Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    krrrr....nüüd on latt nii körgele seatud,et kui satubki meile möni esiliiga tiim siis kuidagi ei tahaks suurema skooriga peksa saada.vahet ei ole kas see kure tuli teid mütsi vöi kaabuga lööma tulemus on kiiduväärt..
    Mnjaaa,tuleb nõustuda,edu edaspidiseks.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
      krrrr....nüüd on latt nii körgele seatud,et kui satubki meile möni esiliiga tiim siis kuidagi ei tahaks suurema skooriga peksa saada.vahet ei ole kas see kure tuli teid mütsi vöi kaabuga lööma tulemus on kiiduväärt..
      20 augustil ei ole ha-servil sitt p2ev ja 6nnestub m2ngida 2-3-4 liigaga
      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
        me just poistega peale mängu arutasime, et h-serv oleks küll täna kure ära karistanud aga selles mõttes, et täna tuli meil ikka hästi välja ka - minu arust vähemalt
        Loodetavasti saab HaServ järgmises ringis võimaluse kedagi karistada.

Kommentaar

[QUOTE=urmar;919830]Loodetavasti saab HaServ järgmises ringis võimaluse kedagi karistada. [/QUOTE

Iseenest ju oleks tore.
          Olen see kes olen

Kommentaar

[QUOTE=kaitz;919836]
            Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Loodetavasti saab HaServ järgmises ringis võimaluse kedagi karistada. [/QUOTE

Iseenest ju oleks tore.
            pakun,et köige rajum mäng tuleks,kui vastaseks saaks MT v MT-duubli.enamik poisse on sealt süsteemist tulnud nii et mingit aukartust küll nende vastu ei tunneks.
            nr 31

Kommentaar

kui me m2ngime MTga, ja l66n v6idu v2ravat, siis Zamogilnij tapab ennast
              Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                kure esimene värav oli väga õnnetu meie kaitseliini arusaamatus kui ründaja jäi koseriga üks-üks ja lükkas alla paremale nurka...teise puhul ei suutnud puhtaks lüüa palli nurgalöögist korralikult ja kure mängija sai löögile 2:0. viimases väravas vb süüdistada meie pk kes jäi liiga pikalt meie trahvikastis triblama konkreetseid väravavõimalusi oli meil kindlasti rohkem kui kurel...korra tõi vv ristnurgast palli ja mitu korda lõime napilt mööda. ühesõnaga kui kõik mehed pingutavad 100% ja enam oleks hea õnne korral olnud täiesti variant

jh, jõudin eile mängu vaatama kui mängitud oli 15 minutit, ei teadnud et oti poisid 0:1 taga ja see mängupilt mida nägin näitas vastupidist. kui oleks oti poisid peale kure esimest väravat suutnud oma võimalused realiseerida siis oleks võinud mida iganes juhtuda, esimene poolaeg ja teinegi poolaeg näitasid et FC Otepää võib julgelt sammuda kõrgema liiga poole, väga hea esitus tõesti

Kommentaar

FCE Puka - Tartu FC HaServ - x:x liidriga mängimine alati hea mot
                  Tõrva FC Warrior - JK Luunja - 2:4 loodan muidugi et earrior suudab üllatada
                  Welcko Elekter - FC Otepää - 1:3 usun et oti poisid on patareisid laadinud peale kure mängu ja võtavad siiski oma
                  Rock Roll Löök - FC Tabivere 2:3 pakun sellist tulemust, põnevusmäng
                  EMÜ SK - JK Quattromed - 3:1 emü võtab oma sest med ei taastu tuleviku mängust
                  FC Aspen - FC ABJA - 4:1 Aspen on heas hoos aga loodame et abja ikka üllatab

Kommentaar

Üldiseld tundub, et Quattromanid suutsid lüüa ML meeskonna vastu rohkem väravaid kui keskmise neljanda liiga võistkonna vastu... äkki te poisid proovite õnne vales liigas?

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                      Üldiseld tundub, et Quattromanid suutsid lüüa ML meeskonna vastu rohkem väravaid kui keskmise neljanda liiga võistkonna vastu... äkki te poisid proovite õnne vales liigas?
                      nende probleem on selles: 1) kõrgemale pääsuks peavad nad siiski IV liigas edukad olemas, aga see ei taha õnnestuda
                      2) Martin ei mänginud kaasa

Kommentaar

nende probleem on selles: 1) kõrgemale pääsuks peavad nad siiski IV liigas edukad olemas, aga see ei taha õnnestuda
                        Ma pole siiani aru saanud, mis kamm siis oli, et FCF J-J III liiga koha säilitas kuigi Qmed üleminekumängudel edukas oli. Ise loobusid?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                          Ma pole siiani aru saanud, mis kamm siis oli, et FCF J-J III liiga koha säilitas kuigi Qmed üleminekumängudel edukas oli. Ise loobusid?
                          Quattromed teatavasti ei olnud edukas üleminekumängudes,kaotas ju kahemängu kokkuvõttes JK Karksile aga kuna JK Karksi läks laiali siis...nagu ... võinuks...tõesti III ndas med mängida.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Quattromed teatavasti ei olnud edukas üleminekumängudes,kaotas ju kahemängu kokkuvõttes JK Karksile aga kuna JK Karksi läks laiali siis...nagu ... võinuks...tõesti III ndas med mängida.
                            No just aga ju on liidus muu loogika...

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                              No just aga ju on liidus muu loogika...
                              Hmm loogika ei pea paika, sest kolmanda liiga kehvim võistkond on parema asetusega kui neljanda liiga parem võistkond ning edasi lasti parema asetusega võistkond, kui ma õigesti mäletan.

Kommentaar

Lühidalt: ime näppu või kobi ise kuhugi mögisemise asemel mängima. Rohkem variante pole. Tõenäoliselt pead näpu suhu torkama, sest kes sind ikka meeskonda tahaks.

Mis puutub eelmisse hooaega, siis liit arvas, et kui kaotad ülemineku, siis oled sitem kui kõrgema liiga viimane. Omapärane loogika, kuid tegemist oli vist ka mingi Flora süsteemi klubiga. Mitte, et see Flora siin oluline oleks, kuid ju siis reglement selline.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X