Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohtuniku tegevus jättis tõesti soovida aga mis puutub 2 Elva punast kaarti siis andis ta selle eest kuna mängijad saatsid kohtunikku sõna otseses mõttes v.....u. Kui kohtuniku mõned möödalaskmised välja jätta oli mäng üsna võitluslik ja põnev, kus Luunja veeretas rahulikult palli ja pommitas väravale kuid õnne polnud ja nahkkera ei tahtnud kuidagi väravasse jõuda.

Kommentaar

Kuna kohtunik langetas pidevalt naljakaid ostsuseid siis ei olnud ka midagi head mängust oodata ja seetõttu kiskus ka mäng kohati üsna närviliseks . Eriti närviline vend oli Elva poolelt nende mängiv treener kes ka teisi mängijaid pidevalt sõimas ja seetõttu läks nii mõnigi oma meeskonna mängijatest endast nii välja jne....

Kommentaar

Algselt postitas Tarz Vaata postitust
        Olen eelneva postitajaga nõus, Luunja harjunud sileda Annelinna kunstmuruga, aga usun, et Elvas läheb ülikeeruliseks seda edu hoida mis avamänguga kätte võideldi. Elva oskab ainult hästi sellel väljakul mängida.

Kust küll selline arvamus????

Kommentaar

Algselt postitas Tarz Vaata postitust
          Olen eelneva postitajaga nõus, Luunja harjunud sileda Annelinna kunstmuruga, aga usun, et Elvas läheb ülikeeruliseks seda edu hoida mis avamänguga kätte võideldi. Elva oskab ainult hästi sellel väljakul mängida.

huvitav keda nad mängima panevad kui kaks parimat meest punase said aga eks mäng näita.

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
            Mille eest punased kaardid? Kes vilistas, mingi Tartu kohtunik?

Jap Tartu ja kui minu mälu ei peta siis oli selleks kohtunikus Tarmo Pedjasaar.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Jap Tartu ja kui minu mälu ei peta siis oli selleks kohtunikus Tarmo Pedjasaar.
              Väga huvitava vilepartiiga vend

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                Väga huvitava vilepartiiga vend
                Minu mäletamist mööda välgub punane kaart tal päris lihtsalt,ega pikalt jokutama ei jää.Aga see väljaku teema..no mingil määral ta kindlasti aitab,kui oled aastaringselt vagude vahel jooksnud,a seekord on nii,et luunjal on vähe parem materjal ja selle vöidu nad ära vötavad kokkuvöttes.Iseasi mida siis Janek ja Toll otsustavad järgmise aasta koha pealt.
                nr 31

Kommentaar

25. oktoobril toimub Ahjal, Ahja keskkooli spordisaalis futsali turniir.

Edasine info ja registreerimine toimub meili teel.
                  Sander.Kilk@transcom.ee

Regatud on 7 meeskonda , on veel meeskondi , kes tahaksid osaleda?

osalemistasu on 400.-

turniir algab 9:30

turniir lõppeb kell 17:00

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    Minu mäletamist mööda välgub punane kaart tal päris lihtsalt,ega pikalt jokutama ei jää.Aga see väljaku teema..no mingil määral ta kindlasti aitab,kui oled aastaringselt vagude vahel jooksnud,a seekord on nii,et luunjal on vähe parem materjal ja selle vöidu nad ära vötavad kokkuvöttes.Iseasi mida siis Janek ja Toll otsustavad järgmise aasta koha pealt.

Eks me langetame selle otsuse siis kui on ka viimane mäng peetud aga ära iial ütle iial.

Kommentaar

Mis aga viimast mängu puudutab siis on ju Luunjale appi tulemas mõned olulised täiendused kes esemesest kohtumisest eemal olid : Iivo Müürsepp, Sven Malinin ja Veiko Meitern

Kommentaar

Mis aga viimast mängu puudutab siis on ju Luunjale appi tulemas mõned olulised täiendused kes esemesest kohtumisest eemal olid : Iivo Müürsepp, Sven Malinin ja Veiko Meitern

Oled sa Elva kodus mängimas käinud?
                        Seal on väga raske, Elva võidab 3:1 ja läheb edasi. ELVA mina olen teie poolt, igatahes õiendage omavahel vähem ja te saate luunjast jagu

Kommentaar

A mina lähen Elvale appi arvatavasti järgmiseks kohtumiseks (a)
                          FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                            Oled sa Elva kodus mängimas käinud?
                            Seal on väga raske, Elva võidab 3:1 ja läheb edasi. ELVA mina olen teie poolt, igatahes õiendage omavahel vähem ja te saate luunjast jagu
                            raske saab sul järgmine aasta tartus olema
                            nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                              raske saab sul järgmine aasta tartus olema
                              Eks kõigil saab raske olema,kui põhivennad alles suudad hoida
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                                A mina lähen Elvale appi arvatavasti järgmiseks kohtumiseks (a)
                                FCE Puka #28

nagu ma aru saan, siis sina oled number 28 ja nii palju kui olen sind n2inud v2ljakul, siis v6in kinnitada et sina kindlasti teeb Elva ainult tugemavaks keskv2ljal
                                Ja elvas on t6esti raske m2ngida, ja ma ka usun et Elva kodus v6idab !
                                Edu teile Elvas.

Kommentaar

Working...
                                X