Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
-
68. minutil võeti välja, kui ma Google Translatest õigesti aru saan.Leave a comment:
-
Siia ilmub peale mängu video või mängu ajal ülekanne (mu hollandi keel "longab")
Sinna ilmub mängu kokkuvõte. Samenvatting-kokkuvõte, highlightsid.Võib olla mõni striim seda mängu otse näitab kuid telekanalid näitavad täna vaid PSV ja Ajaxi mänge. Üldjuhul on siis striimide võimalus ka nullilähedane kuna otsepilti sellest mängust vist ei toodeta.Leave a comment:
-
-
Ojamaa täna karikamängus Dongeni vastu põhis, mäng kell 18.00.
Siia ilmub peale mängu video või mängu ajal ülekanne (mu hollandi keel "longab")
Ametlik mängu twitter on siin:
? | Officiële ?-account Go Ahead Eagles ? | Facebook ? Go Ahead Eagles ? | Instagram ? gaeagles ? | TikTok ? gaeagles Vragen? info@ga-eagles.nl

“We hebben morgen alleen maar iets te verliezen.” Was getekend, Hans de Koning. Morgen gaat hij met zijn ploeg in het kader van de 1e ronde van de KNVB Beker op bezoek bij Derdedivisionist VV Dongen. Afgelopen weekend was De Koning aandachtig toeschouwer van het duel De Dijk-VV Dongen. Uitslag: 4-4. “Ja, een compacte ploeg […]Leave a comment:
-
Jan Kuusk: Ojamaa fanboyd on ka kaitsjad. Ojamaa kaitsjad, järelikult on nad Ojamaast ka resultatiivsemad.
soccernet.ee viisakad reporterid teil
Leave a comment:
-
Viisakas oleks allikas ka lisada. http://sport.err.ee/v/jalgpall/7711b...ndist-esindada
"Ojamaa pole juba mõnda aega koondisesse kuulunud, millest temaga juttu oli? „Tema hetkevormist, elust-olust Hollandis ja tahtsin teada ka tema tundeid Eesti koondise suhtes, et näha, kas on temas tulihingeline soov koondist esindada. Selle kinnituse ma sain,” sõnas Reim."Leave a comment:
-
"Ojamaa pole juba mõnda aega koondisesse kuulunud, millest temaga juttu oli? „Tema hetkevormist, elust-olust Hollandis ja tahtsin teada ka tema tundeid Eesti koondise suhtes, et näha, kas on temas tulihingeline soov koondist esindada. Selle kinnituse ma sain,” sõnas Reim."Leave a comment:
-
Teine poolaeg veel ees... uskumatu kui mannetult GAE esimese poolaja mängis... kutid longivad, tekitavad enda värava ees ohtlikke olukordi ja kaarte on ka juba mitmeid mitmeid...
Loodetavasti tuuakse teiseks poolajaks Ojamaa mängu.
striim siin http://livetv.sx/en/eventinfo/426845...480378|22|1|enLeave a comment:
-
-
Ma vaidluses pausi ei teeks lihtsalt Reimi sõnadele toetudes. On fakt, et seda foorumit loevad ka tähtsad ninad, kes fännide meelsusest samuti tibatillukesi järeldusi teevad. Miinus 9 väravat platsiloleku ajal ja 0 löödud väravat ei ole ikkagi argument, sest me ei tea, mis olid Ojamaa konkreetsed ülesanded neis mängudes. Kui tihti ta neis mängis äärepoolikus? Kas äärepooliku esmane ülesanne Eesti koondises on ikka väravaid lüüa? Hea, kui meil staarründajad kogu mängu jooksul ühe pealelöögigi kirja saavad, õigemini terve koondis kokku. On olemas väike vale, suur vale ja statistika...
Kaitsetöö kohta on nii subjektiivseid arvamusi kui ka objektiivseid. Üks filosoofia ütleb, et parim kaitse on rünnak. Rünnata saab aga üldjuhul ikkagi palliga. Ilma pallita tuleks aga vastane panna positsioonivalikule toetudes eksima. Teine filosoofia arvab, et hea kaitse on võimalikult palju ringi sibida ja positsioonivõitlustes valearvestusi tehes või hiljaks jäädes täklida. Nii paistad hästi silma ja emotsioonidest lähtuva publiku arvates oledki kohe maailma tasemel kaitsja. Võta nüüd kinni, kumbal õigus on
Leave a comment:
-
Guest repliedKüll ta oma võimaluse saab, eelkõige juba selle pärast, et Kamsi, muude kaitsjate ning karvaliste ja sulelistega ei hakka see rünnak ilmet võtma ei äärelt ega keskelt. Ojamaa pluss ongi see ta suudab palli ette poole viia seda veidike hoida, tõmmata enda peale vastase mängijaid tänu millele jääb vabaks keegi kes siis saab luua värava voi anda söödu. Leian, et väheke tehakse liiga selle jutuga: ta nii sitt 23 mangu 0 väravat jms. Ei ütle muidugi et ta on jube virtuoos ja temaga mäng muutub kohe mitu levelit paremaks aga no andeks kaitsjatega rünnakut ei tee.
Kuskil oli kirjas, et Depay läks ka kunagi Van Persiega kättpidi kokku, peale seda on koondises mänginud ikka. Ehk ma leian see ei tohiks takistuseks olla.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: