Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

05.10.JK Rock&Roll Löök - FC Elva Puka Kui Puka suudab pidustusi vältida, siis võidavad 4:3
    05.10.Tõrva FC Warrior - FC Aspen Aspen kui suurfavoriit võtab kindlalt oma, 6:1
    05.10.JK Luunja - FC Tabivere 1:3 Tabivere vajab seda vähe rohkem
    05.10.FC Abja - JK Welco Elekter , Abja viimaseks kohe kindlasti jääda ei taha, 3:1 Abjale
    05.10.Tartu EMÜ SK - Tartu FC HaServ Vahise variante kaaludes ütleks et tahavad pigem lõpetada võimsalt ning lõpetavadki 7:0
    05.10.Quattromed - FC Otepää Pakuks võitu olenemata Otepää koosseisust koosseisust, et kas lastakse vähem mänginud mehi väljakule või ei. 3:0

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
      05.10.Quattromed - FC Otepää Pakuks võitu olenemata Otepää koosseisust koosseisust, et kas lastakse vähem mänginud mehi väljakule või ei. 3:0
      kle vähemalt ühe me ikka ära lööme
      Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
        kle vähemalt ühe me ikka ära lööme
        Ma teile tegelikult seda võitu ennustasingi, sõnastus oli vähekene vale

Kommentaar

05.10.JK Rock&Roll Löök - FC Elva Puka x:x jääb vaid võidelda kas viimane või eelviimane koht
          05.10.Tõrva FC Warrior - FC Aspen põnev mäng, ma usun millegi pärast tõrva poistesse ja et nad saavad ka siit punkti, pakuks viigi 2:2
          05.10.JK Luunja - FC Tabivere 2:1 ega siin suurt mängus ole
          05.10.FC Abja - JK Welco Elekter , Abja peab saama punkte et meid kindlasti edestada aga welco lõpetab hooaja nagu alustas 0:2
          05.10.Tartu EMÜ SK - Tartu FC HaServ usun et vahis ja tema armee lõpetavad IV liiga vägevalt 1:6 sry emü
          05.10.Quattromed - FC Oteppää oti poistele 1:3, pingevaba
          Edu viimaseks vooruks kõigile!!!

Kommentaar

JK Rock Roll Löök - FCE Puka no läheb andmiseks,aga Rock ehk võtab oma 4:3
            Tõrva Warrior - FC Aspen Aspen võõral väljakul pigistab ära lõpus 3:2
            JK Luunja - FC Tabivere Luunja kindel 5:2 võit.
            FC ABJA - Welco Elekter Pigistame viimase,mis torust tuleb,viimaseks ei taha jääda,kuuldavasti tulevad ka Ameerikast poisid koju ,seega peaks tugevamas rivistuses mängima.
            Eesti Maaülikool SK - FC HaServ HaServ paneb ilusale hooajale ilusa punkti 5:0
            JK Quattromed - FC Otepää ka Otepää paneb ilusa punkti hooajale 6:2

Edu viimaseks vooruks kõigile!
            Olen see kes olen

Kommentaar

oot kas karel tleb tagasi nyyd w?

Kommentaar

JK Karksi korraldatav 10.Suitsupõrsa turniir alagrupid:

A:Pärnu,JK Liverpool Pub,Rolling Doors,FC ABJA II,Tõrva FC Warrior.

B:Hansa United,FC ABJA I,Tääksi SK,JK Kotkad,Paistu.

Toimumise koht: Karksi-Nuia Gümnaasiumi staadion.
                Aeg: Laupäev 18.10.08.algusega 10.00
                Osavõtutasu:1000.-/EEK võistkonna kohta.
                Osavõtutasu tasuda hiljemalt 10.10.08.(Swedbank a/a 1120204905 MTÜ JK Karksi) Selgitusse märkida võistkonna nimi.

Turniiri formaat:

Võistkonnad jagatakse kahte alagrupi,mõlemas alagrupis 5 võistkonda(kokku 10 võistkonda),võistkonna suurus kuni 10 mängijat.Korraga väljakul 5+1.Sisse-välja vahetused.Mängitakse ristiväljakul,samaaegselt toimub 2 mängu.
                Mänguaeg: 2x12min.
                Võit annab 3 punkti viik 1 punti ja kaotus 0 punkti.
                Alagrupide võitjad ja teisele kohale tulnud võistkonnad moodustavad omavahel poolfinaal paarid(A1/B2,B1/A2),kes selgitavad fianalistid,finaalis on mänguaeg 2x15min.
                Kõik kohad mängitakse välja,seega on igale võistkonnale garanteeritud vähemalt 5 mängu.
                Kohut mõistavad EJL kohtunikud.
                Kollane kaart tähendab võistkonna mängijale 2 min eemaldamist,punane kaardi saanud mängija jätab järgmise mängu vahele ja võistkond mängib 2 min vähemuses.
                Paremus järjestuse võrdsete punktide korral lähtutakse Eesti Jalgpalli Meistrivõistluste juhendist.
                Autasud:Esimest kolme võistkonda karikatega(Võitja nagu ikka sõidab koju
                suitsupõrsaga).Kõiki võistkondi diplomi ja meenetega.Meeles peetakse ka parimat väravakütti ja väravavahti.
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  JK Karksi korraldatav 10.Suitsupõrsa turniir alagrupid:

A:Pärnu,JK Liverpool Pub,Rolling Doors,FC ABJA II,Tõrva FC Warrior.

B:Hansa United,FC ABJA I,Tääksi SK,JK Kotkad,Paistu.

Toimumise koht: Karksi-Nuia Gümnaasiumi staadion.
                  Aeg: Laupäev 18.10.08.algusega 10.00
                  Osavõtutasu:1000.-/EEK võistkonna kohta.
                  Osavõtutasu tasuda hiljemalt 10.10.08.(Swedbank a/a 1120204905 MTÜ JK Karksi) Selgitusse märkida võistkonna nimi.

Turniiri formaat:

Võistkonnad jagatakse kahte alagrupi,mõlemas alagrupis 5 võistkonda(kokku 10 võistkonda),võistkonna suurus kuni 10 mängijat.Korraga väljakul 5+1.Sisse-välja vahetused.Mängitakse ristiväljakul,samaaegselt toimub 2 mängu.
                  Mänguaeg: 2x12min.
                  Võit annab 3 punkti viik 1 punti ja kaotus 0 punkti.
                  Alagrupide võitjad ja teisele kohale tulnud võistkonnad moodustavad omavahel poolfinaal paarid(A1/B2,B1/A2),kes selgitavad fianalistid,finaalis on mänguaeg 2x15min.
                  Kõik kohad mängitakse välja,seega on igale võistkonnale garanteeritud vähemalt 5 mängu.
                  Kohut mõistavad EJL kohtunikud.
                  Kollane kaart tähendab võistkonnale 2 min eemaldamist,punane kaardi saanud mängija jätab järgmise mängu vahele ja võistkond mängib 2 min vähemuses.
                  Paremus järjestuse võrdsete punktide korral lähtutakse Eesti Jalgpalli Meistrivõistluste juhendist.
                  Autasud:Esimest kolme võistkonda karikatega(Võitja nagu ikka sõidab koju
                  suitsupõrsaga).Kõiki võistkondi diplomi ja meenetega.Meeles peetakse ka parimat väravakütti ja väravavahti.
                  Oskad midagi tarka öelda Pärnu,JK Liverpool Pub,Rolling Doors,FC ABJA II võistkondade kohta ?

Kommentaar

Oskad midagi tarka öelda Pärnu,JK Liverpool Pub,Rolling Doors,FC ABJA II võistkondade kohta ?
                    Pärnu on eelmise aasta võitja Doors võitleb 4 liiga tsoonis 6 ndale kohale JK Liverpool 3 liiga 8 koht nu ja Abja II on enam jaolt varumängijad
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Pühapäeval siis Kaagveres kolm järjestikust mängu. Küll on tore kolmanda mängu osalisena mutta sukelduda. Siin pole isegi see teema, et enne öeldi ja pärast mõeldi, hoopis - enne öeldi ja pärast ka ei mõeldud.

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                        Pühapäeval siis Kaagveres kolm järjestikust mängu. Küll on tore kolmanda mängu osalisena mutta sukelduda. Siin pole isegi see teema, et enne öeldi ja pärast mõeldi, hoopis - enne öeldi ja pärast ka ei mõeldud.
                        UI päris karm,juhul kui veel taevaluugid valla on:S
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Pärnu on eelmise aasta võitja Doors võitleb 4 liiga tsoonis 6 ndale kohale JK Liverpool 3 liiga 8 koht nu ja Abja II on enam jaolt varumängijad
                          aga mida kujutavad endast hansa ja paistu ? Pärnu on mingi liiga sats?
                          sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Rollingud on oma lõbuks õlleliigas mängiv sats ja see aasta on meil suht hästi läinud ja hoiame kindlalt 7.-ndat kohta...
                            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Ühesõnaga susserdasid meile raskema grupi, spasiibs

Kommentaar

Ühesõnaga susserdasid meile raskema grupi, spasiibs

Nu mai ütleks, et raskem võrdne siiski
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X