Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Selles liigas on ilma treenerita oht,et väljakul läheb laadaks vms
    Nii hull kah see teema nüüd pole

Kommentaar

otepääl pole treenerit, aga laadaks küll ei läinud ja epal ka pole treenerit, ning neil ei läinud ka laadaks. mõlemad mängisid väga motiveeritult

Kommentaar

Algselt postitas master31 Vaata postitust
        otepääl pole treenerit, aga laadaks küll ei läinud ja epal ka pole treenerit, ning neil ei läinud ka laadaks. mõlemad mängisid väga motiveeritult

Aga kõik ei pruugigi laat olla,aga näite ma tõin Luunjaga mängust,kus aint Luunja poolt suud lahti olidki,sisuliselt ühegi vilega nad rahul polnud jne.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas master31 Vaata postitust
          no ega meil polnud kisamiseks põhjust, need kes laitmist väärisid said pärast laita ja need väärisid kiitust no need kiitsid iseennast ja peale sellist algust peab vist treeneri ikka püsivalt treeningutele kutsuma, muidu läheb raskeks.
          ise ootaks pigem sellist vooru, kus esimese mängu kaotajad võidaksid .
          pommitaja

Kommentaar

Aga kõik ei pruugigi laat olla,aga näite ma tõin Luunjaga mängust,kus aint Luunja poolt suud lahti olidki,sisuliselt ühegi vilega nad rahul polnud jne.
            luunjal peaks tegelikult ju treener olemas olema, kuid arvestades asjaolusid pole siin midagi eriti imestada. jalgpall on emotsionaalne mäng.
            pommitaja

Kommentaar

JK Luunja: Abja mängust

Loomulikult keevad mängijad vahest pisut üle kuid selles mängus andis suure tõuke ka kohtunik kelle vilistamine oli kohati üsna naljakas. Nimelt võttis kohtunik kindla JK Luunja poolt löödud värava ära sest kuulas mida üks pealtvaataja suust välja ajas.

Kommentaar

ei suuna seda kivi kellegi kapsaaeda, aga mulle tundub, et mida kõrgemal tasemel on keegi mänginud, seda rohkem hiljem madalamates liigades vigisemist on. Saan aru, et tõesti ei ole kohtunike tase IV liigas sama, mis meistri-ja esiliigas, kuid otsest ühe võistkonna eelistamist teisele ei ole ka mitme aasta jooksul väga märganud.

Kommentaar

Algselt postitas heixpeix Vaata postitust
                  ei suuna seda kivi kellegi kapsaaeda, aga mulle tundub, et mida kõrgemal tasemel on keegi mänginud, seda rohkem hiljem madalamates liigades vigisemist on. Saan aru, et tõesti ei ole kohtunike tase IV liigas sama, mis meistri-ja esiliigas, kuid otsest ühe võistkonna eelistamist teisele ei ole ka mitme aasta jooksul väga märganud.
                  Nii ta on. Pigem on IV liiga kohtunike eripära see, et kui vile käib, siis ootavad mõlemad meeskonnad huviga kummale pall antakse, sest otsused on ennustamatud

Kommentaar

tsitaat

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                    Nii ta on. Pigem on IV liiga kohtunike eripära see, et kui vile käib, siis ootavad mõlemad meeskonnad huviga kummale pall antakse, sest otsused on ennustamatud

Nii ta kipub kahjuks olema jah!

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                      Aspenile annab eelise ka see,et Welco suur taktik ja inspireerivate kõnede pidajast treener puudub sellelt mängult
                      Aga usutavasti tuleb võitluslik mäng, tahaks uskuda ja loota, et võidame.
                      ma arvan, mirko, et saame hakkama. Paneme Raiste bossiks.
                      ma usun küll et võidame, kuigi tegelt on aspen mu arust suht arvestatav tiim, igastahes parema mulje jättis kui Puka.
                      ja laadaks ei lähe, aind Mikk on meil see, kes kohtunikuga möliseb, teised ei vingu väga.

Kommentaar

Algselt postitas heixpeix Vaata postitust
                        Ma ei ütleks et vilistamise tase palju madalam oleks. Päris paljud kohtunikud kes vilistavad I või II liigas käivad ka madalamaid liigasid vilistamas. Mis ei välista muidugi et on kohtunikke kes oma tööga hästi hakkama ei saa. pigem rahuldavalt. Sama on ju koolis kus kõik ei ole oivikud. On keskmikke ja on ka neid kes ei saa üldse hakkama.
                        Et asi veelgi selgem oleks tuleme jalgpalli juurde kus mida kõrgem liiga seda kõrgem mängu tase. Seal on kohtunikul ka lihtsam vilistada
                        sest võistkondadel on paigas distsipliin. Kui ikka oli vile ja ma pole sellega nõus siis ma mitte ei jää sinna karjuma, vaidlema ja häälekalt oma inimõigusi nõudma vaid mängin edasi. Ja kui ka juhtub et vaidleb järgneb kollane kaart. Madalamates liigades sa ei saa iga vaidlemise eest kollast näidata sest siis ei jaguks platsile mängijad mängu lõpuks. Lisaks on kõrgemates liigades väljakukohtunikul abiks joonekohtunikud kes ta tööd kergendavad. Vaesed madalamate liigade kohtunikud peavad oma kahe silmaga nägema igale poole. Ja tihtipeale sisetunde järgi suluseisu fikseerima. Ta peab nägema söödu hetke mis oli keskjoone juurest ja seitsmenda meelega selja tagant tundma kas seal oli sulg või mitte. Ja see suluseisu teema tekitab madalamates liigades ka kõige rohkem probleeme. Tõstetaks käsi üles ja hääletatakse. Kas just Keskerakonna poolt seda küll ei tea aga kindlasti mitte kohtuniku poolt. No kuulge - hääletaga ok aga mängige ise edasi. Kui kohtunik nägi olukorras suluseisu siis ta vilistab kui ta ei näinud siis mida te seisate. Mängida on vaja. Järgmine valupunkt on vead. Hea kohtunik teeb peale viga pausi ja vaatab kas ründavale võistkonnale jääb pall rünnakuks või ei. Kui pall läheb vastasele siis ta vilistab ja toob karistuslöögi tagasi sinna kus määrusterikkumine toimus. Aga meil kukkuvad kõik kohe karjuma kui vilet pole ja jäävad ise seisma. Juhtub ka vastupidi kui mõni agar kohtunik kiiresti vilistab siis kindlasti kõik karjuvad et miks sa vilistasid pall jäi ju meile. Saa siis aru mida see mängija tahab. Või võtame reegli mis räägib selles kas pall on audis või mitte. Kõik kisavad juba siis kui pall vaevalt joone peale jõuab. Aga reelites on ju selgelt kirjas et pall on audis siis kui ta täielikult ületab joone.

Ärge nüüd arvake et ma räägin seda kõikide võistkonda kohta. Oh ei. Kuigi enamus meie võistkondi üritab platsil ikka jalgpall mängida siis olen selliseid olukordi meie madalamates liigades päris tihti näinud.
                        Kuulge võtke vaevaks ja enne hooaja algust lugege kohustuslikus korras läbi rahvusvahelised jalgpallireeglid. Ja miks ei võiks igaüks kasvõi kordki proovida kohtunikuametit. Kindlasti on pärast seda ka vähem virisemist ja vaidlemist platsi peal.
                        Edu teile kõigile
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Fc tabivere-Tartu EMÜ sk

ennustused et emü kaotas luunjale 4:0 siis tabiverele 5:0
                          väravavaht ei suuda ära võtta parem poolseid lööke ja vasakult tuleb tuleviku staar trink

Kommentaar

Olen Eestis 93' aastast erinevaid kohtunikke näinud, kuid pole seni minu silm midagi nii veidrat kohanud, kui laupäeval Taanis liigamängul.

Ei hakka pikalt seletama, kuid mõte selles, et kohtunikud teevad, vigu, mängijad oponeerivad sellele ikka inimlikel põhjustel, kuid uskuge mind, pole meil ainsana kohtunikega probleeme.

Ühsõnaga, jäime 0-3 taha võõrsil, tegime ruttu teise poolaja alguses 3-3 ja siis algas kodumeeskonna pillerkaar. Nii tugevat koduvile ei mäleta mina, mitte ei mäleta. punased, kollaseid lendas vaid ühele meeskonnale nii, et...

Ahjaa, Taanis kehtib siin reegel, et kollase saanud tüüp peab 10 minutit väljaku kõrval maha jahtuma. Reegel, mis meilgi võiks arutlusele tulla...

Kommentaar

Võimalik, et kohtunikud, kes vilistavad ka kõrgemaid liigasid lasevad madalamas liigades natukene "üle nurga", kuigi seda ei julge kindlalt ju väita. Aga samuti vilistavad madalamaid liigasid ju kohtunikud, kes alles alustavad oma kohtunikuteed(ei süüdista ka neid, sest kusagilt peab ju alustama).Selle kohtunike teema lõpetuseks võib siiski öelda, et ei ole nende tasemel häda midagi, lihtsalt vähem vingumist härrased. Ja keegi ei keela meil ju madalamaid liigasid kotti pista, et jõuda tasemele, kus mängul on 3 kohtunikku

Kommentaar

Tere

Kui asi juba kohtunike peale läheb võtan ka sõna ,aga hiljem mul pole aega praegu.Mell

Kommentaar

Working...
                                X