Kaitz räägi mis korras teil see väljakukene ka on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
mängitav plats onAlgselt postitas insein-o Vaata postitustKaitz räägi mis korras teil see väljakukene ka on?
:
Kommentaar
-
Väga hea, viimati seal käisin siis lahkusin 6 väravaga, nii et mälestused on headAlgselt postitas sass.G Vaata postitustmängitav plats on
:

Kommentaar
-
noo ehk seekord nii hästi ei lähe...ehk saab vähemaga...ei tegelt..loodame head mängu näha!!!Tõrva põnev mäng usun on ootamasAlgselt postitas insein-o Vaata postitustVäga hea, viimati seal käisin siis lahkusin 6 väravaga, nii et mälestused on head
Kommentaar
-
no mis teha, ausalt oli endalegi väike üllatus see. kuid mis teha, viimane nädalavahetus asutustel ja muidu tegelastel suvepäevade pidamisteks ja sinna need 2 punkti ka läksid.Algselt postitas vahis Vaata postitusttimur...see kisub juba hapuks.teine sihuke ootamatu viik juba.
eks tähtsamad mängu veel ees, loodetavasti.pommitaja
Kommentaar
-
Ei usu jah, et seekord nii läheb. Mind on vahepeal kaitse liini istutatud ning muidugi peab lootma et vigastus selleks ajaks ära taandub. Pühapäevani siisAlgselt postitas sass.G Vaata postitustnoo ehk seekord nii hästi ei lähe...ehk saab vähemaga...ei tegelt..loodame head mängu näha!!!Tõrva põnev mäng usun on ootamas

Kommentaar
-
Kuna see veel oliAlgselt postitas insein-o Vaata postitustVäga hea, viimati seal käisin siis lahkusin 6 väravaga, nii et mälestused on head
,aga väljak peaks olema suht ok
Olen see kes olen
Kommentaar
-
võit olgu olla(A) Tõrva vastu oli mul hea debüütAlgselt postitas kaitz Vaata postitustKuna see veel oli
esimeses mängus see aasta
Kommentaar
-
Äkki räägid oma suurepärasest debüüdist lähemalt.Algselt postitas sass.G Vaata postitustvõit olgu olla(A) Tõrva vastu oli mul hea debüüt
esimeses mängus see aasta
Kommentaar
-
Oluline mängija sai esimene poolaeg puusavigastuse. Läbi valu ei tulnud teine poolaeg enam välja. Esimese poolajal olid võimalused mäng ära otsustada. Kahju nendest eksimustest, millest 2 väravat tuli. Muidu oli kaitsemäng heaAlgselt postitas cosmix100 Vaata postitustFCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P
Kommentaar
-
Mingi aastaid 2-3 tagasi. See oli siis kui ma veel 90.a sündinutega mängisin.Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuna see veel oli
Kommentaar
-
Mängisid siis Tõrva nime kandva satsi eest või oli meeskonnaks Tarvastu ?Algselt postitas insein-o Vaata postitustMingi aastaid 2-3 tagasi. See oli siis kui ma veel 90.a sündinutega mängisin.
Kommentaar
-
Meeskonnaks oli TarvastuAlgselt postitas siim990 Vaata postitustMängisid siis Tõrva nime kandva satsi eest või oli meeskonnaks Tarvastu ?

Kommentaar
-
Jjahjhag tuleb meeldeAlgselt postitas insein-o Vaata postitustMingi aastaid 2-3 tagasi. See oli siis kui ma veel 90.a sündinutega mängisin.
Karksi-Nuia SK - JK Tarvastu ja see oli 3a tagasi
,ja vanuseklassiks oli B2.(Esimene hooaeg ka Karksi-Nuia SK)
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Jeah ! Too oli üks kuradima huvitav liiga. Tohib äkki küsida, et kes sa nimepidi oled ?Algselt postitas insein-o Vaata postitustMeeskonnaks oli Tarvastu
felix ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar