Algselt postitas sass.G
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu Tabiverel väiksel väljakul väike eelis on aga jah...
Kommentaar
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustkui väike väljak see ikka saab olla...
ja Tabivere annab enda poolt loodetavasti parima! ootame põnevusega!//
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitust90 x 50 m
ja Tabivere annab enda poolt loodetavasti parima! ootame põnevusega!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKitsam kui Abja,aga pikem Abja väljakustnr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustseal oli puhas punane... ma seisisin 5 meetrit tagant... ja n2gin... oli moment - oli vile - ja
p2rast vilet ta l6i jalaga meie m2ngijat..(esimesel poolajal oli sarnane moment, tema oligi , aga ei saanudki kaarti) k6ik on okey
Vaadake rohkem jalgpalli ja 6ppige reeglid 2ra
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustNo ei jõua ikka ära imestada kui kõvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...
Esiliiga keskmikust ei saa siin kuidagi juttu olla miks muidu need mehed Maag-Tammekast välja praagiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustNo ei jõua ikka ära imestada kui kõvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustNo ei jхua ikka дra imestada kui kхvad ja profid vennad meie mannetud liigat siin ilustavad oma kohalolekuga. Esiliiga keskmik, my ass...Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jura Koftun Vaata postitusteptuuu!!!!!!!
Kommentaar
-
Kui Sa ise Vahur või näit Rodion või keegi tema taseme meestest oleks esiliiga koha pealt sõna võtnud, poleks mul mingit kobisemist olnud. Lihtsalt üks vennike, kelle enda tase on täpselt IV liiga, laiab siin nii et vähe pole. Rohkem kavatse ärrituda ka, sest ma ei näe enam, mida ta kirjutab.
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustTore kui intelligentsed vene poisid ka avaldavad oma arvamust foormis, eriti veel kui see sisaldab nii palju huvitavad ja meile kõigile olulist informatsiooni. Aga üldiselt vist sellised mehed tõstavad oma võistkonna mainet teiste silmis kõvastnr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusttead,selle asjaga on nii,et..kuda nyyd öeldagi..paremateski peredes juhtub..kahju muidugi,kui leidub keegi kes treeneri ja kapteni töö ära tahab nullida.onju algusest peale ikka eesmärk olnud näidata end kui viisakas sats kes väldib sihukest yleliigset mula ja toorutsemist väljakul.muide viimati nimetatud asjade eest,kui see toob endaga kaasa kollase kaardi on ette nähtud klubi sisene trahv.raske on muidugi kontrollida väljaspool väljakut toimuvat..täiskasvanud inimesed ju köik..ei saa hakata ometi kättpidi talutama.ehk järsku seekord matab siis söjakirve maha ja loodame,et väike noomitus löpetab selliste pärlite loopimise ära.
aga tänud hea mängu eest ha-servile!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar