Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    1 mis on kindel,et varem v hiljem..khm..kärvame me köik
    Seda nüüd muidugi ka
    Olen see kes olen

Kommentaar

1 mis on kindel,et varem v hiljem..khm..kärvame me köik

Tundud kuidagi enesekindel - kas meenub ka eelmine aasta Luunja meeskonnas - kas oli sama tunne. Sellised meeskonnad nagu Luunja ja Otepää ei kingi teile küll
      midagi kergelt. Kuigi me sõpruskohtumise suurelt pähe saime - ei olnud te midagi erilist.
      Tegelt lihtsalt norimiseks kirjutatud tegelt - või äkki ka mitte.

Kommentaar

Algselt postitas kuldar Vaata postitust
        Tundud kuidagi enesekindel - kas meenub ka eelmine aasta Luunja meeskonnas - kas oli sama tunne. Sellised meeskonnad nagu Luunja ja Otepää ei kingi teile küll
        midagi kergelt. Kuigi me sõpruskohtumise suurelt pähe saime - ei olnud te midagi erilist.
        Tegelt lihtsalt norimiseks kirjutatud tegelt - või äkki ka mitte.
        enesekindlus ei tee kunagi paha.see selleks..yldiselt ja teema löpetuseks vöin kinnitada,et mitte yks meie satsist ei ole arvand,et hooaeg kergeks jalutuskäiguks kujuneb.ja ma usun,et tuleb ka peale luunja ja otepääga veel hunnik mänge kus peab rabelema nii,et kopsud vedelevad murul.ja see söprusmäng..noh ega teie vöitmiseks ei olegi midagi erilist vaja teha
        nr 31

Kommentaar

enesekindlus ei tee kunagi paha.see selleks..yldiselt ja teema löpetuseks vöin kinnitada,et mitte yks meie satsist ei ole arvand,et hooaeg kergeks jalutuskäiguks kujuneb.ja ma usun,et tuleb ka peale luunja ja otepääga veel hunnik mänge kus peab rabelema nii,et kopsud vedelevad murul.ja see söprusmäng..noh ega teie vöitmiseks ei olegi midagi erilist vaja teha
          no haservi kiituseks tuleks öelda, et nii nagu nemad meid on kahel korral palliplatsil jooksutanud, pole peale tammeka 2 aegadest keegi nii teinud. seega, midagi erilist neis on, aga kas see ka edaspidi nii jääb eks sellele saame vastuse õige pea. kuid muidugi ei tasuks meil unustada seda, kui enesekindlad luunja mehed eelmine aasta oma pääsus kolmandasse olid eelkõige seda läbi liigavõidu. samas ma arvan, et teil otepääga väga rasket mängu ei tule ja samuti luunjaga, aga mine tea kõik on võimalik. igatahes järgmine laupäev on esimene mõõduvõtt kaagvere satsidel ning seda eeldavasti parimal murul, kus neljanda liiga meeskonnad mängivad
          pommitaja

Kommentaar

kes rääkis eelmise aasta liigavõidust

Algselt postitas timursem Vaata postitust
            no haservi kiituseks tuleks öelda, et nii nagu nemad meid on kahel korral palliplatsil jooksutanud, pole peale tammeka 2 aegadest keegi nii teinud. seega, midagi erilist neis on, aga kas see ka edaspidi nii jääb eks sellele saame vastuse õige pea. kuid muidugi ei tasuks meil unustada seda, kui enesekindlad luunja mehed eelmine aasta oma pääsus kolmandasse olid eelkõige seda läbi liigavõidu. samas ma arvan, et teil otepääga väga rasket mängu ei tule ja samuti luunjaga, aga mine tea kõik on võimalik. igatahes järgmine laupäev on esimene mõõduvõtt kaagvere satsidel ning seda eeldavasti parimal murul, kus neljanda liiga meeskonnad mängivad

kes rääkis eelmise aasta liigavõidust???

Kommentaar

Küll mõni mees ikka oskab jutustada

Küll mõni mees ikka oskab jutustada, kui sa palliplatsil ka sama osav oleksid ....

Kommentaar

Algselt postitas margo27 Vaata postitust
                Küll mõni mees ikka oskab jutustada, kui sa palliplatsil ka sama osav oleksid ....
                Ega siis puujalg ilma asjata Timuri käes hoiul ei ole Samas kuulsin ka mina eelmise hooaja algul, kuidas Luunja paneb liiga lõdvalt kinni

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                  ma tean ainult seda et rocknroll on tugevam kui eelmine aasta, vähemalt minu arvates, aga teiste kohta ei tea muud öelda kui et HaServ, kas lööb welckole ligi 10 kolli või jääb vahe minimaalseks...
                  ega me pole eriti selliste vastastega mänginud küll, kes meist väga üle oleksid platsil. võib juhtuda, et tõesti laguneme, kui juba pähe saama hakkame. ühesõnaga tuleb mängida niikaua kui võimalik 0 peal.
                  Pealegi meil võib tekkida mõningasi probleeme mõnede meeste kogemuste vähesusega.

Kommentaar

Algselt postitas saso08 Vaata postitust
                    Aga teeme nii et Aspen võidab Pukat ikkagi ära ja toob enda 3 punkti sealt ära!!!
                    Puka väljakul toimub ikkagi mäng eks näis kas Aspen punktigi saab.

Kommentaar

tühi paljas loba

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                      Ega siis puujalg ilma asjata Timuri käes hoiul ei ole Samas kuulsin ka mina eelmise hooaja algul, kuidas Luunja paneb liiga lõdvalt kinni

Ma arvan ,et selline loba oli puujalgade poolt välja mõeldud!

Kommentaar

muig... eks kui luunja mehed selle välja mõtlesid ja levitasid eelmine hooaeg tuleb teha meil ainult omad järeldused puujalgade asukohast

Kommentaar

Ega asi nii hull ka tegelikul ei ole, et vanast satsist mehi nam ei ole. Tegelikult on kusagil 10 meest ikka alles ja seega tuleb tehe mingisugune mängijate vahetus, et tõusta järgmiseks hooajaks aste kõrgemale.
                          no nii siin on siis see sinu eelmise hooaja tühi loba + veel eravestlus janekiga, kus ta oli 99% kindel liiga võitmises ja kolmandasse tõusmises, andsid mulle eelarvamuse, millest siis ka selline artikkel siin foorumis.
                          pommitaja

Kommentaar

ega ma peagi olema, tähtis on suhtumine, sest ilma 10 kaaslaseta poleks ka mind platsil ning nemad annavad kindlasti kamba peale suurema panuse kui mina üksi suudan anda.
                            pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                              no nii siin on siis see sinu eelmise hooaja tühi loba + veel eravestlus janekiga, kus ta oli 99% kindel liiga võitmises ja kolmandasse tõusmises, andsid mulle eelarvamuse, millest siis ka selline artikkel siin foorumis.
                              tühi loba see küll nüüd polnud

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                                tühi loba see küll nüüd polnud
                                Nu eks tibusi loeme hooaja lõppedes
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X