Algselt postitas vahis
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas vahis Vaata postitust1 mis on kindel,et varem v hiljem..khm..kärvame me köik
Tundud kuidagi enesekindel - kas meenub ka eelmine aasta Luunja meeskonnas - kas oli sama tunne. Sellised meeskonnad nagu Luunja ja Otepää ei kingi teile küll
midagi kergelt. Kuigi me sõpruskohtumise suurelt pähe saime - ei olnud te midagi erilist.
Tegelt lihtsalt norimiseks kirjutatud tegelt- või äkki ka mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuldar Vaata postitustTundud kuidagi enesekindel - kas meenub ka eelmine aasta Luunja meeskonnas - kas oli sama tunne. Sellised meeskonnad nagu Luunja ja Otepää ei kingi teile küll
midagi kergelt. Kuigi me sõpruskohtumise suurelt pähe saime - ei olnud te midagi erilist.
Tegelt lihtsalt norimiseks kirjutatud tegelt- või äkki ka mitte.
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustenesekindlus ei tee kunagi paha.see selleks..yldiselt ja teema löpetuseks vöin kinnitada,et mitte yks meie satsist ei ole arvand,et hooaeg kergeks jalutuskäiguks kujuneb.ja ma usun,et tuleb ka peale luunja ja otepääga veel hunnik mänge kus peab rabelema nii,et kopsud vedelevad murul.ja see söprusmäng..noh ega teie vöitmiseks ei olegi midagi erilist vaja teha. samas ma arvan, et teil otepääga väga rasket mängu ei tule ja samuti luunjaga, aga mine tea kõik on võimalik. igatahes järgmine laupäev on esimene mõõduvõtt kaagvere satsidel ning seda eeldavasti parimal murul, kus neljanda liiga meeskonnad mängivad
pommitaja
Kommentaar
-
kes rääkis eelmise aasta liigavõidust
Algselt postitas timursem Vaata postitustno haservi kiituseks tuleks öelda, et nii nagu nemad meid on kahel korral palliplatsil jooksutanud, pole peale tammeka 2 aegadest keegi nii teinud. seega, midagi erilist neis on, aga kas see ka edaspidi nii jääb eks sellele saame vastuse õige pea. kuid muidugi ei tasuks meil unustada seda, kui enesekindlad luunja mehed eelmine aasta oma pääsus kolmandasse olid eelkõige seda läbi liigavõidu. samas ma arvan, et teil otepääga väga rasket mängu ei tule ja samuti luunjaga, aga mine tea kõik on võimalik. igatahes järgmine laupäev on esimene mõõduvõtt kaagvere satsidel ning seda eeldavasti parimal murul, kus neljanda liiga meeskonnad mängivad
kes rääkis eelmise aasta liigavõidust???
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitustKüll mõni mees ikka oskab jutustada, kui sa palliplatsil ka sama osav oleksid ....Samas kuulsin ka mina eelmise hooaja algul, kuidas Luunja paneb liiga lõdvalt kinni
Kommentaar
-
Algselt postitas Paju Vaata postitustma tean ainult seda et rocknroll on tugevam kui eelmine aasta, vähemalt minu arvates, aga teiste kohta ei tea muud öelda kui et HaServ, kas lööb welckole ligi 10 kolli või jääb vahe minimaalseks...
Pealegi meil võib tekkida mõningasi probleeme mõnede meeste kogemuste vähesusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas saso08 Vaata postitustAga teeme nii et Aspen võidab Pukat ikkagi ära ja toob enda 3 punkti sealt ära!!!eks näis kas Aspen punktigi saab.
Kommentaar
-
tühi paljas loba
Algselt postitas r_t Vaata postitustEga siis puujalg ilma asjata Timuri käes hoiul ei oleSamas kuulsin ka mina eelmise hooaja algul, kuidas Luunja paneb liiga lõdvalt kinni
Ma arvan ,et selline loba oli puujalgade poolt välja mõeldud!
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitustEga asi nii hull ka tegelikul ei ole, et vanast satsist mehi nam ei ole. Tegelikult on kusagil 10 meest ikka alles ja seega tuleb tehe mingisugune mängijate vahetus, et tõusta järgmiseks hooajaks aste kõrgemale.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitustKüll mõni mees ikka oskab jutustada, kui sa palliplatsil ka sama osav oleksid ....pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustno nii siin on siis see sinu eelmise hooaja tühi loba + veel eravestlus janekiga, kus ta oli 99% kindel liiga võitmises ja kolmandasse tõusmises, andsid mulle eelarvamuse, millest siis ka selline artikkel siin foorumis.
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitusttühi loba see küll nüüd polnudOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar