Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

HEi konkurendid soovin teile kõigile edu sügisringis!

Kommentaar

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
      ei tea, kes ta oli, aga igastahes jube nöme meiejaoks ta oli teie poolt krt
      ei pannud tähele küll et meie poolt oli, a just sellepärast meeldis et ropendamisi ja liigset mölisemist ei lasknud mängu tullla :P
      FC Otepää II

Kommentaar

FCE Puka Vs Welco Elekter, 5:1 kodumeeskonnale siis! Mõlemalt poolelt oli vajalike mängijaid puudu. Mäng suht võrdne, Puka sai oma mängu peale veerandtundi hästi käima, ja poolaja lõpp kuulus neile. esimene poolaeg 2:0 Pukale. Teine poolaeg oli Puka poolelt algul kergelt peata olek, ja vastane surus meid ning lõi ühe tagasi, meie vv tuli valesti välja. Siis õnnestusid meil vahetused hästi ja suutsime lüüa liskaks 3 väravat, lisaks ei realiseerinud me veel penalti. Ei kokkuvõtteks hea mäng, ilus ilm, korralik kohtunik, SUPER ühesõnaga! Ja tänud Welckole hea mängu eest ja edu edaspidiseks teile!

Kommentaar

Õnnitlused Pukale kolmanda võidu puhul

FC Abja - JK Luunja 2:5(0:2)

Tänud JK Luunjale,edu III liigasse pürgimise suunas,Kohtunik oli natuke nõrgavõitu,aga anname andeks,saame aru,et üksi raske vilistada.

Järgmisena siis sõidame külla just nimelt FCE Pukale

Pikemalt ei viitsi kirjutada,kes tahab saab lugeda www.fcabja.pri.ee
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Õnnitlused Pukale kolmanda võidu puhul

FC Abja - JK Luunja 2:5(0:2)

Tänud JL Luunjale,edu III liigasse pürgimise suunas,Kohtunik oli natuke nõrgavõitu,aga anname andeks,saame aru,et üksi raske vilistada.

Järgmisena siis sõidame külla just nimelt FCE Pukale

Pikemalt ei viitsi kirjutada,kes tahab saab lugeda www.fcabja.pri.ee
            Tänud Fc Abja, vaatan et näitasite ka ikkagi hambaid ühele liidritest, hea. OOtame teid juba! Peatse kohtumiseni!

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
              FCE Puka Vs Welco Elekter, 5:1 kodumeeskonnale siis! Mõlemalt poolelt oli vajalike mängijaid puudu. Mäng suht võrdne, Puka sai oma mängu peale veerandtundi hästi käima, ja poolaja lõpp kuulus neile. esimene poolaeg 2:0 Pukale. Teine poolaeg oli Puka poolelt algul kergelt peata olek, ja vastane surus meid ning lõi ühe tagasi, meie vv tuli valesti välja. Siis õnnestusid meil vahetused hästi ja suutsime lüüa liskaks 3 väravat, lisaks ei realiseerinud me veel penalti. Ei kokkuvõtteks hea mäng, ilus ilm, korralik kohtunik, SUPER ühesõnaga! Ja tänud Welckole hea mängu eest ja edu edaspidiseks teile!
              Welco oli hea vastane ka ikkka, mingit mölisemist ei olnud jne , a noh, eks näeb mis järgmised mängud toovad, seda ringi on juba paremini alustatud kui varem, esimeses mängus võtsime vastu ju 0-2 kaotuse :P
              FC Otepää II

Kommentaar

Abja-Luunja mängu jääb ikka varjutama, kohtuniku eksimused, millest herr kaitz eelnevalt rääkis, väravas olnud pall, mida ei loetud, penalt, mis oli ilmselgelt valesti antud, kuna mängija kukkus pikali ise, ilma et keegi teda puudutanud oleks.
                njahm, ja pealegi läksid luunja mehed teise poolaja lõpus närvi, ning minul õnnestus maas olles saada jalaga nr. 11 mis oli väga ebasportlik :S

Kommentaar

Abja-Luunja mängu jääb ikka varjutama, kohtuniku eksimused, millest herr kaitz eelnevalt rääkis, väravas olnud pall, mida ei loetud, penalt, mis oli ilmselgelt valesti antud, kuna mängija kukkus pikali ise, ilma et keegi teda puudutanud oleks.
                  njahm, ja pealegi läksid luunja mehed teise poolaja lõpus närvi, ning minul õnnestus maas olles saada jalaga nr. 11 mis oli väga ebasportlik :S
                  Mis vahet sel enam on, mäng on mängitud ja tulemust sa muuta eii saa, ja kui saadki, siis seda ka ehk unes.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                    Mis vahet sel enam on, mäng on mängitud ja tulemust sa muuta eii saa, ja kui saadki, siis seda ka ehk unes.
                    mida sa ka tead!

Kommentaar

mida sa ka tead!
                      Ära näe vigu ainult teistes, näe neid ka endas ja oma satsis. Tee nüüd siit omad järeldused.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                        Ära näe vigu ainult teistes, näe neid ka endas ja oma satsis. Tee nüüd siit omad järeldused.
                        Täpselt ,mäng on mängitud kaotasime,aga minul poiste mängus etteeiteid pole,järgmine kord mängime paremini,väldime neid vigu mida tegime järgmises mängus,kohtunik on ka siiski inimene,mitte robot,kes peab igale poole jõudma.Kõik selle juurde me enam tagasi ei tule,vaid mõtleme järgmisele mängule.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                          Welco oli hea vastane ka ikkka, mingit mölisemist ei olnud jne , a noh, eks näeb mis järgmised mängud toovad, seda ringi on juba paremini alustatud kui varem, esimeses mängus võtsime vastu ju 0-2 kaotuse :P
                          Nu Welcol vist jättis kaartidega mängu vahele ka nende mängujuht Mikk Valtna,või ma eksin.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Nu Welcol vist jättis kaartidega mängu vahele ka nende mängujuht Mikk Valtna,või ma eksin.
                            täitsa õige Valtnat polnud aga kahtlane et tänasel päeval oleks üks mees suutnud meid alistada, oli meie päev lihtsalt ja tag´htsime rohkem kui vastased!

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                              täitsa õige Valtnat polnud aga kahtlane et tänasel päeval oleks üks mees suutnud meid alistada, oli meie päev lihtsalt ja tag´htsime rohkem kui vastased!

Nujah,üksi loomulikult mängu ei tee,aga Valtna suudab mängu käima panna ja on ikka vaimne liider Welcol,kellel kui tal mitte mängida lasta ütlevad närvid kiirelt üles,millle eest ta meiega mängus oma hooaja kolmanda hoiatuse teenis
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Abja poolelt siis tegid skoori 46' Siim Lukka ja 47' Gert Seegel.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X