Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
    Täitsa pädev kokkuvõte Welco-Löök mängust sai Sügenskottensi poolt juba tehtud. Aga kuna mul enne A-Rühma algust midagi tarka teha pole,siis lisaks ka veits.
    Esimene poolaeg oli tõesti võrdne,vb oleks viik olnud selle järel aus tulemus. Teisel poolajal minu arust Löök väsis. Eks milleski peab see avalduma,kui neil mängumehed poolajal mõnuga suitsu tõmbavad. Pärast 3:1 väravat hakkas mõnel mehel katus ka ära sõitma. Nõuti väga häälekalt suluseisu,mida minu arust seal küll ei olnud (lõin ise selle löögi vastu väravavahti,millest tagasipõrkunud palli meie ründaja tühja väravasse lükkas,seega olin olukorrale väga lähedal). Pärast seda olukorda oli juba suht kindel tunne,et võit tuleb kenasti ära. Lõpupoole lahkus meie kõigi lemmik foorumipostitaja Leshiy platsilt, lubades,et enam Lööki ei esinda ja siis muidugi väravavaht läks täiesti lolliks. Kutt pärast kollase saamist otsustas kohe ära,et läheb punase peale välja - võttis kindad käest ära,viskas palli kohtunikule kõhtu ja üritas teda ründama hakata. Enne platsilt lahkumist ütles kohtunikule veel,et "pärast mängu kohtume". Loodan,et väravavaht ja kohtunik,kes tundus väga noor, siiski pärast mängu ei kohtunud enam. Kohtunik oli ilmselgelt noor ja kogenematu,aga midagi väga hullu ta seal platsil nüüd küll korda ei saatnud ja sai toimuvast minu meelest päris adekvaatselt aru.
    Eks näis,milline karistus sellele intsidendile järgneb,aga ilmselt mingi rahatrahv ja täiesti õigustatult. Olen kindel,et Löögi mehed said isegi aru,et väravavaht oli olukorras ise täiesti süüdi ja konkreetselt selles olukorras ei saanud kohtunikule midagi ette heita.

Kokkuvõtteks ütleks,et Löögi ja Welco mängijate meisterlikkuses minu arust mingit erilist tasemevahet pole. See,et me Lööki nüüd suurelt võita suutsime, tulebki pigem sellest,et Welco mängijad võtavad sporti väheke tõsisemalt, on füüsiliselt paremas vormis, suitsu väga ei tee..

Aspeniga toimuvast on tõesti kahju, üsna mõnusa satsi mulje on nad minule seni jätnud. Praegu tundub küll,et FC Aspen jääb 3-aastaseks projektiks ja järgmisel hooajal seda võistkonda enam ei eksisteeri.

kurat, sa ikka k6ike n2ed ja k6ike kuuled ega jah. ei viitsi ma enam vaadata selle peale. iga m2ng L88ki kaitseliin l88b ISE endale minimaalselt 2 v2ravat. see ei ole normaalne. m2ngime iga vastasega nii nagu oleks see Tallinna FC Levadia. v2hemalt 8 kaitsem2ngijad on taktitas. ei anta ju v6imalust rynnata ja eespool midagi huvitavad v2lja m6elda. ei, m6tlevad ainult sellest et ise ei saaks kolli. 4 liigas mina nii m2ngida ei taha.
    peace.

Kommentaar

Mariot jah väravas polnud, vist lõpus läks asendama ? (=mängis väljakul?)

Leshiy no, siis mängi ise keskkaitses või ära pane nii "nõrki vendi" kaitsesse. Üldiselt tundubki (sorri kui solvan kedagi), et Löögil päris hea rünne ja keskpoolik tundub ka normaalne olevat paari hea mängijaga, kaitsesse aga topitakse kõige nõrgemad?

Ja kaitse ei kärise kaitse koha pealt, olukorrad tekivad kui poolikud hurraaga peale lendavad ja keskelt-äärelt läbi tullakse lihtsalt.

Jalgpall algab ikka kaitsest
      Võin vist väita, et Welco tugevaim liin ja ka trump on kaitse Sealt need väravavõimalused ju luuaksegi

lõõpida on ikka tore..

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
        Ei tea mis küll saadjärvel juhtus aga Viljandis mängul oleks tulnud sellele löögiliigutusele eelnenud kokkupõrge kohtuniku poolt veaks vilistada. Väravavaht hüppas otse üles palli püüdma ja Valtna tuli kerge hooga ja hüppas talle kehasse ning ilmselgelt Valtna ei mänginud selles olukorras mitte palli vaid väravavahti. Väravavahi eksimus oli see, et polnud enda kaitseks põlve tõstnud. Peale seda kukkus pall maha ja läks kastis rüseluseks.
        Ma ei õigusta siin löögiliigutust vaid kritiseerin kohtuniku ja ründaja käitumist!
        Jah, nõustun, et kokkupõrge tulnuks veaks vilistada, aga kindlasti ei olnud mingi räige veaga tegu. Ja sellepärast tasubki ründajal alati olukord lõpuni mängida,et võib ju juhtuda,et kohtunik ei märka viga. Igal juhul reageeris Liverpooli väravavaht ikka väga hullult üle. Ja Saadjärvel karikal oli üldiselt nii,et kui mõni Liverpooli mees suu lahti tegi,siis tuli sealt mingi lause stiilis "Rahu, Dima!" või "Okei, Dima, mängime nüüd jalgpalli".

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
          kurat, sa ikka k6ike n2ed ja k6ike kuuled ega jah. ei viitsi ma enam vaadata selle peale. iga m2ng L88ki kaitseliin l88b ISE endale minimaalselt 2 v2ravat. see ei ole normaalne. m2ngime iga vastasega nii nagu oleks see Tallinna FC Levadia. v2hemalt 8 kaitsem2ngijad on taktitas. ei anta ju v6imalust rynnata ja eespool midagi huvitavad v2lja m6elda. ei, m6tlevad ainult sellest et ise ei saaks kolli. 4 liigas mina nii m2ngida ei taha.
          peace.

