Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas timursem Vaata postitust
    no aga oleksid nad kaotanud oleksid nad(karksi) ikka ju kolmandasse jäänud???
    miiiiks niii?

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
      no aga oleksid nad kaotanud oleksid nad(karksi) ikka ju kolmandasse jäänud???
      Üldse mitte. Karksi kaotuse korral oleksid nad IV kukkunud. Kupid ei puutu üldse asjasse kuna nad jäid eelviimaseks ja langesid otse IV liigasse. Loobudes jääb lihtsalt IV-sse 1 sats vähem. Oleks Kupid tagant kolmandaks, oleks Qmed ilma mängudeta III-sse pääsenud aga Karksi oleks eelviimasena IV langenud.

Kommentaar

Ega sina Bobik ometi roolijoodikust üliõpilane aarhusis pole???

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
        Böö!

Hooaja viimane mäng on ees ja senini on minu, kui perspektiivituima eestlasest välismängija kontol 3 mängu ja 4 banaani ja kolm pudelit mineraalvett. Seis on muidugi stt, sest me võime juhuslikult alla sadada madalamasse liigasse. Ma üldiselt ei imesta, et Rooba tugevuselt II liigas platsile ei saa peale muude jamade. Siin kaks liigat madalamalgi on selliseid võlureid, et sajebiis. Mina muidugi tõmban keskmist taset alla, aga noh, palk on hea ja suurte rindadega naisfännid on täitsa mõnusad

P.S. Legoland on nii mõttetu tetrisekuubikutest koosnev küla, et sinna ei soovita minna. Parken ja Tivoli Kopenhaagenis käravad oluliselt paremini

Quattromed võiks ikkagi alla jääda. Q-Medi mängijad on nii sümpaatsed Pele'd et võiks ikka sõprade keskele jääda. Müüge oma parimad pojad maha ja kasvatage noored ja andekad asemele

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust
          Ega sina Bobik ometi roolijoodikust üliõpilane aarhusis pole???
          Bobik on 24 a vana, vähemalt soccerneti andmetel.

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
            Bobik on 24 a vana, vähemalt soccerneti andmetel.
            Tänan vastamast!

Mis ajast profipallur joob, issand küll!

Mina selles autos polnud ning õnneks ühtegi lähemat tuttavat ka mitte.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
              Tänan vastamast!

Mis ajast profipallur joob, issand küll!

Mina selles autos polnud ning õnneks ühtegi lähemat tuttavat ka mitte.
              olid auto katusel?
              pommitaja

Kommentaar

Tere, küsimus selline, et mis värvi vorm IV liiga lõuna meeskondadel (domineeriv) on ? Võimalik, et liigaga liitub uus meeskond ja hea oleks unikaalset värvi vormi omada.

Edit: Ma ei leia enam 4. läänetsooni foorumit - kas ma olen pime või milles asi :|

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust
                  Tere, küsimus selline, et mis värvi vorm IV liiga lõuna meeskondadel (domineeriv) on ? Võimalik, et liigaga liitub uus meeskond ja hea oleks unikaalset värvi vormi omada.

Edit: Ma ei leia enam 4. läänetsooni foorumit - kas ma olen pime või milles asi :|
                  Igasugu siniseid on - rohekas-helesinisest kuni väga tumeda siniseni, kollane, valge, must, punane...ei mäleta rohkem. Triibulisi pole. Läänetsooni foorumit pole keegi järelikult ammu kasutanud, otsi sügavamalt, seaded annavad tõenäoliselt mingi piiratud ajaloo.

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust

kollaseid peaks 2 olema kindlasti, otepää ja luunja, oli ka vaprus aga tema lahkus, ah jah võhma ka kollane, ja ka suure-jaani oli vist? domineerivaim seega vist kollane,

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                      kollaseid peaks 2 olema kindlasti, otepää ja luunja, oli ka vaprus aga tema lahkus, ah jah võhma ka kollane, ja ka suure-jaani oli vist? domineerivaim seega vist kollane,
                      no epa on järgmine aasta valge/roheline/valge kostüümiga.
                      pommitaja

Kommentaar

Järgmisel aastal 4-nda liigaga taas liituv Järva-Jaani omab ka kollast vormi.
                        Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Võimalik,et JK Karksi liitub siiki kah 4 liigaga,aga tulemus tehakse teatavaks peale jõule.

see tähendab siis seda,et loobutakse III liiga kohast,kus selle saab JK Quattromed
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Suure-Jaani Rolling Doorsil ei ole kunagi kollaseid särke olnud, meil on valged ja väga unikaalsed roosad särgid
                            kunagi iidsel ajal oli meie kandis selline tiim nagu SK Kirm ja neil olid kollased
                            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                              Suure-Jaani Rolling Doorsil ei ole kunagi kollaseid särke olnud, meil on valged ja väga unikaalsed roosad särgid
                              kunagi iidsel ajal oli meie kandis selline tiim nagu SK Kirm ja neil olid kollased
                              mybad then, vabandused

Kommentaar

pühapäeval siis proovime alustada emü sk hooajaeelsete mängudega. esimeseks vastaseks oleme palunud endale fc otepää kellega võib juhtuda, et see hooaeg liigamängude ajal kohtuda ei õnnestugi kui aga õnnestub siis pole ka midagi hullu lahti.
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X