Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustAjax-Otepää 6:1 on endiselt IV lõuna vs ML parim skoor. Kui kuradi Tohver poleks neid 5 üleminutit R&R-Kalevi mängus eelmine aasta andnud, oleks 0:4. Oleks.
seda eelkõige maapeale tagasitulemise eesmärgil. ma usun, et levadia vastu mängides pole 0:10 kehvem kui eelpool mainitud skoor ajaxi vastu.
samas tahaks tunnustust avaldada Ha-servile, kes ikka päris hästi skoori järgi otsustades said nõmmega hakkama.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustVaatasin EMÜ-ga mängu protokolli ja tundub, et olen ikka väga vanaks jäänud. Mitte ei mäleta, et Henri Sepp oleks EMÜ-l platsil olnud...kui ta just plastilist operatsiooni pole läbi teinudpommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustmitte, et 6:1 halb tulemus oleks olnud, kuid tänane mäng näitas, et ML klubidega võib aeg-ajalt mängida küll.
seda eelkõige maapeale tagasitulemise eesmärgil. ma usun, et levadia vastu mängides pole 0:10 kehvem kui eelpool mainitud skoor ajaxi vastu.
samas tahaks tunnustust avaldada Ha-servile, kes ikka päris hästi skoori järgi otsustades said nõmmega hakkama.
Naturaal muru seal p2ris sheff!!!!! V2ga meeldiv sellel v2ljakul m2ngida....
Kom zu papa!!!Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustkellel jalg kipsis???kaitz vasta
Lukka niigi audis juba:SOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas KertK Vaata postitustTubli Ha-Serv!!!! kõva sõna, paistab, et kui samas liinis jätkate, siis on veel nii mõndagi üllatust oodata.
PS kas kotkad kaotasid Florale tõesti ainult 0:1?Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
FC Otepää – JK Rock&Roll Löök 4:1 nuustakule..ja seda tänu sellele,et kohtunik on nende poolt,nende vigu ei vöeta ära ja muu selline mis kaasneb,kui mängida rockiga. FC Aspen – FC Elva Puka sai juba välja höigatud,et aspen tabeli alumise poole puhtaks teeb nii,et siis 2:0 neile.
JK Luunja – Eesti Maaülikooli SK ausalt öeldes peale mängu luunja-med on kuidagi raske siin midagi kindlat pakkuda.luunja veeretab annelinnas muidugi paremini,kui kaagveres a kui seal kedagi kohale ei tule.. 3:1 luunjale.vast kodu mänguks ikka tulevad need kes tulema peavad.
FC Abja – Tartu Quattromed abja vöiks muidugi eelmise mängu emotsioonide pealt veel 1 mängu kotti ajada,aga iga mäng on sootuks erinev ja päevad ei ole vennad.Med on jälle sihuke,et sealt ei tea kunagi mida oodata vöid.2:1 abjale..kodus..ilm on ilus, noored tüdrukud vahivad...miks mitte sihuke seis.. FC Tabivere – Tõrva FC Warrior +:- vöi siis 5:0 emba-kumba Tartu HaSev – JK welco Elekter skoor ei oma tähtsust siin.meil on 3 punni siit vaja.nr 31
Kommentaar
-
FC Otepää - JK Rock Roll Löök / 4:1 Rocki
suured mehed vinguvad ,aga selle asemel võiks nautida jalgpalli mängimist.
FC Aspen - FCE Puka/ 2:2 loodan,et nii jääb.
JK Luunja - Eesti Maaülikooli SK/5:2 Nu ei tahaks uskuda Luunja ebaedusse enam.
FC ABJA - JK Quattromed/X:X Kui samamoodi koduväljakul mängime nagu II poolajal Puka vastu,siis pole vastastel erilisi võimalusi,aga keskendume täielikult,et mängida 90 min mängule,säilib siiski oma selle aasta eesmärk.
FC Tabivere - Tõrva FC Warrior / 6:1 Kui Tõrva ikka kohale tuleb,siis ühe ikka ära löövad,aga loomulikult sellest ei piisa.
Tartu FC HaServ - Welco Elekter /7:x Kindlalt edasiOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustaitah sulle Timur, me tahtsime seda v6itu rohkem... noh N6mme arvas, et me oleme mingid peksapoisid, nad tulid soendama platsile enne 40 minutit ainult...Tegime 2ra.
Naturaal muru seal p2ris sheff!!!!! V2ga meeldiv sellel v2ljakul m2ngida....
Kom zu papa!!!
Kommentaar
-
FC Otepää - JK Rock Roll Löök pakuks 2:2
FC Aspen - FCE Puka 3:2
JK Luunja - Eesti Maaülikooli SK X:X ei hakka ennustama
FC ABJA - JK Quattromed X:X 2:0 noored poisid näitavad koha kätte
FC Tabivere - Tõrva FC Warrior 3:1
Tartu FC HaServ - Welco Elekter kui Ha Servil just mingit pidu pole tulemas siis pakuks 3:0
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustAjax-Otepää 6:1 on endiselt IV lõuna vs ML parim skoor. Kui kuradi Tohver poleks neid 5 üleminutit R&R-Kalevi mängus eelmine aasta andnud, oleks 0:4. Oleks.oi aegu ammuseid
...aga Ajaxit ja Levadiat ei ole vist mõtet üldse võrdlema hakata
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustJesss, ma sain statistikasse
Väravalöömisega olid küll kehvad lood,kuid peale sellist jooksmist ei jaksanud ennas sirgelt püstigi hoida, kui palllõpuks jalge ette sattus :P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar