Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jobu & Geenius

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas runno Vaata postitust
    ???...........
    Jalgpallihaigla on mõtetu org.
    jalgpallihaiglas on jobud.
    Jalgpallihaigla tõmmaku omale vesi peale.....need mõned mida siit lugenud olen.
    Tahtsin lihtsalt öelda,et kui üks ment võtab altkäemaksu,siis ei anta teisi kohtu alla selle eest,et nad kuuluvad politseisse vms.pohh.

Mina igatahes lähen õlut jooma......jph MITTEKUULUVA inimesega......sest meie oleme sõbrad edasi
    Ja Opi lööb ikka väravaid edasi.
    Ja ballack vaidleb vastu ikka edasi.
    ja jph eksisteerib ikka edasi.
    Ja jalgpalli armastavad fännid ikka edasi.
    Ja mina armastan ikka kaasfänne edasi
    Ja ühise eesmärgi eest oleme väljas ikka edasi.
    Ja maailm on ikka muutumatu edasi.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Aga äkki teeks nüüd nii, et onud JPHst avaldavad ikkagi nii jobu kui ka tarkpea hääletustulemused?
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ballack, praegu on sessi aeg - sul mõnd eksamit ei ole tulemas või? Noh, et äkki lähed õpid võimidagi. Muidu pead pärast jälle raha maksma.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
          ballack, praegu on sessi aeg - sul mõnd eksamit ei ole tulemas või? Noh, et äkki lähed õpid võimidagi. Muidu pead pärast jälle raha maksma.
          sellepärast ma juba mitu tundi polegi midagi kirjutanud ja praegu ka palju ei kirjuta.....varsti jälle kooli tagasi (kust just tagasi jõudsin).

Kommentaar

Mitu tundi pole kirjutanud ?
            Noh kõva saavutus pole midagi öelda

Kommentaar

Mullu sügisel Keskerakonda astunud jalgpallur Andres Oper on üks erakonna suurimaid annetajaid, tema panus parteikassasse on 1,5 miljonit krooni.

Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

selle asemel et jalgpalli arendamiseks kulutada andis hoopis varastele ja valetajatele täiesti lambist.....nii kes siin nüüd siis olid need kes rääkisid et oper arendab jalgpalli siin eestimaal täiega? 1,5 milli eest saab ikka palju targemat teha jalgpallis kui miskise erakonna eest maksta prahi tootmist kinni (no visatakse ju plakatid minema pärast).

Kommentaar

Kurat sa ei tea tagamaid, mida sa pasundad? Nagu aia vahele jäänud lehm, ainult kisaks ja seletaks. Kui andis, siis andis. Tema raha, ise teab, mis teeb. Ma ei saa aru, miks üldse vinguda. Pealegi me ei tea, miks ta üldse andis ning, mis põhjusel. Kas see oli üldse tema raha jne. Kui ei tea, pole vaja ka kommenteerida.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                    selle asemel et jalgpalli arendamiseks kulutada andis hoopis varastele ja valetajatele täiesti lambist.....nii kes siin nüüd siis olid need kes rääkisid et oper arendab jalgpalli siin eestimaal täiega? 1,5 milli eest saab ikka palju targemat teha jalgpallis kui miskise erakonna eest maksta prahi tootmist kinni (no visatakse ju plakatid minema pärast).
                    Kas tõesti pole kedagi kes võtaks ta käekõrvale ja viiks arsti juurde?
                    Pole sinu raha,pole sinu asi teiste rahakotti ka piiluda!
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kui pole tema raha siis see on petuskeemidega tehtud raha keskerakonnale andmine ehk siis tema nimel kanti raha kuna teine viis oleks ebaseaduslik olnud ja mis oleks kohe avastatud.

kui on tema raha ja loodab saada midagi selle eest siis ta on lihtsalt kriminaal nagu kiiruseületajad või maadevahetustega tegelejad kes maksid altkäemaksu ja altkäemaksu andmine on kuritegu.

kui niisama andis poolteist milli siis on ta kas aru kaotanud või saab ta tõesti väga väga paljudes miljonites palka et nii suurest rahast pohui on. aru kaotanud kuna ta ei ole sõõrukas ega kruuda kellel sitta kanti raha on.

viimast varianti ma ei usu.

marcello: ma ei piilu mitte tema rahakotti vaid tahan teada selle eesmärki miks maksti, ta on kuulus inimene ja see on täiesti normaalne kui inimesed tahavad teada miks ta sellise suuuuure raha niisama sinna pani. kaua sa veel ülbad PEEEEEEEEEEEAAEGU IGA minu lause peale? sul on miskine alaväärsus kompleks et pead kellegi igat jumala lauset kommenteerima negatiivselt internetis või? kohe kuulen siis veel sinu sõimu aga mul on pohui.

silver: tagamaid ei tea.....tõin välja mis olla võib. ei või siis arutleda mis võimalused on või? aga äkki siis pöördud KÕIKIDE ajalehtede poole ka et ei tohi eeldada ega mõelda mis olukord võiks ühe või teise asjaga olla? aga vaata kõige naljakam on veel see et siin sa ei maksa midagi selle eest (keegi ei käsi lugeda) aga näed koju sa lausa TELLID neid oletusi, mõttekäike mis oleks või peaks olema jnejne.

kokkuvõttes: urisege ja lõrisege ja klähvige minu txti peale edasi kui tahate, aga ma ütlen vaid seda et teile ei meeldi kui teie iidoli kohta midagigi öelda mis ei ole ülistav ja see iidol võib olla kriminaal, eetiliselt väga valesti käituja või kes iganes aga teie tahate ikka kuulda vaid ülistusi ja mitte midagi muud. vaielge vastu sellele kui tahate aga teate väga hästi et see ON nii.

