Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
    No Voskoboinikov on küll kordades etem, kui Viikmäe ja Saag.
    Seleta mulle ka ära mille poolest Voskoboinikov neist kahest ettem ründaja on kui ta pole ühtegi väravat mitte üheski sarjas löönud ei tia mis ajast?
    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
      Seleta mulle ka ära mille poolest Voskoboinikov neist kahest ettem ründaja on kui ta pole ühtegi väravat mitte üheski sarjas löönud ei tia mis ajast?
      Noo Saagist ta igatahes etem tal koondise eest vähemalt silm peas Saagil pole sedagi Viikmäega ei tea väga võrrelda präegu ta parem aga Viikmäe tippvormile jääb Vosko alla vist!

Kommentaar

Vigastus pole väga hull: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id...paign=articles

Kommentaar

No pakun et Oper ei lähe Kreekasse,sest nagu ta ise mainib on kosilasi veelgi aga ei taha nende nimesi mainida,ehk on õppinud sunderlandi jamast
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

ma isiklikult loodan et ta Kreekasse ei läheks.
            tore oleks Operit näha mängimas inglismaa esiliigas või las jätkab hollandis.
            http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
            Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
              ma isiklikult loodan et ta Kreekasse ei läheks.
              tore oleks Operit näha mängimas inglismaa esiliigas või las jätkab hollandis.
              No nüüd on peale Iraklise välja käidud ka vana tuttava Watfordi nimi
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Watfordil hea elu küll, hangib endale odava hinnaga häid eestlasi Aga see Watfordi asi on ka alles jutt, midagi kindlat nagu Kreeka veel pole olnud.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                  Watfordil hea elu küll, hangib endale odava hinnaga häid eestlasi Aga see Watfordi asi on ka alles jutt, midagi kindlat nagu Kreeka veel pole olnud.
                  No kreeklastega on ka asi alles siis kindel kui allkiri paberil sest ega neid eriti usaldada saa ja eks palga probleemid tulevad kindlasti
                  Ott Järvela

Kommentaar

Ega seda ei tea jah mida need kreeklased mõtlevad, aga lubajad mehed on nad kõvad küll. Siit lugedes ütleb Oper, et Wales'i vastu arvatavasti klubi teda mängima ei lase, aga teistele mängudele peaks saama tulla küll.

Kommentaar

Tore, et siin on nii palju Kreekas mängivaid jalgpallureid, kes teavad täpselt, kuidas asjad seal käivad.

Kommentaar

Oper tunnistab ka ise, et kreeklased on palgarahade väljamaksmisel hätta jäänud. Kuid tunnistab ka, et talle väga meeldiks Kreekas mängida. Keegi kirjutas siin varem, et kreeka liiga on võrreldes hollandi liigaga tagasiminek, kuidas on kreeka liiga tagasiminek kui Phanathinaikos ja Olymphiakos mängivad euroopas, ja suhteliselt edukalt.

Kommentaar

No see on mu isiklik arvamus, aga Kreeka liiga vast ikka kipub Hollandi omale alla jääma. Mõtlen siis keskmise taseme poolest. Lisaks päris paljudel klubidel on tõepoolest suured rahalised raskused. Kasvõi PAOK ja AEK. Ei näe selles küll eriti midagi positiivset, et Oper sihukesse vaesesse väikeklubisse siirdub :P Kuigi ka Roda oli vaene, siis ometigi saatis neid teatud sportlik edu, mida Iraklisel ei ole ja ülimalt tõenäoliselt ei hakka ka tulema. Minu meelest Roda >>> Iraklis.

Kommentaar

Kreeka Meistriliigas on ikka parem mängida, kui madistada Hollandi esiliigas.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                              Kreeka Meistriliigas on ikka parem mängida, kui madistada Hollandi esiliigas.
                              Selles on sul paganama õigus.

Kommentaar

Njaa, ma siis rääkisin oma tavapärasel tasemel Rodast, sest sellel aastal on nad tõesti rondid olnud.

Samas ma ikkagi veel veits loodan, et äkki avaneb Operil võimalus mõnes vähe kobedamas klubis karjäär lõpule saata.

Kommentaar

Working...
                                X