320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täna võinuks meie peatreeneriks olla kasvõi Scolari, aga tundub et miskit poleks lõpptulemuses olnud teisiti. Mängijatelt totaalne lohakus.

    Kommentaar


      Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Kas sellist päästmist me ootasime??Kas Tarmo peaks jätkama või peaks ameti maha panema?
      Selline kahe otsaga küsimus. Ühest küljest on peatreener vastutav tulemuste eest, kuid kellega teda üldse asendada? Eestis võrdväärset peatreenerit küll võtta pole ja välismaalt treeneri toomine on seotud suure riskiga.

      Selline "nokk kinni, saba lahti" teema.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

      Kommentaar


        Kuigi ma tahaks Rüütlid süüdistada selles et ta sita väljakule pani on ta ikkagi hea treener.

        Kommentaar


          Rüütli PEAB jätkama, aga eilses mängus oli kaks imelikku hetke. Kõigepealt pandi Vunk mängu ja Zenjov pingile. Ja siis tuli Kaimar Saag väljakule ning Zenjov ei saanud ikka mängu

          Kommentaar


            Algselt postitas Shermann Vaata postitust
            Rüütli PEAB jätkama, aga eilses mängus oli kaks imelikku hetke. Kõigepealt pandi Vunk mängu ja Zenjov pingile. Ja siis tuli Kaimar Saag väljakule ning Zenjov ei saanud ikka mängu
            Mida see Zenjov seal teinud oleks, kui pall isegi ründajateni ei jõua?
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

            "Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

            Kommentaar


              no nende vahetuste hetkeks ei olnud enam erilist vahet, kes seal platsil olid
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

              Kommentaar


                Rüütli on hea treener ja ta jätkab kindlasti. süü on alati kahepoolne, treeneris ja mängijates-Rüütli viga oli tegelikult ikkagi see et pani sellise algkoosseisu väljakule, mis ei lubanudki eestil ründavalt mängida, vaid kaitses passimist, kruglov ja 2 eelneva kohtumise üks parim Zenjov-oleksid ikkagi pidanud olema algul kohe mängus, Rähn keskele panna oli ammu teada et see riskile minek, lisaks ka Aksalu kohe oleks tulnud väravasse panna, Londak oli ju ikkagi juba eelnevalt vigastatud, ja nende taseme vahe pole erinev. Aksalu oleks hakkama saanud ka alguses minnes. Aga jh mängukäigus ei olnud Rüütlil tõesti enam midagi teha, kui mehed ikka longivad väljakul siis nad longivad! Muidugi Bosnia mängis ka võimsalt, alguses oli näha juba kui keskendunult nad seda võtavad. Aga see mäng on möödanik ja tuleb mõelda edaspidisele. loodame et sellist mängu nii pea enam jälle ei näe.

                Kommentaar


                  Iga treener, kes Rähni usaldab on minu silmis kahtlase väärtusega. Keskkaitsesse oleks ju saanud panna Klavani või kutsuda Koondisse Post. Oli ju näha, et toks-toks oma tööga hakkama ei saa, no vahetage ta välja siis sealt! Zenjov oleks pidanud mängima alguses kuid hiljem oli vast tõesti Saagi sissetoomine mõistlikum kuna Saag vähemalt viitsib ühena vähestest panna vastaste kaitseliin pinge alla, sest Kaimar viitsib pallita mängijana kõvasti tööd teha.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                    Iga treener, kes Rähni usaldab on minu silmis kahtlase väärtusega. Keskkaitsesse oleks ju saanud panna Klavani või kutsuda Koondisse Post.
                    Iga postitaja, kes soovitab Rähni asemel koondisse keskkaitsesse Posti, on minu silmis kahtlase väärtusega.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas pedro
                      Meile on keskväljale vaja tasemel mängijaid, kes suudaks seal palle võita ning samuti ka ründajateni toimetada. Vahelt läbisöödud, mõõdetud pallid kaitseliini selja taha jne. Praegu ei suuda meie keskvälja mängijad seda teha. Üle liini sööt maandub enamasti väravavahi kätes ning läbisööt kaitsjate jalgades.
                      Ka minuarust on Eesti koondise nõrgimaks lüliks poolkaitse (keskpoolkaitse). Me ei suuda palli keskel hoida. Kaitset võib küll kiruda, aga meie koondise kaitse satub tänu keskvälja nõrkusele pideva surve alla. Nii on ikka väga raske.

