Algselt postitas veiku
Vaata postitust

kui läheb siis on küll norm 

eks me pinguta löpuni välja ja nagunii enamus Lööki mängijaid mängivad oma löbuks et teha sporti ja kuna jalgpall meeldib siis saabki kaks kasuliku yhendada ja ehk juba järgmine aasta liigume welcole ja teistele vanadele tuttavatele järgi körgemasse liigasse ja kui ei liigu siis LAS MINNA 

mina ei ole mingisugune staar. aga mis teha on mul on v6itleja hing? ja ma igas m2ngus tahan saada resultaati. mitte et vaadata et ma tulen m2ngule ja saan teada et p6hikoosseis on ainult 3-4 kaineid m2ngijaid... ylej22nud loevad oma promille
rohkem ma ei viitsi sellest r22kida.
mina ei ole mingisugune staar. aga mis teha on mul on v6itleja hing? ja ma igas m2ngus tahan saada resultaati. mitte et vaadata et ma tulen m2ngule ja saan teada et p6hikoosseis on ainult 3-4 kaineid m2ngijaid... ylej22nud loevad oma promille

Kommentaar