Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

selle kastmise idee võid kohe ilmataadi kättesse usalda, ainus amatööridele mõeldud staadion, kus kastmist(minu teada) tehakse on ülenurme staadion ja sealgi alles väga väga hullus olukorras. kuid positiivne on see küll, et suvel ikka murule kolitakse mänge pidama.
    pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
      Väike rõõmusõnum teile Welco poolt.
      Hülgame Tamme staadioni,mis ka meile armsaks juba saanud ja kolime üle Põllu tänava staadionile. Põllu stata olukorrast pole kahjuks ülevaadet,aga olgem ausad, Tamme betoonist halvem ikka ju olla ei saa?
      Kahjuks tuleva nädala kodumängu Quattromediga peame pidama veel tammal, siinkohal vabandused Med-i mängijatele, samas saame koos öelda head aega sellele suurepärasele staadionile.
      Ega põllul ka midagi head pole

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
        Ega põllul ka midagi head pole
        Nu natuke ikka võrreldes betooniga
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Nu natuke ikka võrreldes betooniga
          To on peaaegu ka sama nagu betoon

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r
            Kes teeks elva pukast kiire ylevaate mängijatest ja eriti ryndajatest?
            nii palju kui kõvalt sai vaadatud nende kohtumist HaServiga(mis võib osutuda petlikuks) ei tohiks teil probleeme tulla. paar pikka on neil, kes väga ei liikunud ning ülejäänud sellised keskmikud, kellest tundus, et kolm tahtsid ka liiga teisele meeskonnale säru teha. rünne jäi igatahes selles mängus hambutuks. aga eks keegi mõne muu meeskonna mängija teab paremini vastata. sest no põlva lootos ei ole teps mitte kehva meeskond, kuid sellest hoolimata said 9:0 pähe.
            pommitaja

Kommentaar

Kes teeks elva pukast kiire ylevaate mängijatest ja eriti ryndajatest?
              noo Tabiverel peaks olema Elva mängijatest hea ülevaade. Päris mitmel samal turniiril mänginud.
              Aga HaServ on hoopist teisest mastist sats, vähemalt siin liigas, mõni ime , siis et rünnak oli hambutu.

Aga pmst on nii, et ründes on nii pikkust, kiirust, jõudu ja tehnikat. Iseasi kelle treener otsustab algkoosseisus väljakule saata, sest valikut nagu on. Jaa ääred peaksid ka homme kõigi eelduste kohaselt head olema, kui need mängijad kohal on , keda mõtlen.

Kristo, homme mängid muidu ise ka või ? Sorry kui eksisin nimega.

Kommentaar

jah mina olengi väravas aga kes oled sina siim??
                Eii ma olen täiesti tavaline Otepää poiss. Kui sa nüüd natukene mõtled selle kõige peale, siis peaks sulle ette lööma küll, kes ma olen. See foorum siin pole päris õige koht selle asja arutamiseks.

Kommentaar

Äkki ytleb keegi puka väravavahi kohta ka midagi?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                    Äkki ytleb keegi puka väravavahi kohta ka midagi?
                    suht norm.
                    nr 31

Kommentaar

kto zdes`?
                      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

17.05. 12.00 FC Otepää – FC Aspen 2:2

Kommentaar

Algselt postitas saso08 Vaata postitust
                          17.05. 12.00 FC Otepää – FC Aspen 2:2
                          Aspenilt hea mäng, läks 1. poolajal juhtima, otepää viigistas 40ndal, aspeni duubel 60ndal ja otepää viik 84ndal, muidu võitluslik mäng, kohati natuke kaheldav vile a mõlemale poole tuli sellist!

aga edu Aspenile, sümpaatne võitluslik sats!

pikem jutt/pildid/video varsti www.fcotepaa.ee

Kommentaar

ma usun, et tänasepäeva üllatus on veel ees. nimelt on luunja ja welco vaheline mäng hetkeks? peatatud, sest üks luunja mängija otsustas peale talle määratud punast kaarti kohtunikule peaga näkku lajatada. tegemist oli siis 2:0 welco eduseisus tekkinud olukorraga, kus luunja kaitsja mängis tegelikult suht puhtalt palli ja welco ründaja valtna komistas ning kohtunik nähes seda situatsiooni seljatagant otsustas anda siis kaitsjale punase kui viimasena vastase ründaja mahatõmbamise eest. kui welco esimene värav oli ikka puhtast sulust löödud siis teine oli igati korralikult vastaste ülemängimisega tekitatud. igatahes on loota, et luunjal see nn löömamees enam see hooaeg platsile ei astu neljandas liigas.
                            pommitaja

Kommentaar

kes luunja poolelt sai hakkama sellega? ja kes kohtunik oli? teab keegi?

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                                ma usun, et tänasepäeva üllatus on veel ees. nimelt on luunja ja welco vaheline mäng hetkeks? peatatud, sest üks luunja mängija otsustas peale talle määratud punast kaarti kohtunikule peaga näkku lajatada. tegemist oli siis 2:0 welco eduseisus tekkinud olukorraga, kus luunja kaitsja mängis tegelikult suht puhtalt palli ja welco ründaja valtna komistas ning kohtunik nähes seda situatsiooni seljatagant otsustas anda siis kaitsjale punase kui viimasena vastase ründaja mahatõmbamise eest. kui welco esimene värav oli ikka puhtast sulust löödud siis teine oli igati korralikult vastaste ülemängimisega tekitatud. igatahes on loota, et luunjal see nn löömamees enam see hooaeg platsile ei astu neljandas liigas.
                                Aga Fc Aspeni ja FC Otepää 2:2 viik ei ole üllatus

Kommentaar

Working...
                                X