Kohtuniku tegevus jättis tõesti soovida aga mis puutub 2 Elva punast kaarti siis andis ta selle eest kuna mängijad saatsid kohtunikku sõna otseses mõttes v.....u. Kui kohtuniku mõned möödalaskmised välja jätta oli mäng üsna võitluslik ja põnev, kus Luunja veeretas rahulikult palli ja pommitas väravale kuid õnne polnud ja nahkkera ei tahtnud kuidagi väravasse jõuda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Kuna kohtunik langetas pidevalt naljakaid ostsuseid siis ei olnud ka midagi head mängust oodata ja seetõttu kiskus ka mäng kohati üsna närviliseks . Eriti närviline vend oli Elva poolelt nende mängiv treener kes ka teisi mängijaid pidevalt sõimas ja seetõttu läks nii mõnigi oma meeskonna mängijatest endast nii välja jne....
Kommentaar
-
Algselt postitas Tarz Vaata postitustOlen eelneva postitajaga nõus, Luunja harjunud sileda Annelinna kunstmuruga, aga usun, et Elvas läheb ülikeeruliseks seda edu hoida mis avamänguga kätte võideldi. Elva oskab ainult hästi sellel väljakul mängida.
Kust küll selline arvamus????
Kommentaar
-
Algselt postitas Tarz Vaata postitustOlen eelneva postitajaga nõus, Luunja harjunud sileda Annelinna kunstmuruga, aga usun, et Elvas läheb ülikeeruliseks seda edu hoida mis avamänguga kätte võideldi. Elva oskab ainult hästi sellel väljakul mängida.
huvitav keda nad mängima panevad kui kaks parimat meest punase said aga eks mäng näita.
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustMille eest punased kaardid? Kes vilistas, mingi Tartu kohtunik?
Jap Tartu ja kui minu mälu ei peta siis oli selleks kohtunikus Tarmo Pedjasaar.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJap Tartu ja kui minu mälu ei peta siis oli selleks kohtunikus Tarmo Pedjasaar.
Kommentaar
-
Algselt postitas külastaja Vaata postitustVäga huvitava vilepartiiga vendnr 31
Kommentaar
-
25. oktoobril toimub Ahjal, Ahja keskkooli spordisaalis futsali turniir.
Edasine info ja registreerimine toimub meili teel.
Sander.Kilk@transcom.ee
Regatud on 7 meeskonda , on veel meeskondi , kes tahaksid osaleda?
osalemistasu on 400.-
turniir algab 9:30
turniir lõppeb kell 17:00
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustMinu mäletamist mööda välgub punane kaart tal päris lihtsalt,ega pikalt jokutama ei jää.Aga see väljaku teema..no mingil määral ta kindlasti aitab,kui oled aastaringselt vagude vahel jooksnud,a seekord on nii,et luunjal on vähe parem materjal ja selle vöidu nad ära vötavad kokkuvöttes.Iseasi mida siis Janek ja Toll otsustavad järgmise aasta koha pealt.
Eks me langetame selle otsuse siis kui on ka viimane mäng peetud aga ära iial ütle iial.
Kommentaar
-
Algselt postitas külastaja Vaata postitustMis aga viimast mängu puudutab siis on ju Luunjale appi tulemas mõned olulised täiendused kes esemesest kohtumisest eemal olid : Iivo Müürsepp, Sven Malinin ja Veiko Meitern
Oled sa Elva kodus mängimas käinud?
Seal on väga raske, Elva võidab 3:1 ja läheb edasi. ELVA mina olen teie poolt, igatahes õiendage omavahel vähem ja te saate luunjast jagu
Kommentaar
-
Algselt postitas külastaja Vaata postitustMis aga viimast mängu puudutab siis on ju Luunjale appi tulemas mõned olulised täiendused kes esemesest kohtumisest eemal olid : Iivo Müürsepp, Sven Malinin ja Veiko MeiternFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas jepiii Vaata postitustOled sa Elva kodus mängimas käinud?
Seal on väga raske, Elva võidab 3:1 ja läheb edasi. ELVA mina olen teie poolt, igatahes õiendage omavahel vähem ja te saate luunjast jagunr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustraske saab sul järgmine aasta tartus olemaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustA mina lähen Elvale appi arvatavasti järgmiseks kohtumiseks (a)
nagu ma aru saan, siis sina oled number 28ja nii palju kui olen sind n2inud v2ljakul, siis v6in kinnitada et sina kindlasti teeb Elva ainult tugemavaks keskv2ljal
Ja elvas on t6esti raske m2ngida, ja ma ka usun et Elva kodus v6idab !
Edu teile Elvas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar