Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

03.08. 12.00 Tõrva FC Warrior vs FC Otepää - 0:x Otepää endale ei lase lüüa, aga oleneb palju ründajad siis löövad..
    03.08.12.00 JK Welco Elekter vs FC Aspen - 2:0 Tamme väljakul ei suuda Aspeni poisid midagi korda saata...
    03.08. 12.00 Rock Roll Löök vs FC HaServ - 1:4 Rock lööb kodus ikka värava, võib olla lööb HaServ isegi vähem..murul mäng ikkagi..
    03.08. 15.00 Tartu EMÜ SK vs FC Tabivere - Loodame EMÜle siis revanśi teha..

03.08. 18.00 Tartu Quattromed vs JK Luunja - 0:4 Quattromedi ründajad on liiga hambutud, suured mängijad, aga osad on lihtsalt mõttetud suured siblijad.....peaks need suured mürakad närvi ajama, äkki siis hakkavad liikuma? 8-) meil oleks see ainult hea kui quattromeedikud siit suudavad midagi saavutada
    05.08.19.30 FCE Puka vs FC ABJA - arvatavasti ainuke viik siit, 1:1 või 2:2, rohkem kutid ära ei löö, abjal on enam-vähem hea väravavaht.

Kommentaar

Tõrva FC Warrior vs FC Otepää 3-0
      JK Welco Elekter vs FC Aspen 1-1
      Rock Roll Löök vs FC HaServ 5-1
      Tartu EMÜ SK vs FC Tabivere 0-1
      FCE Puka vs FC Abja 3-2
      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
        Tõrva FC Warrior vs FC Otepää 3-0
        JK Welco Elekter vs FC Aspen 1-1
        Rock Roll Löök vs FC HaServ 5-1
        Tartu EMÜ SK vs FC Tabivere 0-1
        FCE Puka vs FC Abja 3-2
        Järelikult tulemas siis üllatuste rohke voor kus mõlemad liidrid kaotavad

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
          Järelikult tulemas siis üllatuste rohke voor kus mõlemad liidrid kaotavad
          Eks kerget huumorit ka vaja ju.
          Olen see kes olen

Kommentaar

6. augustil EMÜ - Levadia 18:45 Ülenurmel.

Loodetavasti ei vabanda nad jälle end mingi tühise euromänguga välja. Tulge kindlasti kaasa elama! Levadiasuguste vastu oleme kui üks meeskond ju

1/32 finaalis: Kolmapäev, 13.august
            Kell 18.00 Tartu Quattromed (IV) – Viljandi JK Tulevik (ML) , Kaagvere staadion

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust

Loodetavasti ei vabanda nad jälle end mingi tühise euromänguga välja. Tulge kindlasti kaasa elama! Levadiasuguste vastu oleme kui üks meeskond ju

Edu teile, kokkuhoides oleme alati suuremad ju :P.

Kommentaar

13 aug üritan kindlasti kohal olla,kahjuks 6.ndal ei saa enda töökohustused
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust

6 august olen kohal

Kommentaar

03.08. 18.00 Tartu Quattromed –JK Luunja sisetunne ütleb,et vaatamata eelmises voorus saadud pakile Med annab luunjale päris korraliku lahingu.Luunja mängu vöivad pärssida mitmed tegurid.Ei tule staarmängijad ja mäng murul vast olulisemad nendest. 03.08. 12.00 Tõrva FC Warrior – FC Otepää -:+ no comment!(reaalsuses vast 0:6,kesse seal betooni peal ikka nii väga löhkuda tahab)
                    03.08. 12.00 JK Welco Elekter – FC Aspen Olles mölema satsiga mänginud ei imestaks,kui Aspen tabeli alumise poole puhtaks teeb.Materjali neil on ja nüüd,kui on esimesest voorust väheke kogemusi hangitud vötavad nad sealt kust vötta annab.3:1 Aspenile. 03.08. 12.00 JK Rock&Roll Löök – Tartu HaServ Meil on järgmine kolmapäev köva andmine nömmekatega nii ,et ärge siis väga ära löhkuge.
                    03.08. 15.00 Eesti Maaülikooli SK – FC Tabivere Annab vastuse kahele küsimusele kas tabivere on töesti nii hirmsas hoos nagu viimane mäng näitas ja kas emü mäng otepääga oli lihtsalt juhuslik sähvatus.Väike eelistus kuulub Tabiverele 3:0. 05.08. 19:30 FC Elva Puka – FC Abja Herr Kaitz on kindlasti valmis ümberlükkama mu väite,et Puka materjal on veits parem,aga just selline mulje on mulle jäänud.Vaatamata sellele,et Puka on saanud senini köige suurema koosa(meiega mängides).Väike koduväljaku eelis lisaks publik keda mudaliiga on jaoks on enam,kui küll ja ongi pinnas loodud selleks,et 2:0 ja 3 punkti tasku pista.
                    nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                      03.08. 18.00 Tartu Quattromed –JK Luunja sisetunne ütleb,et vaatamata eelmises voorus saadud pakile Med annab luunjale päris korraliku lahingu.Luunja mängu vöivad pärssida mitmed tegurid.Ei tule staarmängijad ja mäng murul vast olulisemad nendest. 03.08. 12.00 Tõrva FC Warrior – FC Otepää -:+ no comment!(reaalsuses vast 0:6,kesse seal betooni peal ikka nii väga löhkuda tahab)
                      03.08. 12.00 JK Welco Elekter – FC Aspen Olles mölema satsiga mänginud ei imestaks,kui Aspen tabeli alumise poole puhtaks teeb.Materjali neil on ja nüüd,kui on esimesest voorust väheke kogemusi hangitud vötavad nad sealt kust vötta annab.3:1 Aspenile. 03.08. 12.00 JK Rock&Roll Löök – Tartu HaServ Meil on järgmine kolmapäev köva andmine nömmekatega nii ,et ärge siis väga ära löhkuge.
                      03.08. 15.00 Eesti Maaülikooli SK – FC Tabivere Annab vastuse kahele küsimusele kas tabivere on töesti nii hirmsas hoos nagu viimane mäng näitas ja kas emü mäng otepääga oli lihtsalt juhuslik sähvatus.Väike eelistus kuulub Tabiverele 3:0. 05.08. 19:30 FC Elva Puka – FC Abja Herr Kaitz on kindlasti valmis ümberlükkama mu väite,et Puka materjal on veits parem,aga just selline mulje on mulle jäänud.Vaatamata sellele,et Puka on saanud senini köige suurema koosa(meiega mängides).Väike koduväljaku eelis lisaks publik keda mudaliiga on jaoks on enam,kui küll ja ongi pinnas loodud selleks,et 2:0 ja 3 punkti tasku pista.
                      Ei ei olen nõus,et Puka materjal on parem,sest nende suhtumine on juba natukene teine kui meil,aga eks järgmine aasta näis Edu!!!
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        Ei ei olen nõus,et Puka materjal on parem,sest nende suhtumine on juba natukene teine kui meil,aga eks järgmine aasta näis Edu!!!
                        Kaitz lubas järgmine aasta edasi pääsu ju ...

Kommentaar

Algselt postitas Caos Vaata postitust
                          Kaitz lubas järgmine aasta edasi pääsu ju ...
                          Nu eks selle kallal töötame,et see juhtuks...
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Nu eks selle kallal töötame,et see juhtuks...
                            Eks järgmine aasta on esiots ka pingelisem ja kõik vast lahtine Selle hooaja lõpuni üritame lihtsalt kõigi vastu head mängu näidata ja võimalikult palju punkte võtta ja noh, eks järka hooaeg näeb Loodetavasti ise areneme veel kõvasti edasi tolleks ajaks ja arvatvasti arenevad veel kõvasti Abja ja Aspeni poisid ka, noored võistkonnad ikka ju :P
                            FC Otepää II

Kommentaar

..& lõpuks tuleb ikka Tõrva Warrior ja pistab ise edasipääsu järgmine hooaeg taskusse

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                                ..& lõpuks tuleb ikka Tõrva Warrior ja pistab ise edasipääsu järgmine hooaeg taskusse
                                Tore iseenesest ju:P
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X