Algselt postitas allarn
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKoondise algrivistuse keskmine vanus Andorra vastu oli 30 a. Mõttekoht.
Teistes liinides tegelikult asi toimib. Meerits loodetavasti tulevane kindel esikinnas. Kaitses Morozov ja Teniste noored kutid, ka Klavanil veel paremad ajad ees jne.
Oi kurat kuidas ma tahaks näha heas vormis Zenjovi ja Ojamaad koos ründes. Millal ta eeldatavasti treenima hakkab uuesti?
Kommentaar
-
Mul tekkis omakorda küsimus, et miks sellest alles nüüd räägitakse? Tavaliselt ei tehta ju sellest saladust kui keegi on platsile minemas poolvigasena, pole saanud täiskoormustega treenida, lihtsalt miski pisut valutab jne. Nüüd aga oodati mitu mängu, lastes ajakirjandusel kritiseerida, fännidest rääkimata...
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMul tekkis omakorda küsimus, et miks sellest alles nüüd räägitakse? Tavaliselt ei tehta ju sellest saladust kui keegi on platsile minemas poolvigasena, pole saanud täiskoormustega treenida, lihtsalt miski pisut valutab jne. Nüüd aga oodati mitu mängu, lastes ajakirjandusel kritiseerida, fännidest rääkimata...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMis järgmisena? Vigase kämblaga kangelaslik Pareiko?
Koondise algrivistuse keskmine vanus Andorra vastu oli 30 a.
Mõttekoht.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitusthttp://ohtuleht.ee/496463
Jälle kerkivad paratamatult miljon küsimust... Miks nii tehti? Kas tõesti asendamatu mees või oleks Kostja kõrvalejäämine meeskonna psühhele nii hävitavalt mõjunud?
Sitt lugu, kui mees nüüd pingile naelutatakse klubis. Nõiaring läheb käima niimoodi...Kapten Trumm
Kommentaar
-
Mis ma öelda tahtsin on see, et pikaajalise edu tagab uuenduste sisse toomine ja uute oludega kohanemine. Rüütli aga paistab aina sama rauda taguvat ning kuidagi hirmunud riske vastu võtma. See on nüüd puhtsubjektiivne, aga täna avaldatud nimekirjas võiks Vosko asemel Henri Anier küll olla. Ja Bärengrubi asemel Karol Mets koondiseõhku nuusutamas. Lisaks on meil sellised mängijad nagu Rättel, Luigend, Kallaste, Reintam jne. Ning teisel suunal, nii veider kui see ei ole jäi kuidagi ühe esimeste asjadena silma Sander Puri.
Kommentaar
-
Ah, need nimed polnud üldse nii olulised. Põhipoint oli ikkagi see, et mängupilt pole viimasel ajal parim olnud, ning Rüütli taob ikka sama rauda edasi. Näitena, kui SAF-l oli algusaastatel Manchesteris mitte just parimad ajad, siis pärast hooaja lõppu käskis kõigil kuuks ajaks ära kaduda ja puhata, kaasa arvatud ta ise, sest eelnevatel hooaegadel oldi aastaringselt töötatud. Ja juba järgneval hooajal tehti tabelis märgatav tõus ning nüüdseks on mees tänu oma paindlikusele ligi kolm aastakümmet tipus püsinud.
Ma ei ütle, et koondise juures oleks asi kriitiline, sest mäng mängult on ju selles valiktsüklis (kõrbeturnee oli kõrbeturnee) paremini mängima hakatud ja mine tea, võib olla see ongi play-offi järgne pohmelus. Teisalt, paljuleierdatud läbipõlemise juures põleb peatreener alati kõige eredamalt. Ja, et teistkordset ja võib olla ka fataalset läbipõlemist vältida ootaks mehelt muutusi.
Kommentaar
-
nooh ma pigem ülteks selle värgi kohta niimoodi, et mitte play off i järgne pohmelus, vaid et eksisid ikka need, kes arvasid vaimustuse tuuleks et nüüd hakkamegi stabiilselt serbiaid kotti panema.... ei usu, et asjaosalised ise nii arvasid, et neil läbipõlemist karta on. lihtsalt, me unustame ära kole kergelt, mis on meie tase tegelikult, mis mängijad meil valikutes on, kui väike on üldmõistes see koondisemeeste ring ja mis juhtub kui kasvõi 1 oluline mees on vigane jne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar