Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

fc aspen otsib vastast pühapäevaks 30 märtsil,et mängida põlvas kunstil kell 20,00

55594990

Kommentaar

FC Tabivere 2008 hooaja kit

eest
      tagant

Särgid on muidu nimelised.
      //

Kommentaar

Treeningmäng: Viljandi kunstmuru 29.märts kell 17.00

FC Abja - FCE Puka 3:3(1:1)

FC Abja poolelt olid täpsed GERT SEEGEL,HEIREL REINBACH ja KEITH MAISTE.

Tänud FCE Pukale ja kohtumiseni juba Liigamängus 19.aprillil.

Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas oomy Vaata postitust
          fc aspen otsib vastast pühapäevaks 30 märtsil,et mängida põlvas kunstil kell 20,00

55594990
          kui veel vaba,siis me tuleksime!
          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
            kui veel vaba,siis me tuleksime!
            kahjuks liiga hilja ...
            299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
              kahjuks liiga hilja ...

Lootos võtab koorekihi
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Lootos võtab koorekihi
                asi polnud üldsegi selles, Aspen ise soovis Lootosega mängida ja nii ka kokku lepiti ... Lootos oli sunnitud sellepärast isegi oma mängu Võruga edasi lükkama, ei saa ju staadionil lasta tühja seista
                299195

Kommentaar

kle timur kuhu te esimese mängu tõstate? on midagi selgunud ? ärge pühapäeva peale küll tõstke

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

kle timur kuhu te esimese mängu tõstate? on midagi selgunud ? ärge pühapäeva peale küll tõstke
                    kle muid variante pole peale pühapäeva kui te just tammekal nii väga mängida ei taha. mängime nagu ikka teile ja ka meile tuttaval annelinna kunstmuruväljakul. mänguaeg 1600. mulle laupäev mitte kuidagi ei oleks sobinud- nimelt kooli kokkutulek siis ning sellest ei saa ju loobuda
                    pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                      kle muid variante pole peale pühapäeva kui te just tammekal nii väga mängida ei taha. mängime nagu ikka teile ja ka meile tuttaval annelinna kunstmuruväljakul. mänguaeg 1600. mulle laupäev mitte kuidagi ei oleks sobinud- nimelt kooli kokkutulek siis ning sellest ei saa ju loobuda
                      ok ok 16.00 veel kannatab ära...mul endal laup sünnipäev...a vastu suudab ilma suuremate kadudeta mängida pühapäeval

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

ok ok 16.00 veel kannatab ära...mul endal laup sünnipäev...a vastu suudab ilma suuremate kadudeta mängida pühapäeval
                        no üldiselt me saatsime jalka liitu kinnitamiseks, et me peame oma kodumängud kõik pühapäeval ning enam vähem peale lõunat kõik.
                        pommitaja

Kommentaar

I voor:

12.04. 15.00 Tartu EMÜ SK - FC Otepää Kaagvere jalgpalliväljak (Usun,et Otepää peaks olema parem ja võtab võidu)
                          12.04. 15.00 JK Luunja - FC ABJA Tartu Annelinna kunstmuru (Kergelt me Luunjale ei kingi,võitleme lõpuni)
                          12.04. 18.00 Tartu Welko Elekter - FCE Puka Tartu Annelinna kunstmuru (Huvitav kohtumine ei oska kummalegi eelistust anda)
                          13.04. 12.00 JK Quattromed - FC Tabivere Kaagvere jalgpalliväljak (Tabivere on tehnilisem Quattromi vennad ootavad ehk Tabivere kaitseliini eksimust,kui pikka ette tambivad)
                          13.04. 12.00 Tõrva FC Warrior - Tartu FC HaServ Valga Kungla kunstmuru (Siit peaks HaServ oma ära võtma)
                          13.04. 18.00 JK Rock Roll Löök - FC Aspen Kaagvere jalgpalliväljak (Tuleb kindlasti huvitav ja vigaderohke mäng)
                          .................................................. .................................................. ....
                          Olen see kes olen

Kommentaar

I voor:
                            12.04. 15.00 Tartu EMÜ SK - FC Otepää Kaagvere jalgpalliväljak
                            13.04. 12.00 JK Quattromed - FC Tabivere Kaagvere jalgpalliväljak
                            13.04. 18.00 JK Rock Roll Löök - FC Aspen Kaagvere jalgpalliväljak
                            Nagu mismõttes
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

I voor:

12.04. 15.00 Tartu EMÜ SK - FC Otepää Kaagvere jalgpalliväljak (Usun,et Otepää peaks olema parem ja võtab võidu)
                              12.04. 15.00 JK Luunja - FC ABJA Tartu Annelinna kunstmuru (Kergelt me Luunjale ei kingi,võitleme lõpuni)
                              12.04. 18.00 Tartu Welko Elekter - FCE Puka Tartu Annelinna kunstmuru (Huvitav kohtumine ei oska kummalegi eelistust anda)
                              13.04. 12.00 JK Quattromed - FC Tabivere Kaagvere jalgpalliväljak (Tabivere on tehnilisem Quattromi vennad ootavad ehk Tabivere kaitseliini eksimust,kui pikka ette tambivad)
                              13.04. 12.00 Tõrva FC Warrior - Tartu FC HaServ Valga Kungla kunstmuru (Siit peaks HaServ oma ära võtma)
                              13.04. 18.00 JK Rock Roll Löök - FC Aspen Kaagvere jalgpalliväljak (Tuleb kindlasti huvitav ja vigaderohke mäng)
                              .................................................. .................................................. ....
                              Mängides hiljuti Tarvastuga Luunja vastu pakun, et esimeses voorus on mehed neil koos ja FC Abja liinid harutatakse kiirelt laiali. Samas üllatusi ikka juhtub
                              www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Nagu mismõttes
                                Kohe lõhutakse väljak ära ja siis teised peavad mudamülkas mänge pidama. Krt, kas tõesti ei arvestata väljaku olukorraga!
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X