                      Kui vaatame viimast mängu Bosniaga (esimest poolaega, teisest pole mõtet üldse enam rääkida), siis Rüütli püüdis seda defitsiiti 3 keskpoolikuga kompenseerida. Võib-olla mõte oli isegi õige, aga teostus jäi nõrgaks. Näide: Vassiljev tegi kõik juba ära, mängis vastasest mööda ja lükkas söödu äärelt tõusnud Klavanile. Kõik õige, ainult et...see sööt lendas nagu kuul paar meetrit Klavani eest mööda. Selline rumal ja mõttetu praak, mida viimases mängus oli ikka talumatult palju. Iga selline viga andis taas uue võimaluse Bosniale.

                      Niikaua kui me ei hakka suutma keskväljal natukegi palli hoidma ja mitte sellest kiirelt nagu katkutõbisest vabanema, niikaua me jäämegi lootma...
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                      Kommentaar


                        Keskväli on meil tõesti nõrgim lüli. Kuna Dmitrjev on meil see suur musta töö tegija on meil keskväljal mänguehitaja puudu. Vunk küll ehk oleks, aga ta pole veel tasemel. Vassiljev on ka ääremängija, et tema ka sinna ei sobi. Kõige parem oleks tõesti Novikov ma usun. Tal juba elukogemust ka natuke seljataga ning juttude järgi on ta see hooaeg oma klubides üks parimaid olnud.

                        Mõtte järgi sobiks nagu midagi sellist..

                        ----------GK---------
                        --DR---DC--DC--DL--
                        -----DMC------------
                        -A/MR-----MC--A/ML-
                        -----ST------ST-----

                        DMC oleks see töörügaja ning MC oleks see söödulükkaja...

                        Kommentaar


                          õigus, keskväli nõrk. kui martin reim loobus siis pole meil enam meest kes meil mängu üles ehitaks

                          Kommentaar


                            Viimasel ajal on kuidagi kahtlaseks ta otsused jäänud. Miks on vaja et eesti koondises on kõik mängijad, kes mängivad välismaal, ja meie kutsume neid 'staarideks' . Meiega juhtub sama, nagu portugali koondisega, kõik on omaette tegijad, meeskonna kokkusobivus aga ümmargune 0. Me vajaks ühte tõelist venda, kes võistkonda edasi viiks. Nagu uudises : Hughes : Robinhos saab meie Cantona. Ennem jah oli Reim, Martin selle koha peal, aga keda uut ja võimalikult noort sinna saata, see peaks juba treeneri otsustada olla. Praegu mõeldakse ainult palli oma kastist auti löömisele (:
                            Algselt postitas rainis007
                            Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas aronniin Vaata postitust
                              Ennem jah oli Reim, Martin selle koha peal, aga keda uut ja võimalikult noort sinna saata, see peaks juba treeneri otsustada olla.
                              Treeneri otsustada küll, aga rahvas tahaks Ojamaad näha.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                              Kommentaar


                                Kui Tarmo otsustab ikkagi Flora peatreeneriks hakata siis õige samm oleks siis koondise peatreeneri amet maha panna.kunagi pohlak ju ütles et sellist asja enam kunagi ei juhtu et koondise peatreener ka kuskil klubis oleks.krt ükskord võiks keegi sõna ka pidada
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

                                Kommentaar

                                Working...
                                X