Kommentaar

Tõeline eesti mees aga grammatikat ei austa.Kuidas nii saab-kriminaal lausa ju...
                        Mine loe oma postid üle kus sa igale vastulausele kukud vastu kaagutama-"näita kus ma olen öelnud";"tõesta ära,et ma nii ütlesin";"tõestage juriidiliselt" jne jne.
                        Siis tee endale selgeks mis on alaväärsus kompleks ja hakka peeglisse vaatama!
                        Tule taevas appi.
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                          Tõeline eesti mees aga grammatikat ei austa.Kuidas nii saab-kriminaal lausa ju...
                          Mine loe oma postid üle kus sa igale vastulausele kukud vasu kaagutama-"näita kus ma olen öelnud";"tõesta ära,et ma nii ütlesin";"tõestage juriidiliselt" jne jne.
                          Siis tee endale selgeks mis on alaväärsus kompleks ja hakka peeglisse vaatama!
                          Tule taevas appi.
                          oota et kas see on vastu kaagutamine kui ma tahan teada miks kirjutatakse üht või teist mida ma olevat öelnud kui ei öelnud tegelikult???

puudulikud kirjavahemärgid puuduvad kirjavahemärgid - ma ju ütlesin et sa oskad ainult ülbata ja sõimata iga minu lause peale. kuna ma kirjutan hästi pikalt siis ma ei hakkagi mitte vajutama mingit shift klahvi ja mõtlema kas sinna käib koma või mitte jnejne. kuna mitmed siin ei vääri mingit austust siis ma ei hakka üldse oma aega kulutamagi sellele. lisaks kõigele pole see mitte mingine kuradi essee võistlus või eksam jnejne. miks sa kurat ainult minu kallal vingud ah? loe kasvõi kurat nii mõndagi soccerneti uudist kus leiab vigu aga ei, selle kohta mitte ainsatki sõna. ainult minu kallal vingub õiekirja puhul raisk.

PS enne kui hakkad minu õigekirja vaatama siis enne vaata enda oma ka. ülbab nagu ei tea mis aga ise teeb samamoodi keda kritiseerib.

Kommentaar

Vaata,nõrganärviline,minu lause su grammatika kohta oli väike aroonia ja minu kommentaaris oli muudki pointi aga sul olid juba kuulid koos ja silme eest must või ei saanud sa jälle aru.
                            Iga inimene on vaba oma valikutes,samamoodi ka Oper.Astub kuhu tahab,annab raha kuhu tahab.Sulle ei pruugi see meeldida ja sa võid tema käike kritiseerida aga tee seda tsiviliseeritud inimese kombel!
                            Ja mille poolest teised erakonnad vähem valelikud ja küüned enda poole on??
                            Vene erakond? 90-ndal,sel ajal kui sa püksi veel tegid oli Edgar poiss see kes rahva platsile kutsus (Käisid ka?).91 kui Lennu soome jäi oli Edgar see kes kaatriga siia toodi ja ta ka telemaja juurde tuli (Käisid ka?)Tema oli see kes vene solbakad teletorni juures ka maha rahustas (Olid ka seal?)

Mis puutub sinu juttu Silverile mingist ajalehtede tellimistest,siis kulla noorsand,ajalehtedes oli ka ainult välja toodud tõdemus,et Opi üks suuremaid toetajaid ja kõik.Polnud ühtki tatipritsi ajakirjanikku kes oleks hakanud "sinu moodi" teemat lahkama.
                            Sinu madalalaubalisust ja silmaklappidega vihkajat iseloomustab see,et sa ei suutnud ühtki pattu endisele haridusministrile süüks panna millega ta oleks Eesti haridussüsteemis hakkama saanud.Selle asemel tõid välja mulli(mida opositsioon ja Reform hirmsasti suureks puhus) mida ta ütles kuskil karuperses marimaal.Pohh pole kui hästi või halvasti nad seal elavad.
                            Selle asemel,et igale postitusele vastu kirema hakata võiksid natuke enne mõelda.Kõige idiootsem on sinu suurim soov enda postitustele "tõlget" leida.Suisa nõuda!

Ja ma pole kunagi keskerakonda ega Edgarit sallinud,rääkimata valimisest.Ning Opi ei ole mu iidol!
                            Ja kokkuvõttes teeb Opi ikkagi rohkem Eesti jalgpallile kasu kui koja staadioni ehituse vastu hääletades!
                            Häid pühi!
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Mille poolest teised erakonnad vähem valelikud ja küüned enda poole on?
                              Vene erakond? 90-ndal,sel ajal kui sa püksi veel tegid oli Edgar poiss see kes rahva platsile kutsus (Käisid ka?).91 kui Lennu soome jäi oli Edgar see kes kaatriga siia toodi ja ta ka telemaja juurde tuli (Käisid ka?)Tema oli see kes vene solbakad teletorni juures ka maha rahustas (Olid ka seal?)
                              nja. vat selle etsi kohta kaivad siin teised arusaamised ja teised legendid. selle koondnimeks on manipulatsioon.
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                nja. vat selle etsi kohta kaivad siin teised arusaamised ja teised legendid. selle koondnimeks on manipulatsioon.
                                Ja Laar ei manipuleeri? Või Ansip?Rääkimata rahvaliidust või siis sotsidest kes enne valimisi soovitasid monumendi teema kõrvale jätta,et vene valijaid juurde võita.
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X