Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
-
Tegelt see Wacker on ju kuulus klubi, kes vahepeal ilmselt alla kukutati ja nüüd tõusmas on, kindlasti Austria tippude hulka tagasi, iseasi, kas Ojamaa siis seal enam on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustSelleks, et näha kuidas mänguaeg sulab ja koduklubid muutuvad aina kehvemateks ei pea igapäevaeluga kursis olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustja kui palju sa tead tegelikult tausta,mis Henriku igapäevas toimub. Ma olen rohkem kui kindel,et Ojamaa veel saab omad asjad korda, töötab end üles ja pakub meile ka koondises lõpuks neid hetki mida talt juba aastaid oodatud on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustja kui palju sa tead tegelikult tausta,mis Henriku igapäevas toimub. Ma olen rohkem kui kindel,et Ojamaa veel saab omad asjad korda, töötab end üles ja pakub meile ka koondises lõpuks neid hetki mida talt juba aastaid oodatud on.
Seda, et ta lõpuks kuskil klubis mänguaega saaks ja koondiselegi kasulik oleks, seda loodavad ju kõik. Samas on ta jalgpalluri natuurilt ikkagi sellist tüüpi mängija, kes ei pruugi mitte iga peatreeneri filosoofiaga sobituda.
Derby akadeemia päevil heideti talle ette isekust, et on mängija, kes ei tahagi teisi platsil näha. Motherwellis näitas resultatiivsete söötude arv, et on nagu sellest kompleksist üle saamas. Teisest küljest, koondises jällegi on löönud tal see mingitel hetkedel teravalt välja ja tundub, et Pehrssoni lemmiklapseks on tal raske saada. Julgen pigem väita, et niikaua kuni Pehrsson pukis on, Ojamaale väga palju mänguaega koondises ei jagu. See on küll puhtal kujul isiklik arvamus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustJumala masendav, millist vähikäiku Ojamaa karjäär teinud on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marts Vaata postitustAga tõsisemalt rääkides. Kas nüüd või mitte kunagi. Viimane aeg tuhast tõusta!
Leave a comment:
-
Nüüd saab vähemalt ründaja all vabade kätega tegutseda, mis peaks ju olema nii tema trump, kui lemmikroll. Viimati sai vist põhikohaga sellist kohta mängida Motherwellis, kus tal läks väga hästi.
Leave a comment:
-
Vähemalt saab maailma näha!
Aga tõsisemalt rääkides. Kas nüüd või mitte kunagi. Viimane aeg tuhast tõusta!
Leave a comment:
-
Hea, et Teeveritki mängitab. Enne seda eilset noorte mängitamist olid ikka mõned tema mängijavalikud pikka perspektiivi arvestades pehmelt öelda pentsikud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika-e- Samas on vist veel üleval teema "Pehrsson on pedekas, et Liivakut ei mängita" või see liikumine on juba surnud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mattis98 Vaata postitustEi mõista miks klubid teda ikka tahavad....
-e- Samas on vist veel üleval teema "Pehrsson on pedekas, et Liivakut ei mängita" või see liikumine on juba surnud?
Leave a comment:
-
9. Eesti
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKaheksas ikka. Inglismaa, Saksamaa, Holland, Soome, Šotimaa, Poola, Norra, Austria
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: