Vist jäi ikka 10:4..krt..seda teab.HaServi poolt tänud Quattromedile,hea treeningmängu eest.Edu algaval hooajal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustei no meid lüpsate te nagu omi lehmi...me kottipoisid sel aastal..võtame rahulikult
Kohalik derby ikkagi ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustEga me siis väljakule uimerdama ei tulnud..
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustkrt ma vaatasin interi ja pooli mängu krt kus uimerdasid...1:0 jäi aintnr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustleidsid kah keda vörrelda..
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustma tean, et te paremad...aga polnud paremat näidetnr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustElaks veel kuidagi yle selle alanduse,aga Pooli manimine...
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustei no meid lüpsate te nagu omi lehmi...me kottipoisid sel aastal..võtame rahulikult
ha-servist üks mees arvas igatahes quattromediga mänguseisuks 20-4pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustkle ma igipõline ManU fänn, ei võtnud mul see pooli kirjutamine kanakarvu turjalenr 31
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Rams Vaata postitustMis kell homme see mäng on?
selle liigaaasta arvan tulevat pingeline ja seda eriti kohtadele 2-6 mis siis minu arvates võivad hõivata järgnevalt:
2. fc otepää- no kolmas v kes teab mitmes aasta igavene esimene mitte kolmandasse pääseja võtab ennast käsile- seda olen juba näinud ka milleks nad võimelised on...
3. pakun tabivere pundile, tunduvad suhteliselt löögijõulised kuigi mine tea- said nad meilt ühe hea täienduse ründesse, esimese aasta pundi kohta alati midagi raske arvata.
4. R&R/löök no kui nad see aasta ära ei tee siis nad ei tee seda kunagi
5. luunja on olnud alati selline punt keda tuleb austada, sest muidu käid järgmised nädalad kipsiga, kuid paistab, et luunjagi on oma löögijõudu ümbermänginud ja paljud on lahkunud teistesse tiimidesse.
6. abja noored on näidanud päris head minekut hooaja eelsetes mängudes, loodetavasti jätkub neil võhma ka hooajal lõpuni.
7.puka no jutu järgi tunduvad otepää tüüpi tugev tiim olevat aga siiani pole nende trofeesid näinud ja seega arvan, et esikuuikusse neil asja pole veel.
8. aspen muud ei oska arvata, et kui võrukad on olnud juba aastad meil tsoonis mänginud ja sellega hästi hakkama saanud. ehk läheb paremini, mis?
9. welco poisid- ei tea kas see sama punt, kes pidi masuudinaise? nime kandma hakkama eks hooaeg näitab milleks nad tegelikult võimelised on.
10. tõrva on korra juba proovinud, eks uuesti tulemine on ainult tervitatav.
11. emü - noo seekoht on hõivatud ainult selleks, et olla vähemalt eespool quattromed
12. eelmise hooaja superüllatuse valmistanud quattromed jätkab üllatamist ning hõivab seehooaeg viimase koha,et emü sk-d häbist säästa ning seoses sellega saavad nad aastaks puujalakarika hoidjateks.
edu kõigile eriti neile kes juba aprilli esimese nädalavahetusel v-karikas lahingusse astuvad.
P.S: tõsiselt pole mõtet tegelikult seda ennustust võtta kuna eelmisel hooajal oli mingi täpsus sinna 5 % kantipommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas zlatan13 Vaata postitustja mida ma loen FCE Puka pakutakse 11 ja mida veel 12 võistkonda ongi ainult, õnneks jh otepää see viimane aga mulle meeldibki kui meid alahinnatakse siis selle järgi iga võit on meil eneseületamine, võtamegi eesmärgiks siis FC Otepää edestamise edu kõigile!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar