Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 2:1
Ei ole ikka veel Tääksit näinud, aga tundub et nad on hoos + SK10 võib tiba väsinud olla karikast.
FC Aspen - Navi Vutiselts 3:1
Loogiline oleks, et Aspen võtab ära. Nemad ei tohiks alahinnata ka Navit + nagu ma aru saan, siuke omamoodi derbi teil seal vist.
FC ABJA - Rock Roll 1:3
Rock & Roll on tugevam meeskond ja peaks selle ka resultaadiks vormistama, iseasi kas 12.00 jõuavad nad Abjasse.
FC Tabivere - EMÜ SK 1:3
Tahtsin panna 0:3, aga ilmselt koduväljakul suudab Tabivere lüüa küll EMÜle. EMÜ peaks olema ka motiveeritud piisavalt pärast Aspeni ja Navi vastu vaid ühe värava löömist. Samas viik oleks vägagi meelepärane
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter X:X
Loodame punkte võtta. Karikamängu tõttu väiksed vigastusepoisid on mängijatel, aga noh, ei saagi eeldada et kõik 22 mängu saaks mängida parima koosseisuga. Seega lähme 3p järele.
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 2:1
Tõrva näitas viimati meiega mängides, et võitlevad lõpuni ja usun, et ka selles mängus saab see otsustavaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustSK Tääksi - Tartu SK10 Premium 2:1
Ei ole ikka veel Tääksit näinud, aga tundub et nad on hoos + SK10 võib tiba väsinud olla karikast.
FC Aspen - Navi Vutiselts 3:1
Loogiline oleks, et Aspen võtab ära. Nemad ei tohiks alahinnata ka Navit + nagu ma aru saan, siuke omamoodi derbi teil seal vist.
FC ABJA - Rock Roll 1:3
Rock & Roll on tugevam meeskond ja peaks selle ka resultaadiks vormistama, iseasi kas 12.00 jõuavad nad Abjasse.
FC Tabivere - EMÜ SK 1:3
Tahtsin panna 0:3, aga ilmselt koduväljakul suudab Tabivere lüüa küll EMÜle. EMÜ peaks olema ka motiveeritud piisavalt pärast Aspeni ja Navi vastu vaid ühe värava löömist. Samas viik oleks vägagi meelepärane
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter X:X
Loodame punkte võtta. Karikamängu tõttu väiksed vigastusepoisid on mängijatel, aga noh, ei saagi eeldada et kõik 22 mängu saaks mängida parima koosseisuga. Seega lähme 3p järele.
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 2:1
Tõrva näitas viimati meiega mängides, et võitlevad lõpuni ja usun, et ka selles mängus saab see otsustavaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustTra sa ei jaga ikka mitte midagi. Pole mõtet uupi pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustTra sa ei jaga ikka mitte midagi. Pole mõtet uupi pakkuda.mida sa siis veel ootasid? mängujärgseid juba?
minu tagasihoidlikud soovid oleksid sellised
SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 1:1
FC Aspen - Navi Vutiselts 2-2
FC ABJA - Rock Roll 1:0
FC Tabivere - EMÜ SK ?:?
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter 0:0
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 0:1
pikemad kommentaarid on kohatud, sest tulemustest saab väljalugeda kõik, mis ma tahtsin seekord öelda.pommitaja
Kommentaar
-
SK Tääksi - Tartu SK10 Premium sk10 premium on väsinud karikast ja siit tuleb viik 2:2
FC Aspen - Navi Vutiselts derbi sats tuleb põnev lahing hoolimatta kaotusest (aspenile) võitleb navi edasi ja lööb viimasel minutil veel värava.3:2
FC ABJA - Rock Roll -Rock&roll saadab nahkkera 2-l korral abjale väravasse aga see jääb väheks abja võidab 4:2
FC Tabivere - EMÜ SK Vooru tulisem lahing minumeelestlüüakse 5 kolli väravatesse kokku!seisu ei oska arvata
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter q-med võiks ära kasutada welco väsimust karika mängust, aga fännid hoiavad welcot üleval ja welco võidab 1:3
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök warrioril hea sats tulemas? löögil pole midagi vastu panna ja seis jääb pärast 90+2 minutit 3:1
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustTõrva FC Warrior - Tartu JK Löök warrioril hea sats tulemas? löögil pole midagi vastu panna ja seis jääb pärast 90+2 minutit 3:1
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustTra sa ei jaga ikka mitte midagi. Pole mõtet uupi pakkuda.
Võitjate osas oli meil 6 mängu peale 5 samasugust tulemust. Mis ma pakkusin valet väravate vahet?
Mis teha kui mul ei ole sensitiivi taju väravate osas. Aga ma salvestasin su pakkumise ja eks pühapäeval vaatame, kas sinu teaduslikult põhistatud tulemused pidasid paika või hoopis minu uupi pakkumised
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustjagas ju mängueelseid kommentaaremida sa siis veel ootasid? mängujärgseid juba?
minu tagasihoidlikud soovid oleksid sellised
SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 1:1
FC Aspen - Navi Vutiselts 2-2
FC ABJA - Rock Roll 1:0
FC Tabivere - EMÜ SK ?:?
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter 0:0
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 0:1
pikemad kommentaarid on kohatud, sest tulemustest saab väljalugeda kõik, mis ma tahtsin seekord öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas veikz Vaata postitustPäkko kuule sa oled ise mingi hull matmaatik et arvestad kõik seci pealt välja ja siis ütled, et mell tegi hullu ennustuse ja siis paned ise 4:2
TARK POISS PEAKS ÜTLEMA.
4:2 on reaalsem kui 11:11 ja see 4:2 tuleb ka!
Piisavalt tark!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar