Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Ega jah poolajaks olime 0:3 taga!!! teine värav suluseisust!!!

Üldiselt ei uskunud enam tagasi tulekut mängu,teisel poolajal tegin väikeste muutuse läkime 4-4-2 üle riskile 3-4-3 ja nagu näha ei oodanud vastased sellist käiku ja suutsime võtta tähtsas mängus oma. Puka väljak oli muidugi nii nagu oli ,muru oli niitmata ja piirjooni tähistasid markerid aga see on aru saadav,kuna vihm oli oma töö teinud. Tänud FCE Pukale ja kohtume kindlasti järgmisel hooajal,seniks edu.

FC Abja väravad: 49'66'90+3'-REIO SINKA,61'-MIKOLA MISJUK,62'-TOOMAS LINNU.

Pikem mängust ülevaade FC Abja kodukalt homme www.fcabja.pri.ee

Hästi tehtud, Kaitz. Taktikaliselt tundud küll väga küps treener olevat.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
      Hästi tehtud, Kaitz. Taktikaliselt tundud küll väga küps treener olevat.

Tänan tänan,nu misseal ikka enam kaotada ,õeldakse ju kes ei riski see....,aga eriti tuleb kiita siiki Aklassis mängivat REIO Sinkat,kes oli klass omaette ja tegi Puka kaitsijatega ise mida tahtis,tänutäheks kübaratrikk
      Olen see kes olen

Kommentaar

Tänan tänan,nu misseal ikka enam kaotada ,õeldakse ju kes ei riski see....
        Õige suhtumine. Edu tulevikus!

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
          Õige suhtumine. Edu tulevikus!
          Aga sellegi poolest katsume kahejalaga maapeale jääda ja keskenduda järgmisele mängule,mis ei saa sugugi kerge olema.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Tänan tänan,nu misseal ikka enam kaotada ,õeldakse ju kes ei riski see....,aga eriti tuleb kiita siiki Aklassis mängivat REIO Sinkat,kes oli klass omaette ja tegi Puka kaitsijatega ise mida tahtis,tänutäheks kübaratrikk
            Puka väljak oli täna küllaltki normaalne, kuigi muru oleks võinud tõesti niidetud olla. Muidu üks paremaid väljakuid ju liigas.
            Jaa see teie C.Ronaldo ehk Reio tõigi võidu koju, teistmasti mees platsil.
            Üldiselt mängust veel nii palju, et võimalusi oli mõlemal meeskonnal piisavalt, et mäng omakasuks pöörata, aga Abja suutis seda paremini. Muidu tänud, et kohale veeresite ja seda täies koosseisus, saime mängust hea õpetuse edaspidiseks, et 3-0 pealt ei tohi veel jalga sirgeks lasta.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
              Puka väljak oli täna küllaltki normaalne, kuigi muru oleks võinud tõesti niidetud olla. Muidu üks paremaid väljakuid ju liigas.
              Jaa see teie C.Ronaldo ehk Reio tõigi võidu koju, teistmasti mees platsil.
              Üldiselt mängust veel nii palju, et võimalusi oli mõlemal meeskonnal piisavalt, et mäng omakasuks pöörata, aga Abja suutis seda paremini. Muidu tänud, et kohale veeresite ja seda täies koosseisus, saime mängust hea õpetuse edaspidiseks, et 3-0 pealt ei tohi veel jalga sirgeks lasta.
              NU ega päris täies koosseisus polnud,kuna puudu siiski kaks põhikeskaitsjat ja ründaja Gert ,kes vaevlevad vigastuste käes,aga muidu küll,aga tänane ründe tuuo sai hakkama,lisaks II poolajal lisatud kolmas ründaja.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                Keegi väravavahti ei otsi?
                Meil pole väravavahti

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                  Meil pole väravavahti
                  mis klubi?

Kommentaar

Vaatasin EMÜ-ga mängu protokolli ja tundub, et olen ikka väga vanaks jäänud. Mitte ei mäleta, et Henri Sepp oleks EMÜ-l platsil olnud...kui ta just plastilist operatsiooni pole läbi teinud

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                      Meil pole väravavahti
                      Tundub jah, et ei ole, kui 77 väravat sisse lastud

Kommentaar

Algselt postitas Caos Vaata postitust
                        05.08. 19:30 FC Elva Puka – FC Abja 4:5
                        Oli alles Mäng ...-)
                        Jamh, kaotasime sp, et ei saanud kinni nende vasakut äärt, nr 17 vist ja siis seda ründajat, Reiot :P Muidu oli enamvähem rahulik mäng
                        FC Otepää II

Kommentaar

Ega jah poolajaks olime 0:3 taga!!! teine värav suluseisust!!!

Üldiselt ei uskunud enam tagasi tulekut mängu,teisel poolajal tegin väikeste muutuse läkime 4-4-2 üle riskile 3-4-3 ja nagu näha ei oodanud vastased sellist käiku ja suutsime võtta tähtsas mängus oma. Puka väljak oli muidugi nii nagu oli ,muru oli niitmata ja piirjooni tähistasid markerid aga see on aru saadav,kuna vihm oli oma töö teinud. Tänud FCE Pukale ja kohtume kindlasti järgmisel hooajal,seniks edu.

FC Abja väravad: 49'66'90+3'-REIO SINKA,61'-MIKOLA MISJUK,62'-TOOMAS LINNU.

Pikem mängust ülevaade FC Abja kodukalt homme www.fcabja.pri.ee
                          näedsa siis..poisid mängivad küll,kui vaja on.enamus oleks 0:3 seisus jala juba vaikselt sirgu laskunud ja järgmise mängu peale möelnud juba.ja ma ise jäin mötlema mis seisu pealt see 4-4-2 ära muudeti.
                          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                            näedsa siis..poisid mängivad küll,kui vaja on.enamus oleks 0:3 seisus jala juba vaikselt sirgu laskunud ja järgmise mängu peale möelnud juba.ja ma ise jäin mötlema mis seisu pealt see 4-4-2 ära muudeti.
                            Mängu formatsiooni,lisaks mõned positsioonilised liikumised, muutsime kohe teiselpoolajal.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Mängu formatsiooni,lisaks mõned positsioonilised liikumised, muutsime kohe teiselpoolajal.
                              seekord läks önneks siis.sealt oleks vöinud ju tulla kohe 4:0 kah otsa sellise asetuse pealt ja sellega ma arvan oleks olnud mäng tehtud.
                              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                seekord läks önneks siis.sealt oleks vöinud ju tulla kohe 4:0 kah otsa sellise asetuse pealt ja sellega ma arvan oleks olnud mäng tehtud.
                                nu misseal ikka ,riskida ju tuli null kolm või null neli pole sellel vahet,aga II poolaja 30 min oli meie kontrolli all,peale 4:3 juhtväravat rahunesime ja saime ka kohe karistada,aga lõpp hea kõik hea.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X