Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Vabandused, jäi kahe silma vahele.Algselt postitas SkTääksi Vaata postitustEnnast ei leidnud siit tabelist!
Meil on uus ennustusmängu liider!
Tabel:
SkTääksi - 4p
Saso09 – 3p
Feljonks – 3p
Iminsee – 2p
Quiz24 – 2p
Bailaa – 2p
Devilboy – 2p
Tamar12 – 1p
Tiwaz – 1p
Tammetoits – 1p
Valu – 1p
Martinho – 1p
Mikenike – 1p
Tarry – 1p
Kristjan? – 1p
Kaitz – 1p
Lacoste – 1p
Vincet – 1p
Umbadapopp – 1p
Maka – 0p
Heinz7 – 0p
Vähk – 0p
Elex – 0p
Kommentaar
-
No peate siis ise vastupidist tõestama! Otepääga suutsite seda teha nyyd veel vaja tõestust! Mina usun teie võitudesse... Ajage põhimehed kohaleAlgselt postitas wiinuks Vaata postitustJumala lahe, iga voor pakutakse meile kaotusi
(S-J)
Kommentaar
-
Jumala äge, et meile pakutakse ikka järjekindlalt võite, kuigi peale head algust oleme saanud nüüd 4 kaotust järjest. Aga loodame sellelt allakäigutrepilt vaikselt tagasi üles hakata ronima ja mis muu koht oleks parem võiduradadele tagasi saamiseks kui meie oma uus ja imeilus koduväljak - Tehvandi staadion.
SK Tääksi - FC Aspen 3-1
FC Otepää - Põlva FC Lootos II 5-0
Suure-Jaani United - Võru JK II 3-3
Tõrva FC Warrior - Tartu Quattromed 4-3 Siit paarist ma ootan üllatust
FC Otepää II
Kommentaar
-
Liigatabel räägib enda eest, ja ausalt, esialgu panin ma pärast pika teksti kirjutamist S-J võidu(võrul võõrsilmäng ja vaja pilvedest alla tuua), aga pärast, kui lühidalt tegin, siis läks kaks korda skooripanek sassi ja siis sain aru, et see on vist saatus ja jätsin nii nagu nüüd näha võibAlgselt postitas wiinuks Vaata postitustJumala lahe, iga voor pakutakse meile kaotusi
(S-J)
Kommentaar
-
SK Tääksi - FC Aspen 2-1 arvan et tääksi võtab kodus ikka ära selle,kuigi mitte kergelt.
FC Otepää - Põlva FC Lootos 1-1 pakun et viik,kuna olen 1 tiimiga mänginud ja teise kohta lissalt olen lugenud
Suure-Jaani United - Võru JK II 2-1 kui võõrsil lõi quotro vastu kolli ja lasi ainult 3,sis arvan et võtab kodus võru ära.
Tõrva FC Warrior - Tartu Quattromed 2-3 tõrval head mängijad ja kiired,,aga kaitse logiseb,sealt need 3 kolli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
), kuid kes leiab, et talle on ülekohtut tehtud, andku märku.
Kommentaar