Ega sinu tase vaevalt,et kõrgemal lubaks mängida
          Olen see kes olen

Kommentaar

Lesiy kuhu klubisse siirdud siis mängima?

Kommentaar

peace.
              Ah löpeta ära.
              JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas Ertai Vaata postitust
                Lõpus läks hoopis ründaja Jevgeni Voitovitš väravasse.
                JK Welco Elekter

Kommentaar

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
                  Jah, nõustun, et kokkupõrge tulnuks veaks vilistada, aga kindlasti ei olnud mingi räige veaga tegu. Ja sellepärast tasubki ründajal alati olukord lõpuni mängida,et võib ju juhtuda,et kohtunik ei märka viga. Igal juhul reageeris Liverpooli väravavaht ikka väga hullult üle. Ja Saadjärvel karikal oli üldiselt nii,et kui mõni Liverpooli mees suu lahti tegi,siis tuli sealt mingi lause stiilis "Rahu, Dima!" või "Okei, Dima, mängime nüüd jalgpalli".
                  Kõige parem on asja kõrvalt jälgida ja siis järeldusi teha, kuid olles olukorrale kõige lähemal ning tulla Saadjärve olukorra juurde tagasi, ei olnud asi mingis tõukes või olukorra lõpuni mängimises, vaid need sõnad mis tulevad taoliste tüüpide suust. Kui asi rassismiks jalgpalliplatsil läheb, ega siis eriti rahulikuks ei saa jääda. Mis puutub olukorda Viljandis, siis niites maha 4 meie meest, kaasaarvatud väravavaht, naerda selle peale ja veel oma õigust nõuda on lihtsalt naeruväärne. Point on lihtsalt selles, et sellised argpüksid, kes julgevad kõigepealt ärplemist alustada ei julge seda ka lõpetada, vaid peidavad ennast kohtuniku taha. Anyway, pikk jutt, sitt jutt. Asi on minevikus, kuid kelle kahjuks ning kelle õnneks ei loobu ma oma eelarvamusest Valtna suhtes.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Ega sinu tase vaevalt,et kõrgemal lubaks mängida
                    2ra muretse, k6rgemal on kergem m2ngida. seal sain kyll hakkama.

Kommentaar

Algselt postitas Ertai Vaata postitust

Leshiy no, siis mängi ise keskkaitses või ära pane nii "nõrki vendi" kaitsesse. Üldiselt tundubki (sorri kui solvan kedagi), et Löögil päris hea rünne ja keskpoolik tundub ka normaalne olevat paari hea mängijaga, kaitsesse aga topitakse kõige nõrgemad?

Ja kaitse ei kärise kaitse koha pealt, olukorrad tekivad kui poolikud hurraaga peale lendavad ja keskelt-äärelt läbi tullakse lihtsalt.

Jalgpall algab ikka kaitsest
                      Võin vist väita, et Welco tugevaim liin ja ka trump on kaitse Sealt need väravavõimalused ju luuaksegi

lõõpida on ikka tore..
                      kui sa n2eksid millised v2ravad lendavad L88ki v2ravasse, siis saaksid minust aru kyll. kui sa ei ole n2inud siis meil ei ole millestki r22kida

Kommentaar

2ra muretse, k6rgemal on kergem m2ngida. seal sain kyll hakkama.
                        Hädine oled, soovitan rahvaliigat sulle semu
                        HSV - Hamburger Sport-Verein von 1887

Kommentaar

Algselt postitas veiku Vaata postitust
                          Lesiy kuhu klubisse siirdud siis mängima?
                          hetkel mitte kuhugi. praegu on aega m6elda mis edasi yldse saab.

Kommentaar

aga löögi mängudele siis ei lähegi nii kaua kuni midagi leidnud ei ole

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
                              Point on lihtsalt selles, et sellised argpüksid, kes julgevad kõigepealt ärplemist alustada ei julge seda ka lõpetada, vaid peidavad ennast kohtuniku taha. Anyway, pikk jutt, sitt jutt. Asi on minevikus, kuid kelle kahjuks ning kelle õnneks ei loobu ma oma eelarvamusest Valtna suhtes.
                              Sinu maailmavaate järgi on siis kõige õigem iga väikese sõneluse ja lahkarvamuse korral mänguväljakul kohe otse torru sõita? Oled sa kunagi mõelnud, et kui kohtunikku väljakul poleks, siis poleks ka keegi sinusuguseid temperamentseid "turvamehi" ohjeldamas.

Öelda oleks paljutki, aga tunne on, et kohale see ei jõua.

Kommentaar

Algselt postitas Sügenskottens Vaata postitust
                                Sinu maailmavaate järgi on siis kõige õigem iga väikese sõneluse ja lahkarvamuse korral mänguväljakul kohe otse torru sõita? Oled sa kunagi mõelnud, et kui kohtunikku väljakul poleks, siis poleks ka keegi sinusuguseid temperamentseid "turvamehi" ohjeldamas.

Öelda oleks paljutki, aga tunne on, et kohale see ei jõua.
                                Jutt ei käinud ju torru sõitmisest, vaid sellest, et kui sa vea teed, siis julge ka seda tunnistada, mitte peitu pugeda või Valtna puhul ennast veel õigustada. Sel teemal pole mõtet vaielda, igal omad arusaamad asjast nagu oli ka saates "Õhtusöök viiele," kus arutati surmanuhtlust. Võib-olla kohtume jalgpalliplatsil!

Kommentaar

Working...
                                X