Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustPohlak juba kaitseb ja Rüütli kiunab Õhtulehte et nad liiga vara kanditaatide nimed avaldasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKuradi valikmängud ei ole koht eksperimentideks.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPõhimõtteliselt pole mingit vahet, kes sinna koondisse kutsutakse, ikka leidub virisejaid kamaluga. Ideaalset koosseisu nagunii olemas pole.Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustÕige kah ju, Rüütli ise teab kõige paremini miks ta Londaku otsustas välja jätta. Pealegi oodake MM valikmängud Armeeniaga ära ja siis virisege sel teemal.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustOotame mängu ära....Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKuradi valikmängud ei ole koht eksperimentideks.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kui Rüütli koondisega liitus olin mina lootusrikas, et oma mees, teab meie oma jalgpalli jne. Aga pärast seda, kui Rüütli liitus Floraga ja piltlikult öeldes hakkas Pahlaku taldu lakkuma, pole Tarmo Rüütli oma pehmeltöeldes väga kahtlaste valikutega mitte kübetki parem kui Viggo Jensen ja ta romb!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKui Rüütli koondisega liitus olin mina lootusrikas, et oma mees, teab meie oma jalgpalli jne. Aga pärast seda, kui Rüütli liitus Floraga ja piltlikult öeldes hakkas Pahlaku taldu lakkuma, pole Tarmo Rüütli oma pehmeltöeldes väga kahtlaste valikutega mitte kübetki parem kui Viggo Jensen ja ta romb!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustväga huvitavad suhtumised. Mina leian, et fännidel on õigus saada normaalsel kujul vastus küsimusele, miks mingi mängija on koondisesse võetud või sealt välja jäetud. See Rüütli vastus Õhtulehele jätab ikka väga imeliku mulje.
Ma ei väida, et see nüüd parim koosseis on, ma lihtsalt nentisin kuivalt fakti, et inimesed pole kunagi rahul."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustbudulojus, ma loen sinu postist välja, et sa pole sellega rahul, et Rüütli ei kutsunud Londakut Koondisse? Minuarust oli ka ära põhjendatud, miks Londak välja jäi. Ma ei vaidle vastu, Londak on praegusel hetkel meie parim väravavaht, kuid olegem ausad, et tal oli vigastus ja kui ta korralikult mängida ei saa siis pole teda ka mõtet koondisse kutsuda, vähemalt hetkel mitte. Meil on ka teisi häid väravavahte ja las nüüd saab keegi neist võimaluse end näidata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar