Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tegelikult my bad, mina kirjutasin esimese vähe vaenuliku postituse, millega ma ei mõeldnu ei mitte midagi rahvuslikku, lihtsalt hetkeks vähe häiris mõningate tekstide tõlkimine iseendale :P Eks ma pean ennast veel vähe võõrkeelte poole pealt harima
Mina näiteks ei saanud nende tõlkimisega ka hakkama =/
oleks luunjal rohkem selliseid töömesilasi nagu santosest lisandunud tauno kallas oleks meil elu muidugi väga raskeks tehtud.viimased 20..25 minti olid juba sellised..noh ma ei teagi..oldi juba skooriga lepitud ja käis niisama palli toksimine.oli ka palju närvilisust ja kollaseid kaarte mis on iseenest ka möistetav.
Otepää oli väikestes kooseisuprobleemides järjekordselt,
kohe alguses oli tabiverel kasutada penalti( otepää kaitsja mängis käega palli) aga ei suutnud realiseerida (2 järjestikkust tõrjet Orlovilt)
muidu võrdsete võitlus kus seekord jäime peale
värav Ojalt
FCE PUKA VS SK EMÜ 0 : 2 , juba esimese 15 minutiga sai mäng ära otsustatud, Puka kaitseliin oli algul uimane, vastane tegid pikad sissevisked karistusala suunas ja oligi olemas! Siis FCE Puka ärkas ja mäng kujunes juba rohkem nende juhtimisel, tekkis häid momente kuid vastane või sisi kohtunikl meilt ära võtsid!
Teine poolaeg algas samuti uimaselt, käis rohkem niisama veeretamine, siis Puka jälkle ärkas, tekkis ilus võimalus, 1 1le aga ei löödud ära! Ja niimoodi see mäng lõppeski, mäng muidu suht võrdne minu arust! Kohtunik ka norm! Tänud EMÜ-le ja edu edaspidiseks! -Puka kapten-
otepää-tabivere 1:0 kahju et nii läx üks vastuseta värav masendav mäng meie poolelt. nagu tahtmisest jäi puudu või ma ka ei tea.andmine oli ikka kõva kahju et viiki ei tulnud.
aitähh otepäele hea mängu eest.
Otepää oli väikestes kooseisuprobleemides järjekordselt,
kohe alguses oli tabiverel kasutada penalti( otepää kaitsja mängis käega palli) aga ei suutnud realiseerida (2 järjestikkust tõrjet Orlovilt)
muidu võrdsete võitlus kus seekord jäime peale
värav Ojalt
aitäh Tabiverele! vihane andmine oli!
Kes Otepää poolt see õnnelik,kes kolm punti koju jättis?
FCE PUKA VS SK EMÜ 0 : 2 , juba esimese 15 minutiga sai mäng ära otsustatud, Puka kaitseliin oli algul uimane, vastane tegid pikad sissevisked karistusala suunas ja oligi olemas! Siis FCE Puka ärkas ja mäng kujunes juba rohkem nende juhtimisel, tekkis häid momente kuid vastane või sisi kohtunikl meilt ära võtsid!
Teine poolaeg algas samuti uimaselt, käis rohkem niisama veeretamine, siis Puka jälkle ärkas, tekkis ilus võimalus, 1 1le aga ei löödud ära! Ja niimoodi see mäng lõppeski, mäng muidu suht võrdne minu arust! Kohtunik ka norm! Tänud EMÜ-le ja edu edaspidiseks! -Puka kapten-
eks see jalgpall juba ole iseloomult selline ümmargune mäng. me suutsime oma kohustuslikud ära lüüa ning pärast seda oli juba võidumaitse suus, mille tõttu ka teisel poolajal raskused tekkisid. pukal oli kaks vaata, et parematki võimalust kui meil, kuid ära ei löödud ning süüdistada saab vaid iseennast selles. aga täna siis pidupäev...
Kommentaar