja suhteliselt edukalt.
Kommentaar
-
No see on mu isiklik arvamus, aga Kreeka liiga vast ikka kipub Hollandi omale alla jääma. Mõtlen siis keskmise taseme poolest. Lisaks päris paljudel klubidel on tõepoolest suured rahalised raskused. Kasvõi PAOK ja AEK. Ei näe selles küll eriti midagi positiivset, et Oper sihukesse vaesesse väikeklubisse siirdub :P Kuigi ka Roda oli vaene, siis ometigi saatis neid teatud sportlik edu, mida Iraklisel ei ole ja ülimalt tõenäoliselt ei hakka ka tulema. Minu meelest Roda >>> Iraklis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKreeka Meistriliigas on ikka parem mängida, kui madistada Hollandi esiliigas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar