Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
"Andres Oper hetkel nimekirja ei kuulu, ent tema osalemine pole välistatud. Mehel endal on suur tahtmine mängida, samuti soovime meie teda kutsuda. Hetkel käivad tema koduklubiga läbirääkimised. Selgus saabub lähipäevil," ütles Eesti koondise abitreener Janno Kivisild tänasel pressikonverentsil.
saab siis vähemalt kitajetsite kaela ajada, kui peaks ikkagi nihu minema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustTaaskord Rüütli "apsakas", et kutset ei saatnud varem. No tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustJah, peaks pool aastat ette juba kutsuma. Oper ise ju tunnistas, et ta arvas, et sama nädala lõpus on liigamäng, ning see tõttu ei oleks tal mõistlik tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustklubist saab ju 6kuu pärast ära minna, ütleb et ei pikenda lepingut kui halvasti käitute minuga ja kogu lugu.
Kommentaar
-
Kuulge, olen ma midagi maha maganud või milles nüüd asi on? Mina igastahes ei saa aru, miks see virin siiamaani kestab. Jalgpalliliit oli ju valmis talle kutset saatma, õigeaegselt ja puha, aga Oper leppis nendega kokku, et Brasiilia vastu ei ole mõtet tal hakata kohale lendama ja kohanema, kuna nädalavahetusel tuleks tal juba Hiinas jälle platsile joosta. Kas jalgpalliliit oleks nii igaks-juhuks pidanud saatma Operi klubile palve ta koondisemänguks vabastada, mis sest et Oper ise ei soovinudki mängule tulla? See soov tekkis tal alles siis ju, kui sai teada, et nädalavahetusel tal mängu ees ei olegi ja võttis liiduga ühendust ning nemad omakorda koheselt Shenhuaga, aga Oper ärkas lihtsalt veidi liiga hilja. Nii et milles te nüüd õigupoolest Rüütlit, suurt karvast ja üleüldse tervet jalgpalliliitu süüdistate? Kas igaüks, kes koondisega vähegi seotud, oleks pidanud iga päev kolm korda hiinasse helistama, et äkki Operil jääb ikka see nädalavahetusene mäng ära ja äkki ta ikka siis viitsib Eestisse sõita? Või äkki oleks pidanud see ikkagi Oper olema, kes teab, millised muutused tema koduklubi mängudegraafikus aset leiavad ja kas temal seda viitsimust on?
Ma saan aru küll, et on tore kellelegi aeg-ajalt ära panna ja nii, aga otsige enda vajaduste rahuldamiseks mingi tegelik põhjus.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar