Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

koeffitsiendid on juba teatud?
    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas priit62 Vaata postitust
      Tegelikult my bad, mina kirjutasin esimese vähe vaenuliku postituse, millega ma ei mõeldnu ei mitte midagi rahvuslikku, lihtsalt hetkeks vähe häiris mõningate tekstide tõlkimine iseendale :P Eks ma pean ennast veel vähe võõrkeelte poole pealt harima
      Mina näiteks ei saanud nende tõlkimisega ka hakkama =/

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
        Mina näiteks ei saanud nende tõlkimisega ka hakkama =/
        kuule..minu arust sai see asi juba löpetatud.hoia oma tarkus enda teada.
        nr 31

Kommentaar

jeeee 3-1 võit!!!
          aga Luunja mehed tublid!!!
          hea mäng!!! hea ilm!!! hea tuju!!!!

Kommentaar

kampiooone olee olee olee
            Haserv - Luunja 3:1

best player: mina

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
              kampiooone olee olee olee
              Haserv - Luunja 3:1

best player: mina
              Nagu näha Servi mehed on sillas
              Sügisringis uus vastaseis siis numbrid vastupidised !!!

Kommentaar

oleks luunjal rohkem selliseid töömesilasi nagu santosest lisandunud tauno kallas oleks meil elu muidugi väga raskeks tehtud.viimased 20..25 minti olid juba sellised..noh ma ei teagi..oldi juba skooriga lepitud ja käis niisama palli toksimine.oli ka palju närvilisust ja kollaseid kaarte mis on iseenest ka möistetav.
                nr 31

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                  miks siis ei peaks hea meel olema.vaatan kuidagi kibestunud postitus vöi mis..
                  nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    miks siis ei peaks hea meel olema.vaatan kuidagi kibestunud postitus vöi mis..
                    ei ole kibestunud kuna ise ei saanud kaasa teha mängu

Kommentaar

FC Otepää - FC Tabivere 1:0 (0:0)

Otepää oli väikestes kooseisuprobleemides järjekordselt,
                      kohe alguses oli tabiverel kasutada penalti( otepää kaitsja mängis käega palli) aga ei suutnud realiseerida (2 järjestikkust tõrjet Orlovilt)
                      muidu võrdsete võitlus kus seekord jäime peale
                      värav Ojalt

aitäh Tabiverele! vihane andmine oli!

Kommentaar

FCE PUKA VS SK EMÜ 0 : 2 , juba esimese 15 minutiga sai mäng ära otsustatud, Puka kaitseliin oli algul uimane, vastane tegid pikad sissevisked karistusala suunas ja oligi olemas! Siis FCE Puka ärkas ja mäng kujunes juba rohkem nende juhtimisel, tekkis häid momente kuid vastane või sisi kohtunikl meilt ära võtsid!
                        Teine poolaeg algas samuti uimaselt, käis rohkem niisama veeretamine, siis Puka jälkle ärkas, tekkis ilus võimalus, 1 1le aga ei löödud ära! Ja niimoodi see mäng lõppeski, mäng muidu suht võrdne minu arust! Kohtunik ka norm! Tänud EMÜ-le ja edu edaspidiseks! -Puka kapten-

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                          muidugi numbrid vastupidised! ME m2ngime v66rsil - siis Luunja-Haserv1:3 )))

Kommentaar

otepää-tabivere 1:0 kahju et nii läx üks vastuseta värav masendav mäng meie poolelt. nagu tahtmisest jäi puudu või ma ka ei tea.andmine oli ikka kõva kahju et viiki ei tulnud.
                            aitähh otepäele hea mängu eest.

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                              FC Otepää - FC Tabivere 1:0 (0:0)

Otepää oli väikestes kooseisuprobleemides järjekordselt,
                              kohe alguses oli tabiverel kasutada penalti( otepää kaitsja mängis käega palli) aga ei suutnud realiseerida (2 järjestikkust tõrjet Orlovilt)
                              muidu võrdsete võitlus kus seekord jäime peale
                              värav Ojalt

aitäh Tabiverele! vihane andmine oli!
                              Kes Otepää poolt see õnnelik,kes kolm punti koju jättis?
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                                FCE PUKA VS SK EMÜ 0 : 2 , juba esimese 15 minutiga sai mäng ära otsustatud, Puka kaitseliin oli algul uimane, vastane tegid pikad sissevisked karistusala suunas ja oligi olemas! Siis FCE Puka ärkas ja mäng kujunes juba rohkem nende juhtimisel, tekkis häid momente kuid vastane või sisi kohtunikl meilt ära võtsid!
                                Teine poolaeg algas samuti uimaselt, käis rohkem niisama veeretamine, siis Puka jälkle ärkas, tekkis ilus võimalus, 1 1le aga ei löödud ära! Ja niimoodi see mäng lõppeski, mäng muidu suht võrdne minu arust! Kohtunik ka norm! Tänud EMÜ-le ja edu edaspidiseks! -Puka kapten-
                                eks see jalgpall juba ole iseloomult selline ümmargune mäng. me suutsime oma kohustuslikud ära lüüa ning pärast seda oli juba võidumaitse suus, mille tõttu ka teisel poolajal raskused tekkisid. pukal oli kaks vaata, et parematki võimalust kui meil, kuid ära ei löödud ning süüdistada saab vaid iseennast selles. aga täna siis pidupäev...
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X