Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Qmed-Tabivere 0:3 kuuldavasti. I voor siis läbi. Minu jaoks oli viimane tulemus muidugi üllatus. Sama tulemusega kaotati ka Anzhile. Teine üllatus oli see, et EMÜ täna täitsa liimist lahti oli. Üks ohtlik olukord kogu mängu jooksul tekitada...ootasin palju enamat. Muud tulemused uudistekünnist ei ületanud
    Last edited by jethro; 13.04.08, 19:41. Põhjus: Täiendatud.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
      Tubli,alati tulebki sedasi lahmida! Reaktsiooni järgi pakuks et sina olidki see ainus Puka vend kellel ei kõlband mängijatele kättki anda pärast mängu, erinevalt kõigist teistest kes olid väga mõistvad inimesed ja oskasid väärikalt kaotada. Aga kui antud juhul eksin, siis minu vabandused.
      Ats rääkis libistamisest, mille üle tõesti tekitati suurt paanikat. Seistes olukorras 3m eemal oli ilusti näha,et puhas oli. See aga, et vale aute jagus meil iga 5 minuti kohta mängus peab tõesti paika. Suht naljakas oli kohati see.

Kokkuvõttes võitluslik mäng, kus tiba parema füüsisega võistkond võttis oma. Jääme huviga ootama kordusmängu.

Eii sa ei eksi. Julgesin teha, julgen ka tunnistada, et jah see olin mina.

Kommentaar

roknroll vs FC Aspen

see oli küll väga huvitav mäng...
        esimene poolaeg suht Rocki vennad üle aga mida aeg edasi seda enam minu arvates FC Aspen. Teine poolaeg oli näha Rocki tüüpide vähest füüsilist vormi mistõttu Aspeni poisid tekitasid järgemööda uskumatuid võimalusi, mis kahjuks jäeti realiseerimata. Kuid eelnevalt varasematest mängudest suudeti lüüa enne mängu lõppu umbes 10 mini seisuks 2:1 Aspeni kasuks. Saatuslik plaan hoida kaitses palli mängu lõpuni tekitas Rocki tüüpidele karistuslöögi, mille üsna osavalt keerutas Ago ristnurka.kahjuks . Aga hea on see et kui esimese poolaja alguses Rocknrolli üks pealtvaataja arvas et Aspen saab hullu sauna siis minu pakutu et kui esimene poolaeg suudetakse hoida seis viigis, tuleb Aspeni võit. kahjuks Rocknroll lõi värava ära ning teist poolaega tuli alustada tagaajajatena.
        Ka Aspen lõi teine poolaeg üsna kiirelt vastu ning kontrollis mängu uute vahetusmängijate näol...
        ei tea kas siis taktikaga või mingi saladusliku jõu abil suudeti Rockenrolli poisse ikka kõvasti koolitada...
        Väike nõuanne Rockenrolli vastu mängides, jooksutage poisid esimene poolaeg ära ning küll teine poolaeg piisavalt heade vahetustega suudetakse Rocknrolli poisse kiusata...

Kommentaar

Qmed vs Tabive

Kindlasti võitis parem punt, Qmed endiselt väga visa sats.Väravaht Kass oli ka hea päästis meeskonda halvimast.Qmed esimese poolaja lõpus väsis ,vist ootasid poolajavilet ,Tabivere surve kandis vilja.Rõõmu teeb noor poiss kes vahetati lõpus sisse ja 15 a. poiss vist, nii mulle öeldi lõi värava.Tuleviku staar kahtlematta.Jätke nimi meelde Trink poisi nimi.Kohtunik sai lõpus meie peale kurjaks pahandas ja välgutas 2 kollast, mille eest jäi mulle arusaamatuks.Fännid on olemas ka 4 liigas ,ruupur ja trummid põrisesid.Annelinnas kõlas hüüd FC Tabivere.Kohati see päris naljakas.

Kommentaar

Algselt postitas mäksakunn Vaata postitust
            Qmed vs Tabive

Rõõmu teeb noor poiss kes vahetati lõpus sisse ja 15 a. poiss vist, nii mulle öeldi lõi värava.Tuleviku staar kahtlematta.Jätke nimi meelde Trink poisi nimi.
            15? Alla 16 vist ei tohi osaleda? Või miski eriloaga võib?

Kommentaar

Tartu Quattromed 0 – 3 FC Tabivere
              Tabivere poolt skoorisid: 33' 35' S.Kilk 85' K. Trink
              Kollased: 80' 81'
              Trinkiga pole mingit probleemi mängimise suhtes, kõik korras, loeb sünniaasta! oli kõigest 2 minutit varem sisse tulnud ja pani ära, tegi meile kõigile palju rõõmu!
              Ja fännid on meil super, ma ei taha mõeldagi mis järgmise nädala kodumängust saab. tuleb pinke ja asju juurde tellida ehk. Aitäh teile kõigile, kes meil selle debüütmängu liigas nii meeldejäävaks aitasid teha!
              //

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                15? Alla 16 vist ei tohi osaleda? Või miski eriloaga võib?
                kui on 92 siis pole probleemi
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                  Tubli,alati tulebki sedasi lahmida! Reaktsiooni järgi pakuks et sina olidki see ainus Puka vend kellel ei kõlband mängijatele kättki anda pärast mängu, erinevalt kõigist teistest kes olid väga mõistvad inimesed ja oskasid väärikalt kaotada. Aga kui antud juhul eksin, siis minu vabandused.
                  Ats rääkis libistamisest, mille üle tõesti tekitati suurt paanikat. Seistes olukorras 3m eemal oli ilusti näha,et puhas oli. See aga, et vale aute jagus meil iga 5 minuti kohta mängus peab tõesti paika. Suht naljakas oli kohati see.

Puka poolelt tuleks kindlasti kiita teie keskväljamängijat. Nr 13 vms, kasvu polnud just Jan Kollerite kanti, kuid tehnika ja söödud olid kohe ikka väga ilusad. Kaitse oli ka pädev, kuid meeskonna nõrkus tunduski olevat Atsi välja toodud ründeliin.

Kokkuvõttes võitluslik mäng, kus tiba parema füüsisega võistkond võttis oma. Jääme huviga ootama kordusmängu.
                  Kahju tegelikult, et siuke halb ilm ja paha väljak. Parema kunstmuru peal oleks kindlasti palju ilusamat ja tehnilisemat jalgpalli näinud mõlemal poolel :P Aganoh, enda jaoks täiesti mõttetu käik see mäng, reielihasel midagi rebenditaolist, ainult veel rohkem lõhkusin ennast selle minekuga ja platsil ka mind pmst polnud, eks näeb peale arsti juures käiku palju nüüd mängida ei tohi :/
                  FC Otepää II

Kommentaar

..ja peale esimest vooru platseerus liigas viimasele kohale *trummipõrin* üllatus-üllatus, Tõrva FC Warrior

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                      ..ja peale esimest vooru platseerus liigas viimasele kohale *trummipõrin* üllatus-üllatus, Tõrva FC Warrior

jap see on tõesti suur üllatus
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                        roknroll vs FC Aspen
                        kes sis väravalööjad olid?

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                          Väravad: Kuld lõi 2 (üks oli pennal ja teine oli nii võimatu löök, et ma ei oska kirjeldadagi) Oja ja ühe lõi Teppan

Pikem ülevaade õhtul meie kodukal...
                          Kõva sõna!

Kommentaar

kas III vooruga natuke midagi valesti pole:

27.04. Tartu EMÜ SK - JK Luunja Annelinna kunstmuru 14.00
                            27.04. JK Quattromed- FC Abja Annelinna kunstmuru 15.00
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              kas III vooruga natuke midagi valesti pole:

27.04. Tartu EMÜ SK - JK Luunja Annelinna kunstmuru 14.00
                              27.04. JK Quattromed- FC Abja Annelinna kunstmuru 15.00
                              vist on jah valesti

Kommentaar

Algselt postitas hobba Vaata postitust
                                kes sis väravalööjad olid?
                                FC Aspenil: Artur Palok ja Ivan Egorov

Rocknrollil: Ago Martinson ja teist ei tea kahjuks

Kommentaar

Working...
                                X