Kas HaServi ja Tõrva mängu ei lükatud siis 31. juuli peale?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustKas HaServi ja Tõrva mängu ei lükatud siis 31. juuli peale?
Nu jalkaliidu kodukas ei räägi küll seda viisi,et mängu oleks lükatud
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Vaatasin üle, kirja pole tulnud veel.Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu jalkaliidu kodukas ei räägi küll seda viisi,et mängu oleks lükatud
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVaatasin üle, kirja pole tulnud veel.
Kle Urmar vaata ka 13 vooru FCE Puka - FC Abja sai ka kiri tehtud ,Üllit pole siis sai Maarenile tehtud mänguaja muudatuse soov.Olen see kes olen
Kommentaar
-
eks päeval vaata, neil seal arvulises vähemuses töötades on juba ülekoormus peal.Algselt postitas kaitz Vaata postitustKle Urmar vaata ka 13 vooru FCE Puka - FC Abja sai ka kiri tehtud ,Üllit pole siis sai Maarenile tehtud mänguaja muudatuse soov.
Kommentaar
-
ah tean, seal muru oli hea...kui seal m2ngime siis on super! Aga kunstmuru v2ljak on liiga v2ike minu arustAlgselt postitas sosku Vaata postitustNõmme United
koduväljak: Männiku staadioni uhiuus muruväljak (superilus!)
asukoht: Võidu 16, Nõmme, Tallinn.Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
meiega pole igaljuhul küll keegi ühendust võtnud.esindaja numb. mis liidust anti see ei vasta nii et meie jookseme pühapäeval väljakule ja kui kedagi ei ole..lihtsad 3 punkti..mis seal ikka..Algselt postitas insein-o Vaata postitustKas HaServi ja Tõrva mängu ei lükatud siis 31. juuli peale?nr 31
Kommentaar
-
kurat keegi ei saa 6elda, kas toimub v6i mite? tahaks n2dalavahetusel ikka puhata...Algselt postitas vahis Vaata postitustmeiega pole igaljuhul küll keegi ühendust võtnud.esindaja numb. mis liidust anti see ei vasta nii et meie jookseme pühapäeval väljakule ja kui kedagi ei ole..lihtsad 3 punkti..mis seal ikka..Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Mingi kohalik vilistab jälle või :/Algselt postitas 17 Vaata postitust26.07.12.00 FC Abja – JK Luunja Karksi-Nuia Gümn.staadion - Udu
kohtuniku nimi küll vist erilist kindlust ei sisenda
Kommentaar
-
ei ole kohalik, vilistas abja-haservi mängu ka, korralik, niiet ärge vingugeAlgselt postitas Caos Vaata postitustMingi kohalik vilistab jälle või :/
norige meest, mitte mehe nime!
Kommentaar
-
võta elu natuke lõdvemaltAlgselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustei ole kohalik, vilistas abja-haservi mängu ka, korralik, niiet ärge vinguge
norige meest, mitte mehe nime!
Mehed tegid väiksed sõbralikud naljad, polnud mingi vingumine ju
A edu kõigile homseks ka
Btw, mis tolle Abja-Puka mängu kohtuniku nimi oli? jubedalt meeldis tolle tegutsemine :P
FC Otepää II
Kommentaar
-
ei tea, kes ta oli, aga igastahes jube nöme meiejaoksAlgselt postitas cosmix100 Vaata postitustvõta elu natuke lõdvemalt
A edu kõigile homseks ka Btw, mis tolle Abja-Puka mängu kohtuniku nimi oli? jubedalt meeldis tolle tegutsemine
ta oli teie poolt krt
Kommentaar
-
Viicberg polnud too päev või ?Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustvõta elu natuke lõdvemalt
A edu kõigile homseks ka
Btw, mis tolle Abja-Puka mängu kohtuniku nimi oli? jubedalt meeldis tolle tegutsemine :P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar