Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sass.G Vaata postitust
    HAServ võidab arvatavasti...
    aga samas ei tea mis juhtuda võib...
    Nu Tabiverel väiksel väljakul väike eelis on aga jah...
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Nu Tabiverel väiksel väljakul väike eelis on aga jah...
      kui väike väljak see ikka saab olla...

Kommentaar

Algselt postitas sass.G Vaata postitust
        kui väike väljak see ikka saab olla...
        90 x 50 m
        ja Tabivere annab enda poolt loodetavasti parima! ootame põnevusega!
        //

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
          90 x 50 m
          ja Tabivere annab enda poolt loodetavasti parima! ootame põnevusega!
          Kitsam kui Abja,aga pikem Abja väljakust
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Kitsam kui Abja,aga pikem Abja väljakust
            samasugune juurvilja aed nagu karksi-nuias v?v on ikka veits tasasem?
            nr 31

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
              seal oli puhas punane... ma seisisin 5 meetrit tagant... ja n2gin... oli moment - oli vile - ja
              p2rast vilet ta l6i jalaga meie m2ngijat..(esimesel poolajal oli sarnane moment, tema oligi , aga ei saanudki kaarti) k6ik on okey

Vaadake rohkem jalgpalli ja 6ppige reeglid 2ra
              No ei jõua ikka ära imestada kui kõvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                No ei jõua ikka ära imestada kui kõvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...

Esiliiga keskmikust ei saa siin kuidagi juttu olla miks muidu need mehed Maag-Tammekast välja praagiti.

Kommentaar

ei tasu nyyd nii tösiselt neid poisi väljaytlemisi kah vötta.mis puutub sellesse keskmiku juttu..see selleks..ma arvan,et hetke seisuga vast 3-4 mängijat saaks seal(esiliigas) hakkama..a mansa tervenisti..ma ei teagi,kui vast mina ja veel siin möned yle kolmekympased puujalad eest ära kaome siis korraliku täienduse puhul suudaks meeskond tervikuna vöidelda vast 2 liiga ylemiste kohtade pärast.ise olete ju 2liiga mansaga(tarvastu) mänginud ja vaevalt nad nyyd nii ulmelised mängumehed olid.ja me ise vöitsime selle koosseisuga vöru jk kes kah nyyd päris peksupoiss ei ole.
                  nr 31

Kommentaar

No ei jхua ikka дra imestada kui kхvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...
                    zaviduj detka
                    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

eptuuu!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                        sosi korjavij pidar!
                        vali sönu.
                        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Jura Koftun Vaata postitust
                          eptuuu!!!!!!!
                          Tore kui intelligentsed vene poisid ka avaldavad oma arvamust foormis, eriti veel kui see sisaldab nii palju huvitavad ja meile kõigile olulist informatsiooni. Aga üldiselt vist sellised mehed tõstavad oma võistkonna mainet teiste silmis kõvast

Kommentaar

Kui Sa ise Vahur või näit Rodion või keegi tema taseme meestest oleks esiliiga koha pealt sõna võtnud, poleks mul mingit kobisemist olnud. Lihtsalt üks vennike, kelle enda tase on täpselt IV liiga, laiab siin nii et vähe pole. Rohkem kavatse ärrituda ka, sest ma ei näe enam, mida ta kirjutab.

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                              Tore kui intelligentsed vene poisid ka avaldavad oma arvamust foormis, eriti veel kui see sisaldab nii palju huvitavad ja meile kõigile olulist informatsiooni. Aga üldiselt vist sellised mehed tõstavad oma võistkonna mainet teiste silmis kõvast
                              tead,selle asjaga on nii,et..kuda nyyd öeldagi..paremateski peredes juhtub..kahju muidugi,kui leidub keegi kes treeneri ja kapteni töö ära tahab nullida.onju algusest peale ikka eesmärk olnud näidata end kui viisakas sats kes väldib sihukest yleliigset mula ja toorutsemist väljakul.muide viimati nimetatud asjade eest,kui see toob endaga kaasa kollase kaardi on ette nähtud klubi sisene trahv.raske on muidugi kontrollida väljaspool väljakut toimuvat..täiskasvanud inimesed ju köik..ei saa hakata ometi kättpidi talutama.ehk järsku seekord matab siis söjakirve maha ja loodame,et väike noomitus löpetab selliste pärlite loopimise ära.
                              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                tead,selle asjaga on nii,et..kuda nyyd öeldagi..paremateski peredes juhtub..kahju muidugi,kui leidub keegi kes treeneri ja kapteni töö ära tahab nullida.onju algusest peale ikka eesmärk olnud näidata end kui viisakas sats kes väldib sihukest yleliigset mula ja toorutsemist väljakul.muide viimati nimetatud asjade eest,kui see toob endaga kaasa kollase kaardi on ette nähtud klubi sisene trahv.raske on muidugi kontrollida väljaspool väljakut toimuvat..täiskasvanud inimesed ju köik..ei saa hakata ometi kättpidi talutama.ehk järsku seekord matab siis söjakirve maha ja loodame,et väike noomitus löpetab selliste pärlite loopimise ära.
                                eks igas võistkonnas mõni selline kes natuke riiukam vms, a üldmaine ha-servist väga viis! disipliin vägagi paigas, ja mehed mängivad väljakul mitte ei jutusta! eks me isegi üritame korraliku joont hoida ja üldjoontes ka mölinaks ei lähe, eks kokkuvõttes on ju ainult üks kohtunik mängul ja tema vile maksab!
                                aga tänud hea mängu eest ha-servile!

Kommentaar

Working...
                                X