Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Tegelt see Wacker on ju kuulus klubi, kes vahepeal ilmselt alla kukutati ja nüüd tõusmas on, kindlasti Austria tippude hulka tagasi, iseasi, kas Ojamaa siis seal enam on.
    Austria klubijalgpalli tippude hulgas pole see klubi küll kunagi olnud. Või kui selleks ajaloo parimat, 6-ndat kohta pidada, siis muidugi küll.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Tegelt see Wacker on ju kuulus klubi, kes vahepeal ilmselt alla kukutati ja nüüd tõusmas on, kindlasti Austria tippude hulka tagasi, iseasi, kas Ojamaa siis seal enam on.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Algselt postitas Tom K Vaata postitust
    Selleks, et näha kuidas mänguaeg sulab ja koduklubid muutuvad aina kehvemateks ei pea igapäevaeluga kursis olema.
    Kas sinu näol on tõesti tegemist sedavõrd analüüsivõimetu inimesega, et sa ei oska neil kahel asjal seost näha?

Leave a comment:

• Tom K
    replied
    Algselt postitas Jaak Vaata postitust
    ja kui palju sa tead tegelikult tausta,mis Henriku igapäevas toimub. Ma olen rohkem kui kindel,et Ojamaa veel saab omad asjad korda, töötab end üles ja pakub meile ka koondises lõpuks neid hetki mida talt juba aastaid oodatud on.
    Selleks, et näha kuidas mänguaeg sulab ja koduklubid muutuvad aina kehvemateks ei pea igapäevaeluga kursis olema.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Jaak Vaata postitust
    ja kui palju sa tead tegelikult tausta,mis Henriku igapäevas toimub. Ma olen rohkem kui kindel,et Ojamaa veel saab omad asjad korda, töötab end üles ja pakub meile ka koondises lõpuks neid hetki mida talt juba aastaid oodatud on.
    Mul tekkis seda lugedes sama küsimus, et aga kui palju sina seda tausta tead?

Seda, et ta lõpuks kuskil klubis mänguaega saaks ja koondiselegi kasulik oleks, seda loodavad ju kõik. Samas on ta jalgpalluri natuurilt ikkagi sellist tüüpi mängija, kes ei pruugi mitte iga peatreeneri filosoofiaga sobituda.

Derby akadeemia päevil heideti talle ette isekust, et on mängija, kes ei tahagi teisi platsil näha. Motherwellis näitas resultatiivsete söötude arv, et on nagu sellest kompleksist üle saamas. Teisest küljest, koondises jällegi on löönud tal see mingitel hetkedel teravalt välja ja tundub, et Pehrssoni lemmiklapseks on tal raske saada. Julgen pigem väita, et niikaua kuni Pehrsson pukis on, Ojamaale väga palju mänguaega koondises ei jagu. See on küll puhtal kujul isiklik arvamus.

Leave a comment:

• Jaak
    replied
    Algselt postitas Tom K Vaata postitust
    Jumala masendav, millist vähikäiku Ojamaa karjäär teinud on.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Marts Vaata postitust
    Aga tõsisemalt rääkides. Kas nüüd või mitte kunagi. Viimane aeg tuhast tõusta!
    Ma arvan, et tema puhul ka Austrias ebaõnnestudes tuleb uusi võimalusi.

Leave a comment:

• terrorwheel
    replied
    Nüüd saab vähemalt ründaja all vabade kätega tegutseda, mis peaks ju olema nii tema trump, kui lemmikroll. Viimati sai vist põhikohaga sellist kohta mängida Motherwellis, kus tal läks väga hästi.

Leave a comment:

• Marts
    replied
    Vähemalt saab maailma näha!

Aga tõsisemalt rääkides. Kas nüüd või mitte kunagi. Viimane aeg tuhast tõusta!

Leave a comment:

• Tom K
    replied
    Jumala masendav, millist vähikäiku Ojamaa karjäär teinud on.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Hea, et Teeveritki mängitab. Enne seda eilset noorte mängitamist olid ikka mõned tema mängijavalikud pikka perspektiivi arvestades pehmelt öelda pentsikud.

Leave a comment:

• Sophok
    replied
    Algselt postitas eika
    -e- Samas on vist veel üleval teema "Pehrsson on pedekas, et Liivakut ei mängita" või see liikumine on juba surnud?
    Pehrsson on pedekas, et Neemelot ei mängita. /s

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Mattis98 Vaata postitust
    Ei mõista miks klubid teda ikka tahavad....
    Ma saan aru, et nüüd on see "Rüütli / Pehrsson on pedekad, et Ojamaad koondises ei mängita" periood ametlikult läbi? Nojah, oli tore kuni kestis. Samas saab alati Zenjovi ja Puri sõimata, et sesmõttes elab vast üle.

-e- Samas on vist veel üleval teema "Pehrsson on pedekas, et Liivakut ei mängita" või see liikumine on juba surnud?

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Ei mõista miks klubid teda ikka tahavad....

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    9. Eesti
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kaheksas ikka. Inglismaa, Saksamaa, Holland, Soome, Šotimaa, Poola, Norra, Austria

Leave a comment:

Working...
X