Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ise asjast midagi ei tea, jalkaliidu kodukalt leidsin, eks ta ennustatav tulemus oli
JK Luunja - FC Abja 5:1(1:0)
Abja jättis oma head momendid löömata v.a.üks.
Luunja suured mehed aga sellised virisejad,et... ja eriti nr 11(Villi vms) ja muidugi HR T. Liivak,kes ikkagi peaks minema närviarstile tuli teisel poolajal mängima ja kohe oli elektrit õhus viienda väravapuhul,kus meie vv ,kes eksis väljatulekuga ja seejärel rusikatega tabas peapallini varem jõudnud HR Liivakut,mänguolukord aga jah...
Muidu ok ja edu edaspidiseks.
Sellisel väljakul ei tohiks jalkat mängida! Eluohtlik oli väljak vihmaga
mis teha, meile oli ta sama eluohtlik. teised väljakud on kinni nii et suunake kõik oma vihased pilgud EJL ja tartu linna poole.
mäng oli aga kena. esimesed 5 minti rabistasime jälle, aga siis lõi Andres supervärava ja mäng oli suht meie. oleks pidand 2:0 ära tehema juba rutem, näiteks pennast, aga lõpuks pidi ikka vastaste väravavaht appi tulema ja meile ühe värava kinkima.
pukal mu arust midagi hiilgavat polnudki. Mängisin suht rõveda seljavigastusega äärekaitset ja mind ei joostud üle ega midagi. puka rünne oli nüri, kaitse tunduvalt parem.
mõlemal poolel oli probleeme palli põrkega tamma betoonil.
lõppkokkuvõttes oli meil parajalt õnne ka ikka.
8' Reiljan
penaltieksimus Ulp (Welco)
53' Valtna
edit: ahjaa, puka mehed võiksid vaadata rohkem tippjalgpalli. Puhas "sliding tackle" on puhas, see ei ole viga ega põhjus pärast vastasele tagasi teha.(ega röökida nagu vägistataks või midagi). naljakas oli lihtsalt.
Oli vist kaheksa, minu ennustus 0:12 läks õnneks seega mööda
Alguses oli mäng suhteliselt tasavägine, Tartu omad valdasid palli ja pommitasid kaugelt, meil käis rohkem niisama ettepeksmine, sellest hoolimata oleks me peaaegu juhtimagi läinud, kuid kahjuks lendas karistuslöök latti. Esimese poolajaga võib rahule jääda, seis oli 0:2.
Poolajal tegime me oma ainukese vahetuse ning pidime oma parima kaitsja välja võtma, seejärel mäng lagunes täielikult ning taoti meile veel 6 kolli, sealhulgas väravaraame paugutati 2-3 korral. Aga noh, esimese mängu kohta ei olnud kõige hullem ning teadmine et mõned põhimängjad olid täna puudu, saab loota et läheb ainult paremaks
pukal mu arust midagi hiilgavat polnudki. Mängisin suht rõveda seljavigastusega äärekaitset ja mind ei joostud üle ega midagi. puka rünne oli nüri, kaitse tunduvalt parem.
mõlemal poolel oli probleeme palli põrkega tamma betoonil.
lõppkokkuvõttes oli meil parajalt õnne ka ikka.
edit: ahjaa, puka mehed võiksid vaadata rohkem tippjalgpalli. Puhas "sliding tackle" on puhas, see ei ole viga ega põhjus pärast vastasele tagasi teha.(ega röökida nagu vägistataks või midagi). naljakas oli lihtsalt.
Täiesti hull, küll sa oled alles kõva vend. Seljavigastusega tulid mängule ja ei joostud üle ega midagi.
Jaa mis kuradi tippjalgpallist sa räägid? Tippjalgpallis ei tehta ka valeaute, vähemalt mitte nii palju, nagu seda suutsite eile teie.
Oli vist kaheksa, minu ennustus 0:12 läks õnneks seega mööda
Alguses oli mäng suhteliselt tasavägine, Tartu omad valdasid palli ja pommitasid kaugelt, meil käis rohkem niisama ettepeksmine, sellest hoolimata oleks me peaaegu juhtimagi läinud, kuid kahjuks lendas karistuslöök latti. Esimese poolajaga võib rahule jääda, seis oli 0:2.
Poolajal tegime me oma ainukese vahetuse ning pidime oma parima kaitsja välja võtma, seejärel mäng lagunes täielikult ning taoti meile veel 6 kolli, sealhulgas väravaraame paugutati 2-3 korral. Aga noh, esimese mängu kohta ei olnud kõige hullem ning teadmine et mõned põhimängjad olid täna puudu, saab loota et läheb ainult paremaks
8:0 jäi seisuks.Mu arust tamme statka körval peaks valga oma olema koht kus neid mänge pidada ei tohiks.Ega mängust midagi pikemalt kribada ei olegi,seis räägib enda eest.Tasemelt vast sarnanevad abja satsiga,kui see inf kedagi aitama peaks.
Väravad: Kuld lõi 2 (üks oli pennal ja teine oli nii võimatu löök, et ma ei oska kirjeldadagi) Oja ja ühe lõi Teppan
Pikem ülevaade õhtul meie kodukal...
Kirjeldus on see, et kui lüüa palli keskmest piisavalt mööda, siis juhtub ikka huvitavaid asju. Jah, nii hullu väravat pole veel löönud ega vist ka näinud. Aga õnne peab olema.
Täiesti hull, küll sa oled alles kõva vend. Seljavigastusega tulid mängule ja ei joostud üle ega midagi.
Jaa mis kuradi tippjalgpallist sa räägid? Tippjalgpallis ei tehta ka valeaute, vähemalt mitte nii palju, nagu seda suutsite eile teie.
Naljavend rohkem.
Tubli,alati tulebki sedasi lahmida! Reaktsiooni järgi pakuks et sina olidki see ainus Puka vend kellel ei kõlband mängijatele kättki anda pärast mängu, erinevalt kõigist teistest kes olid väga mõistvad inimesed ja oskasid väärikalt kaotada. Aga kui antud juhul eksin, siis minu vabandused.
Ats rääkis libistamisest, mille üle tõesti tekitati suurt paanikat. Seistes olukorras 3m eemal oli ilusti näha,et puhas oli. See aga, et vale aute jagus meil iga 5 minuti kohta mängus peab tõesti paika. Suht naljakas oli kohati see.
Puka poolelt tuleks kindlasti kiita teie keskväljamängijat. Nr 13 vms, kasvu polnud just Jan Kollerite kanti, kuid tehnika ja söödud olid kohe ikka väga ilusad. Kaitse oli ka pädev, kuid meeskonna nõrkus tunduski olevat Atsi välja toodud ründeliin.
Kokkuvõttes võitluslik mäng, kus tiba parema füüsisega võistkond võttis oma. Jääme huviga ootama kordusmängu.
Kommentaar