Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    Kes see Valgas esikoha siis rabas muidu..
    Kuuldavasti FK Smiltene võitis finaalis Warrior II-te pennudega.
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas spoke Vaata postitust
      Kunagi 1-7 klassini veetsin Palupera põhikoolis ja seal saingi nakkushaiguse nimega jalgpall me mängisime siis veel pargis staadionil , kus suured vanad puud kasvasid väljakul
      seal pargis olen isegi mina mänginud
      Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

HaServ-Koeru 3:2,HaServ-SK 10(1)3:2 ja HaServ-SK10(2)4:0.
        nr 31

Kommentaar

FC Otepää vs EMÜ Tartu 1:1 (1:0)
          otepää värav simmo suiste,
          muidu selline vahelduv mäng, mõlematel omad võimalused, otepää jättis kohe mängu alguses 100% võimaluse kasutamata, muidu fifty-fifty olukordi oli mõlemale!

aitäh EMÜ poisse

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
            FC Otepää vs EMÜ Tartu 1:1 (1:0)
            otepää värav simmo suiste,
            muidu selline vahelduv mäng, mõlematel omad võimalused, otepää jättis kohe mängu alguses 100% võimaluse kasutamata, muidu fifty-fifty olukordi oli mõlemale!

aitäh EMÜ poisse
            tänud teile ka, eks me olime täna ikka suht kobad, eriti mis esimest poolaega puudutab. teine tuli enam vähem juba välja. aga jooksus olite meist ikka kõvasti üle. kolm nädalat jäänud esimese tõsise mänguni nii et ehk jõuab veel teha ühe sõbraliku palli tagaajamise???
            pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
              tänud teile ka, eks me olime täna ikka suht kobad, eriti mis esimest poolaega puudutab. teine tuli enam vähem juba välja. aga jooksus olite meist ikka kõvasti üle. kolm nädalat jäänud esimese tõsise mänguni nii et ehk jõuab veel teha ühe sõbraliku palli tagaajamise???
              Nõus, kuid ainult juhul, kui enam viiki ei mängi. Kas Kennart lõi täna omavärava või sai keegi teist pea vahele?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                Nõus, kuid ainult juhul, kui enam viiki ei mängi. Kas Kennart lõi täna omavärava või sai keegi teist pea vahele?
                mulle jäi mulje et lõi omavärava, päris kindel ei ole, Timur oskab ehk kommenteerida?

btw kas EMÜ olid täna kõik omadmehed?

Kommentaar

HaServ sooviks samuti Otepääga 1 mängu maha pidada,kui aja klappima saaks.
                  nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                    mulle jäi mulje et lõi omavärava, päris kindel ei ole, Timur oskab ehk kommenteerida?

btw kas EMÜ olid täna kõik omadmehed?
                    jah eilses mängus olid juba kõik meie omad mängijad. kui mängijaid piisavalt siis pole nagu mõtet väljaspoolt mängijaid kasutada. minu arust sai meie mees seal jala vahele, aga ega sellises eufoorias üleküsima ei hakanud. piisas faktist, et see pall kuidagi ikka sinna võrku veeres. minu nägemus siis väravalööjast: heigo 60nda minuti paiku.
                    pommitaja

Kommentaar

aga minuarust ei saanud jalga vahele, ja minu arust lõi peaga palli hoopis rauno mitte kennart. sest kui ta oleks jala vahele saanud, siis oleks ju suluseisu hõngu olnud. aga vaadates epa meeskonda võib öelda ,et kui nad sama tiimiga jätkavad, pakuks neile kindlasti kohta esimese kolme hulgas.
                      mäng oli muidugi võrdne ja viik oli ka õiglane tulemus.

Kommentaar

FC Otepää sooviks pühapäeval teha sõprusmängu. Soovitavalt õhtu poole kunagi? Mingi variant oleks ka laup õhtu poole. Kellel on huvi ja väljakut ja aega pakkuda

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                          FC Otepää sooviks pühapäeval teha sõprusmängu. Soovitavalt õhtu poole kunagi? Mingi variant oleks ka laup õhtu poole. Kellel on huvi ja väljakut ja aega pakkuda

Kas Käärikul on vara veel? Nu pidanuks veitz varem teada andma nüüd ära juba broneeritud
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Kas Käärikul on vara veel? Nu pidanuks veitz varem teada andma nüüd ära juba broneeritud
                            tegelikult meil tekkis see ootamatult, kuna meie pühapäevane trenn jääb mingi krdi turniiri vms pärast annalinnas ära:S

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                              tegelikult meil tekkis see ootamatult, kuna meie pühapäevane trenn jääb mingi krdi turniiri vms pärast annalinnas ära:S

FCE Puka, tei liigakaaslane tahaks kah nädalavahetuseks mängu aga meil sama probleem et kus mängida!

Kommentaar

22.03. kell 15.00 Viljandi kunstmuruväljak
                                Suure-Jaani FC Rolling Doors - FCE Puka
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X