Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Pohlak juba kaitseb ja Rüütli kiunab Õhtulehte et nad liiga vara kanditaatide nimed avaldasid.
    no ja siis?
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Põhimõtteliselt pole mingit vahet, kes sinna koondisse kutsutakse, ikka leidub virisejaid kamaluga. Ideaalset koosseisu nagunii olemas pole.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Pohlak juba kaitseb ja Rüütli kiunab Õhtulehte et nad liiga vara kanditaatide nimed avaldasid.
        Õige kah ju, Rüütli ise teab kõige paremini miks ta Londaku otsustas välja jätta. Praegu paistab see asi mulle nii, et kui Rüütli koondise etteotsa valiti siis olid kõik sellega rahul ja rääkiti, et nüüdsest pääsevab ka koondisse uusi liikmeid. Aga mis siis nüüd on? kui otsustati anda teistele võimalus siis on kohe mingi hädakisa lahti, et miks nii ja miks naa. See, et Londak välja jäeti näitab ju, et koondises on konkurents, mis on igati teretulnud. Pealegi oodake MM valikmängud Armeeniaga ära ja siis virisege sel teemal. Mängud pole veel toimunud ja juba käitutakse nii nagu me oleks kaotanud.

Kommentaar

kõigile meeldib ju viriseda, muidu ei oleks kellegil midagi lugeda...

Kommentaar

krt kui määratakse 3 väravavati ja hetkel parim ei mahu isegi nende kolme hulka siis see on absurd.

Kommentaar

Ootame mängu ära...Kotenko tegi seal kastashani mängu klipis väga kena tõrje ja Pareikogi oli väga häid tõrjeid seal teinud.Vaata, milline mäng tuleb ka kas see kes postide vahele seisma läheb saab hakkama või ei.
              FC Flora

Kommentaar

Kuradi valikmängud ei ole koht eksperimentideks.

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
                  oleks see siis eksperimenteerimine...
                  FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                    Põhimõtteliselt pole mingit vahet, kes sinna koondisse kutsutakse, ikka leidub virisejaid kamaluga. Ideaalset koosseisu nagunii olemas pole.
                    Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitust
                    Õige kah ju, Rüütli ise teab kõige paremini miks ta Londaku otsustas välja jätta. Pealegi oodake MM valikmängud Armeeniaga ära ja siis virisege sel teemal.
                    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                    Ootame mängu ära....
                    väga huvitavad suhtumised. Mina leian, et fännidel on õigus saada normaalsel kujul vastus küsimusele, miks mingi mängija on koondisesse võetud või sealt välja jäetud. See Rüütli vastus Õhtulehele jätab ikka väga imeliku mulje.
                    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
                      Sinuga täitsa päril.Selleks ikka sõprusmängud kus võid erinevaid vendi katsetad.Aga mind kõige rohkem häirib see vabanduste otsimine,kuidas koondise peatreener ei ole kursis sellega et Londak mängu valmis on aga tema teab et mees vigastatud ja pole mängu praktikat.Kohe selline küsimus et mitmes mängus viimase kuu ajaga on saanud pelada Kotenko,Pareiko?Mul ei ole nende meeste vastu midagi aga kuskilt otsast see asi mädaneb ja tahaks näha mis vabandused Rüütli siis leiab kui nüüd mehed mägedest meile ära teevad.
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Kui Rüütli koondisega liitus olin mina lootusrikas, et oma mees, teab meie oma jalgpalli jne. Aga pärast seda, kui Rüütli liitus Floraga ja piltlikult öeldes hakkas Pahlaku taldu lakkuma, pole Tarmo Rüütli oma pehmeltöeldes väga kahtlaste valikutega mitte kübetki parem kui Viggo Jensen ja ta romb!

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Kui Rüütli koondisega liitus olin mina lootusrikas, et oma mees, teab meie oma jalgpalli jne. Aga pärast seda, kui Rüütli liitus Floraga ja piltlikult öeldes hakkas Pahlaku taldu lakkuma, pole Tarmo Rüütli oma pehmeltöeldes väga kahtlaste valikutega mitte kübetki parem kui Viggo Jensen ja ta romb!
                          No ütleme nii et Viggo tegi selle poole aastaga rohkem ära kui Rüütli siiamaani.Oleks Viggol rohkem aega antud oleks tulemused ka tulnud,nii arvan mina.see lootus vist on kadunud et koondise treener ei töötaks kuskil klubis
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                            väga huvitavad suhtumised. Mina leian, et fännidel on õigus saada normaalsel kujul vastus küsimusele, miks mingi mängija on koondisesse võetud või sealt välja jäetud. See Rüütli vastus Õhtulehele jätab ikka väga imeliku mulje.
                            Mis minu kommentaaris huvitavat oli? Nii on see alati olnud, et nimetatakse koondisesse, keda nimetatakse, virisejaid on ikka. Või mäletad sa mõnd erandit?

Ma ei väida, et see nüüd parim koosseis on, ma lihtsalt nentisin kuivalt fakti, et inimesed pole kunagi rahul.
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Laadapäevad

Kommentaar

Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitust
                                budulojus, ma loen sinu postist välja, et sa pole sellega rahul, et Rüütli ei kutsunud Londakut Koondisse? Minuarust oli ka ära põhjendatud, miks Londak välja jäi. Ma ei vaidle vastu, Londak on praegusel hetkel meie parim väravavaht, kuid olegem ausad, et tal oli vigastus ja kui ta korralikult mängida ei saa siis pole teda ka mõtet koondisse kutsuda, vähemalt hetkel mitte. Meil on ka teisi häid väravavahte ja las nüüd saab keegi neist võimaluse end näidata.
                                Aa OK pohh, see, et Londak ütles, et vigastusest pole jälgegi, et ta treenib täismahus ja on juba neli korralikku mängu pidanud.

Kommentaar

Working...
                                X